رئیس شورای اسلامی شهر اصفهان می‌گوید:

سخنان رهبری سرلوحه کار مسئولان باشد

سخنان مهم رهبر معظم انقلاب در بیانات در مراسم سی‌وچهارمین سالگرد ارتحال حضرت امام خمینی (رحمه‌الله)، محور هشتادونهمین جلسه علنی شورای اسلامی شهر اصفهان شد.

تاریخ انتشار: 11:32 - چهارشنبه 1402/03/17
مدت زمان مطالعه: 5 دقیقه
سخنان رهبری سرلوحه کار مسئولان باشد

به گزارش اصفهان زیبا؛ «توصیه‌‌ من، تقویت ایمان و امید است و آماج دشمن هم همین ایمان و امید است. تلاش وسیع دشمنان (که حالا چندجمله‌ای عرض خواهم کرد) متوجه این است که ایمان و امید را در مردم از بین ببرد؛ ایمان مردم را تضعیف کند، شعله‌ امید را در دل‌های مردم، به‌خصوص جوانان خاموش کند. ما توصیه می‌کنیم باید ایمان و امید را تقویت کرد. دشمن تلاش می‌کند ایمان و امید را از بین ببرد. حفظ استقلال ملی به ایمان و امید است. حفظ عزت ملی، حفظ منافع ملی با ایمان و امید است؛ این‌ها همه دشمن دارد. حفظ منافع ملی ما دشمنان عنودی دارد، دشمنان لجوجی دارد؛ هر کاری از دستشان بربیاید می‌کنند و تا امروز کرده‌اند. در این چند دهه، دستگاه‌های عنود و لجوج استکبار و دستگاه‌های امنیتی‌شان و دستگاه‌های سیاسی‌شان و پشتیبانی مالی‌شان، هر کار توانستند علیه ملت ایران انجام دادند؛ در موارد معدودی پیشرفت هم کردند، در اغلب موارد هم به توفیق الهی مغلوب و منکوب ملت ایران شدند.»

این‌ها بخشی از سخنان مهم رهبر معظم انقلاب در بیانات در مراسم سی‌وچهارمین سالگرد ارتحال حضرت امام خمینی (رحمه‌الله) بود. محور هشتادونهمین جلسه علنی شورای اسلامی شهر اصفهان هم بر روی سخنان رهبری معطوف شد.

چنانکه رئیس شورای اسلامی شهر اصفهان گفت: به فرموده رهبر معظم انقلاب هرکسی که علاقه‌مند به منافع ملی و بهبود شرایط اقتصادی و پیشرفت کشور است، باید تقویت ایمان و امید در جامعه در دستور کار قرار دهد. محمد نورصالحی در نطق پیش‌ازدستور این جلسه بیان کرد: ما مسئولان باید سخنان رهبر معظم رهبری را سرلوحه اقدامات قرار دهیم.

نورصالحی تصریح کرد: امیدوارم روزبه‌روز جمهوری اسلامی سربلندتر و در خدمت به مردم موفق‌تر باشد. رئیس شورای اسلامی شهر اصفهان با بیان اینکه این جلسه با شصتمین سالگرد قیام خونین ۱۵ خرداد و سی‌وچهارمین سالگرد ارتحال حضرت امام خمینی (رحمه‌الله) مقارن شده است، گفت: ۱۵ خرداد مناسبت مهم و سرنوشت‌سازی است که آن را گرامی داریم و سالگرد ارتحال حضرت امام خمینی‌(ره) رهبر کبیر انقلاب را نیز تسلیت عرض می‌کنیم.

رئیس شورای اسلامی شهر اصفهان در ادامه با اشاره به سخنرانی رهبر معظم انقلاب در مراسم ۱۴ خرداد در جمع مردم خاطرنشان کرد: ایشان بیانات مبسوطی ارائه کردند و فرمودند: حضرت امام خمینی (ره) از سرامدان تاریخ ایران است و ایمان و امید امام(ره) عامل نرم‌افزاری به‌وجود‌آمدن تحولات بزرگ است.

