احتیاط:

قاتل نامرئی محل کار!

یک مطالعه جدید نشان می‌دهد که احساس تبعیض در محل کار می‌تواند تأثیر منفی بر سلامت قلب افراد داشته باشد.

تاریخ انتشار: 11:47 - دوشنبه 1402/04/19
مدت زمان مطالعه: 2 دقیقه
قاتل نامرئی محل کار!

به گزارش اصفهان زیبا؛ به نقل از شفا آنلاین: یک مطالعه جدید نشان می‌دهد که احساس تبعیض در محل کار می‌تواند تأثیر منفی بر سلامت قلب افراد داشته باشد.

 تحقیقات جدید منتشر شده در مجله انجمن قلب آمریکا نشان می‌دهد بزرگسالان آمریکایی که در محل کار احساس تبعیض می‌کنند در مقایسه با افرادی که تبعیض کمتری را در محل کار تجربه می‌کنند، در معرض خطر بیشتری برای ابتلا به فشارخون بالا قرار دارند.

فشارخون بالا وضعیتی است که تقریباً نیمی از بزرگسالان ایالات متحده را تحت تأثیر قرار می‌دهد و عامل اصلی ابتلا به بیماری‌های قلبی و عروقی است که علت اصلی مرگ در ایالات متحده گزارش شده است.

نتایج تحقیقات و آمار

نویسندگان مطالعه انجام شده، نگرانی‌های بی شماری در مورد اثرات نژادپرستی و تبعیض، بر بیماری‌های قلبی و عروقی و سایر بیماری‌ها را نشان می‌دهند.

محققان برای این مطالعه، تبعیض در محل‌کار را به عنوان یک شرایط ناعادلانه یا رفتار ناخوشایند در محل کار به دلیل ویژگی‌های شخصی به ویژه نژاد، جنسیت یا سن، تعریف کرده‌اند.

1246  بزرگسالی که در شروع این مطالعه، بین سال‌های 2004 تا 2006، بدون فشارخون بالا بودند، برای حدود 8 سال تا سال‌های 2013-2014، تحت نظر قرار گرفتند.

شرکت‌کنندگان اکثرا سفیدپوست بودند و حدود نیمی از آنها زن بودند. حدود یک‌سوم از شرکت‌کنندگان در هر یک از گروه‌های سنی زیر بودند: سن کمتر از 45 سال، سنین 46-55 یا 56 سال و بالاتر.

در شروع مطالعه، اکثر شرکت‌کنندگان گزارش دادند که سیگاری نیستند و در شروع مطالعه درگیر تمرینات بدنی متوسط ​​تا زیاد‌(کم‌= هرگز؛ متوسط‌​​= یک بار در هفته تا یک بار در ماه؛ زیاد‌= چندین بار در هفته) بودند.

برای ارزیابی معیار تبعیض در محل کار، شرکت‌کنندگان به سؤالات نظرسنجی در مورد تجربیات محل کار خود پاسخ دادند، مانند اینکه آیا احساس می‌کردند با آنها ناعادلانه رفتار می‌شود، بیشتر از دیگران زیر نظر گرفته می شوند یا بیشتر از دیگران نادیده گرفته می‌شوند.

همچنین در این نظرسنجی در مورد فراوانی توهین‌ها یا شوخی‌های قومی، نژادی یا جنسیتی در محل کار و همچنین اینکه آیا پاسخ‌دهندگان احساس می‌کردند که ارتقای شغلی منصفانه برای آنها صورت می‌گیرد، سؤال شد.

محققان میزان تبعیض را بر اساس پاسخ شرکت‌کنندگان به نظرسنجی محاسبه کردند و سپس شرکت‌کنندگان بر اساس نمرات تبعیض درک شده به سه گروه تقسیم شدند: کم‌(امتیاز 6-7)، متوسط‌​​(نمره 8-11)، یا بالا‌(نمره 12-30.)

تجزیه و تحلیل نتایج به دست آمده نشان داد: از 1246 نفر در این مطالعه، 319 نفر بعد از تقریباً هشت سال پیگیری، ابتلا به فشار‌خون بالا را گزارش کردند.

در مقایسه با افرادی که در ابتدای مطالعه امتیاز پایینی از تبعیض در محل کار کسب کردند، شرکت‌کنندگانی که نمرات مواجهه با تبعیض در محل کار را به میزان متوسطی ​​داشتند، 22 درصد بیشتر احتمال داشت فشار‌خون بالا را در طول پیگیری گزارش دهند.

در مقایسه با افرادی که در هنگام ثبت‌نام در این مطالعه، امتیاز پایینی از تبعیض در محل کار کسب کردند، شرکت‌کنندگانی که میزان مواجهه با تبعیض در محل کار بالایی داشتند، 54 درصد بیشتر احتمال داشت که فشار‌خون بالا را در طول پیگیری گزارش دهند.

راه حل

راه حل‌های احتمالی برای رفع تبعیض در محل کار شامل: اتخاذ سیاست‌ها و مداخلات سازمانی است.

به گفته نویسندگان این مطالعه، رویکردهای موثر، زمانی که همراه با سیاست‌های ضد تبعیض قوی‌تر کارفرمایان مورد استفاده قرار گیرند، ممکن است مهارت‌های مقابله‌ای کارمندان را نیز بهبود بخشند.

این مطالعه به یافته‌های علمی بی شماری که نشان می‌دهند تبعیض از هر نوعی ممکن است به‌طور قابل توجهی خطر ابتلا به بیماری‌های قلبی و عروقی از جمله فشار‌خون بالا را افزایش دهد، می‌افزاید.

 

برچسب‌های خبر
اخبار مرتبط
دیدگاهتان را بنویسید

- دیدگاه شما، پس از تایید سردبیر در پایگاه خبری اصفهان زیبا منتشر خواهد‌شد
- دیدگاه‌هایی که حاوی تهمت یا افترا باشد منتشر نخواهد‌شد
- دیدگاه‌هایی که به غیر از زبان‌فارسی یا غیرمرتبط با خبر باشد منتشر نخواهد‌شد

سیزده − 1 =