به گزارش اصفهان زیبا؛ اگر به دنبال موفقیت بیشتر در کسب و کار خود هستید، تعلل را کنار بگذارید و از همین امروز دست به کار شوید. بدین منظور ما چند پیشنهاد به شما میدهیم که میتواند کمککننده باشد.
تواناییها و استعدادهای خود را بشناسید
برای کسب موفقیت در کار هر فرد باید علاوه بر سنجش موقعیت اقتصادی بازار کار، به تواناییهای درونی خود نیز واقف باشد.
هر انسان در ریشه خود مجموعهای از تواناییها و استعدادهایی را دارد که با بکارگیری آنها در حیطههای شغلی میتواند از اصول تضمینکننده موفقیت شما باشد.
به نکات مثبت شغل خود بیشتر توجه کنید
هر شغل، مجموعهای از مزایا و معایب است. بهتر است بر مزایای شغل خود بیشتر تاکید کنید. این کار باعث میشود از سختیهای شغل خود ناامید نشوید، اینگونه مزایای شغلتان را هم در نظر میگیرید و با تکیه بر آنها به سمت موفقیت گام برمیدارید.
ریسکپذیری را در خود تقویت کنید
اگر موقعیتی که در حال حاضر در آن قرار دارید، از لحاظ اجتماعی و درآمدی موقعیت مناسبی باشد، مطمئن باشید که با گذشت زمان ماندن در این موقعیت هرگز برای شما راضیکننده نخواهد بود.
یک فرد موفق همیشه خطر پریدن روی پلههای بالاتر را میپذیرد با اینکه نمیداند در مقاطع بالاتر چه چیزی در انتظار اوست.
از شکستها دلسرد نشوید
برای رسیدن به موفقیت، موانع زیادی بر سر راه شما وجود خواهد داشت. در برخورد با این موانع هنرمندانه عمل کنید.
هنرمندانه عمل کردن به این معنی است که بسته به موقعیتی که در آن قرار دارید، مانع را دور بزنید، از مانع عبور کنید یا نهایتا آن مانع را بپذیرید و سعی کنید از آن شکست تجربه کسب کنید.
اهداف کوتاه و بلندمدت خود را مشخص کنید
قصد دارید تا 10 سال آینده در چه جایگاهی قرار داشته باشید؟ برنامهتان را از کجا شروع میکنید؟ این سوالات میتواند نمونههایی از اهداف بلندمدت و کوتاهمدت باشد.
پیشنهاد میشود اهداف کوتاه مدت را روی کاغذ کوچکی یاداشت کرده و هر روز آنها را بخوانید و اهداف بلندمدت را در صندوقچهای نگهداری کنید و حداقل چند ماه یکبار به آن سر بزنید.
برای رسیدن به اهدافتان برنامهریزی کنید
بهتر است هر روز کاری خود را با برنامهریزی شروع کنید و در پایان ساعت کاری با خط کشیدن روی برنامههایی که انجام دادهاید، خستگی را از تن به در کنید.
این کار شما را در مسیری قرار میدهد که هرچه سریعتر به اهدافتان برسید، از اتلاف وقت جلوگیری میکند و شما را از سردرگمی نجات میدهد. برای برنامهریزی مفید الویتبندی کنید.
روابط اجتماعی خود را قوی کنید
برقراری ارتباط با افراد مختلف، دنیایی از اطلاعات جدید را در اختیار شما قرار میدهد که لازم نیست حتما شما آنها را تجربه کرده باشید، بلکه میتوانید از تجربیات دیگران استفاده کنید.
علاوه بر این، گسترده کردن روابط اجتماعی میتواند همکاریهای جدید کاری را برای شما ایجاد کند که تا به حال از آنها بیخبر بودهاید.
پیوسته به دنبال یادگیری باشید
مهارتهایتان را از طریق مطالعه، کارگاههای آموزشی، شبکههای اجتماعی و… به روز کنید تا راهکارهای جدیدی یاد بگیرید و به موفقیت هرچه سریعتر شما کمک کند.
توجه داشته باشید که در هر شغلی تکنیکهای جدید و ابزارهای تخصصی بهوجود میآید که در صورت بیاطلاع بودن شما، به مرور خدمات شما متقاضی خود را از دست میدهد.
رقابتجو باشید
داشتن رقابت مثبت و سالم از راههای ساده رسیدن به موفقیت است. رقابت کردن به معنی دشمنی با همکارانتان نیست، بلکه انگیزهای را در شما ایجاد میکند که بهتر از دیگران باشید.
وقتی شما برای بهتر بودن تلاش کنید، همکارانتان نیز تلاش خود را بیشتر میکنند و این دور ادامه پیدا خواهد کرد و در این بین کسی که تلاش خود را بیشتر نکند، از چرخه رقابت حذف خواهد شد.
فرد مدبری باشید
حتما لازم نیست که مدیر ارشد فلان شرکت تجاری باشید تا آیتمهای مدیریت را در خود تقویت کنید. شما در هر شغل و صنفی که مشغول هستید، باید برای رسیدن به موفقیت مدیر خوبی باشید. از جمله آیتمهای مدیریت عبارتاند از: مدیریت زمان، مدیریت هزینهها، مدیریت بازار کار، مدیریت روابط کاری، مدیریت استرس و…