هرکجا از منویات امام (ره) فاصله بگیریم، گرفتاری‌ها تشدید می‌شود

رئیس شورای اسلامی شهر اصفهان گفت: هرکجا از منویات و نظرات امام‌خمینی‌(ره) فاصله بگیریم، گرفتاری‌ها تشدید می‌شود؛ بنابراین باید به تأکیدات حضرت امام (ره) توجه کنیم. رهبر معظم انقلاب نیز همیشه و در تمام سخنرانی‌ها بر سیره امام راحل و بهره‌گیری از نقطه نظرات ایشان تأکید دارند؛ بنابراین توجه دائمی به منویات امام خمینی‌(ره) برای کشور ما لازم است تا بتوانیم خودمان را از مشکلات رهایی بخشیم. نورصالحی با اشاره به شخصیت امام‌خمینی‌(ره) تصریح کرد: بنیان‌گذار انقلاب اسلامی ایران به‌عنوان یک مرجع دینی و شخصیت سیاسی و اجتماعی آشنا به مسائل روز و دغدغه‌مند نسبت به مشکلات کلان کشور بودند که از سال ۱۳۴۲ و قبل از آن وارد عرصه سیاسی و اعلام نظر درخصوص اتفاقات کشور شدند.

او افزود: امتیازاتی که در دوران رژیم شاهنشاهی به آمریکا و رژیم غاصب صهیونیستی داده شد و وابستگی‌هایی که باعث از بین رفتن استقلال کشورمان می‌شد، رفته‌رفته ایران را به کشوری تحت استعمار و سلطه قدرت‌های آن زمان به‌ویژه آمریکا تبدیل کرده بود.

رئیس شورای اسلامی شهر اصفهان تصریح کرد: امام‌خمینی‌(ره) به‌عنوان یک مرجع دینی، رهبر مذهبی و دلسوز جامعه و شخصیت مردمی برنمی‌تابیدند که کشورمان دچار آسیب شود؛ بنابراین به‌تدریج مبارزات و بیانات خودشان را آغاز کردند و به‌مرور با توجه به اینکه حرف‌های امام که از دل برمی‌آمد، به دل مردم نشست.

نورصالحی ادامه داد: به‌رغم سانسورها و فشارهای زمان شاه و اقدامات خشنی که علیه مردم، آزادی‌خواهان و فعالان سیاسی و اجتماعی انجام می‌شد، به‌مرور این مبارزات به طبقه عموم مردم کشیده شد و درنهایت سال ۵۷ با پیروزی انقلاب اسلامی به ثمر نشست.

او با تأکید بر الگوگیری از سیره امام‌خمینی‌(ره) خاطرنشان کرد: بیش از ۳۴ سال از رحلت حضرت امام (ره) می‌گذرد، ایشان سال ۵۷ انقلاب اسلامی را پایه‌گذاری کردند تا به پیروزی رسید که حدود ۱۰ سال از عمر بابرکت امام راحل هم‌زمان با روزهای اولیه انقلاب و هشت سال به جنگ و گرفتاری‌های کشور گذشت؛ اما ایشان در همان شرایط نیز نقطه نظراتشان را در ارتباط با نحوه اداره و حفظ استقلال کشور در بیانات و پیام‌های مختلف اعلام کردند.

نگاه مردم‌سالارانه باید در زیرمجموعه‌های وزارت کشور متبلور شود

رئیس شورای اسلامی شهر اصفهان در آستانه سالگرد رحلت حضرت امام‌(ره) هم با بیان اینکه حلقه اتصال شوراها و مدیریت شهری به نظام اجرایی کشور از ناحیه وزارت کشور است، تصریح کرد: نگاه مردم‌سالارانه باید در زیرمجموعه‌های وزارت کشور متبلور شود؛ البته در حال حاضر آثار کمی از آن پیداست و ظرفیت‌های زیادی که می‌تواند مورداستفاده قرار گیرد، مغفول مانده است.

نورصالحی با تأکید بر اینکه ظرفیت قانونی خوبی برای شوراها وجود دارد اما به‌مرور از این ظرفیت‌ها کمتر استفاده‌شده و حتی بخشنامه‌ها و دستورالعمل‌ها به سمت محدود‌کردن آن پیش رفته است، گفت: امیدواریم سعه‌صدر و وسعت دید در تمام کارگزاران نظام، قانون‌گذاران، مجریان، افرادی که بخشنامه‌ها و دستورالعمل‌هایی را تهیه می‌کنند و تصمیم‌هایی در حوزه شوراها می‌گیرند به‌ویژه وزارت کشور و زیرمجموعه آن، وجود داشته باشد.

او افزود: نظر حضرت امام خمینی (ره) و انعکاس آن در قانون اساسی این بود که از ظرفیت مردم در اداره امور کشور (شهرها، روستاها، امور فرهنگی، اجتماعی و اقتصادی) استفاده شود؛ بنابراین باید این موضوع مهم را در نظر داشته باشیم که دخالت مردم فقط در زمان برگزاری انتخابات نیست، بلکه از تمام ظرفیت آن‌ها برای اداره امور باید استفاده شود که تاکنون نیز نمونه‌های خوبی در این راستا داشته‌ایم.

