محله ولدان، در منطقه 2 شهرداری اصفهان از شمال به رهنان و محله سودان، از جنوب به جاوان بالا و برزان و خیابان صمدیه لباف و از شرق به خیابان امام خمینی و از غرب به محله لادان و محله جنیران متصل است.
محله ولدان با آنکه پیشینه تاریخی قوی دارد و سالهاست در محدوده شهری واقع شده است، این روزها با مشکلات بزرگی دست و پنجه نرم میکند.
امروزه بسیج خواهران گستردهترین تشکل مردمی زنان است که با حفظ جایگاههای حضور و سازمانیافته، میکوشد در دفاع همهجانبه از انقلاب اسلامی و دستاوردهای آن با بهرهگیری از توصیههای اسلام، دیدگاههای امام(ره) و مقام معظم رهبری بهترین ظرفیتهای خود را به کار گیرد.
«قرار است زمین فوتبالی که نوجوانان و جوانان در محله ولدان در آن ورزش میکنند به استخر تبدیل شود؛ این در حالی است که نوجوانان و جوانان مستعدی در محله وجود دارند که به فوتبال علاقهمند هستند.»
صدای زنان قالیباف که در حال کارکردن بر روی قالیهای خود هستند در کارگاه شنیده میشود.
مردم ولدان خاطرههای فراوانی با او دارند. تعزیهخوانان و خادمان و عاشقان امام حسین(ع) ولدان، همیشه از او به نیکی یاد میکنند؛ هرچند او مخالف خوان است.
کوچهای دیگر در محله ولدان به نام شهیدی مزین شده است: شهید سید محمود احمدی. وارد منزل شهید که میشوم، مادر شهید منتظرم است.
ولدان دهی بوده جزو دهستان ماربین شهر اصفهان. منطقهای کوچک و قشنگ و صحرایی دلکش.
حمیدرضا آرامی دارای مدرک دکترای معماری از دانشگاه هنر اصفهان، استاد دانشگاه قم و کارشناس مرکز تحقیقات مجلس شورای اسلامی ایران در 1360 در محله ولدان اصفهان متولد شد.
از ۱۳۸۸ که فرهنگسرای اسوه پا به عرصه فرهنگ شهر گذاشت، این مرکز فرهنگی به نمادی از خلاقیت، توسعه و پیوند نسلها تبدیل شد؛ ازاینرو گفتوگویی را به محمدسینا حمصی، مدیر فرهنگسرای اسوه اختصاص دادیم.
موزاییکسازی در گذشته در محلههایی مانند ولدان رونق زیاد و مشتریان فراوان داشت.