او ادامه داد: بزرگ‌ترین حادثه کشور ما حمله همه‌جانبه دشمن در هشت سال دفاع مقدس بود و همه قبول دارند اگر حضور مردمی در قالب بسیج در جبهه و جنگ نبود، چه‌بسا کشورمان با سرنگونی نظام مواجه می‌شد.بنابراین ما مسئولان وظیفه داریم این ظرفیت عظیم و مهم و تأثیرگذار را فراموش نکنیم و همچنان مدنظر داشته باشیم که در هر عرصه‌ای با استفاده از ظرفیت حضور مردم می‌توانیم بر مشکلات فائق آییم.

هیئت‌های مذهبی جایگاه ویژه‌ای برای شهدای پانزده خرداد قائل شوند

در ادامه این جلسه حجت‌الاسلام مهدی اژه‌ای از اساتید حوزه علمیه اصفهان گفت: باید در هیئت مذهبی جایگاه ویژه‌ای برای شهدای پانزده خرداد قائل شویم.

او ادامه داد: در دورانی که همه به دنبال از بین بردن نام دین و خدا بودند، نهضت امام راحل آغاز شد و عصری که می‌گفتند پایان عصر دین‌داری است، به آغاز این عصر مبدل شد.

این استاد حوزه و دانشگاه با اشاره به برکت آثار وجودی امام راحل تصریح کرد: یکی از این برکات معرفی حضرت آیت‌الله خامنه‌ای مدظله‌العالی به مردم بود، و چهارده خرداد هم بیعتی دوباره با رهبری است که به مردم نزدیک است.

حجت‌الاسلام اژه‌ای با بیان اینکه وظیفه امام (ره) تدوین حکومت دینی و انسان‌سازی بوده و حکومت، وظیفه عموم مردم است، تصریح کرد: امام راحل دقیقا انسانی بود که تمام‌عیار افق فکر و نیت، درک و حرکتشان با انبیا نزدیک‌ترین بنا را دارد و شبیه به حضرت ابراهیم با توکل به خدا قیام و نهضت انقلاب اسلامی را آغاز کردند.

این استاد حوزه علمیه اصفهان با بیان اینکه امام‌خمینی‌(ره) به دنبال جهانی‌شدن اسلام بودند، خاطرنشان کرد: امام (ره) در این حوزه حرکت کردند و در زمان حوادث ابتدای انقلاب در سال ۴۱ و ۴۲ سه هدف سرنگونی رژیم شاهنشاهی، برپایی حکومت اسلامی و تغییر حکومت‌های طاغوت در کشورهای اسلامی به حکومت اسلامی را زمینه‌ساز ظهور ‌دانستند.

او با بیان اینکه شخصیت و نهضت امام راحل به معنی نزدیک‌ترین فرد غیرمعصوم به معصوم است، گفت: نهضت‌هایی که در ایران شکل گرفت، از دوره قاجار رنگ مذهبی و مردمی به خود گرفت و نهضت‌ها ضداستبدادی بودند و ویژگی حادثه پانزده خرداد این بود که کاملا مذهبی بود و همه اقشار جامعه حضور داشتند و به شهادت رسیدن و سرآغاز یک حرکت دینی با محوریت مرجع نایب امام(ره) بوده است.

این استاد حوزه و دانشگاه خاطرنشان کرد: سرنگونی رژیم شاه از پانزده خرداد آغاز شد و با توجه اینکه این حادثه در ماه محرم انجام گرفت، خود امام حسین (ع) یاری کرد و به‌واقع نهضت ما به‌واقع حسینی است. حجت‌الاسلام اژه‌ای در ادامه بیان کرد: در حال حاضر در کشور ۳۰هزار طلبه خارجی و ۳۰ هزار طلبه زن داریم.

برچسب‌های خبر
اخبار مرتبط
دیدگاهتان را بنویسید

- دیدگاه شما، پس از تایید سردبیر در پایگاه خبری اصفهان زیبا منتشر خواهد‌شد
- دیدگاه‌هایی که حاوی تهمت یا افترا باشد منتشر نخواهد‌شد
- دیدگاه‌هایی که به غیر از زبان‌فارسی یا غیرمرتبط با خبر باشد منتشر نخواهد‌شد

2 × 4 =