در شروع مجمع، به روال مجامع انتخاباتی، مدیرکل ورزش و جوانان استان اصفهان طی سخنانی به تشریح وضعیت هیئت وزنهبرداری و انتظارات از این رشته پرداخت.محمد طباطبایی، اصفهان را استانی پیشرو در وزنهبرداری در همه ردههای سنی معرفی کرد که در بخش بانوان نیز همسو با آقایان عمل کرده است.او با بیان اینکه در حوزه استعدادیابی و قهرمانپروری، کارهای زیادی باید انجام شود، به برنامه راهبردی و استراتژیک ورزش استان اصفهان اشاره کرد و مدعی شد چشمانداز این برنامه برای توسعه ورزش و الگو بودن آن ترسیم شده است.
مدیرکل ورزش و جوانان استان از رئیس آینده هیئت وزنهبرداری درخواست کرد بر اساس برنامه آمایش، به کشف استعداد در همه شهرستانها و مناطق بپردازد. به گفته طباطبایی، قهرمانی سهراب مرادی در المپیک، در سایه برنامهریزی فدراسیون و هیئت استان در ادوار مختلف رخ داده است. متولی ورزش استان به برخی تماسها در رابطه با انتخاب اعضای مجمع اشاره کرده و تأکید داشت چینش اعضا بر اساس ضوابط انجام شده و در این خصوص با فدراسیون وزنهبرداری هماهنگی لازم شده است.
طباطبایی کشف استعدادها را نیازمند کاری برنامهمحور دانست و از رئیس آینده هیئت درخواست کرد شورای راهبردی هیئت وزنهبرداری را راهاندازی کند تا در این شورا از نظرات و تجربه پیشکسوتان، قهرمانان و صاحبنظران استفاده شود. در ادامه نوبت به معرفی برنامه کاندیداها رسید و در شرایطی که حدود دو سالی است رشته وزنهبرداری در بخش بانوان فعالشده، حضور یک کاندیدای خانم در جمع متقاضیان ریاست، نکته جالبتوجهی بود. برای این مجمع، شش نفر کاندیدای ریاست شده بودند که یک نفر غیبت داشت و مجید ادیبی و زکیه رحیمی انصراف دادند تا رقابت بین مجید جوزدانی و حمید محمدی ادامه پیدا کند و پس از رأیگیری نیز، محمدی با 16 رأی در مقابل یک رأی جوزدانی برای ریاست هیئت انتخاب شد.مدت قانونی ریاست هیئتهای ورزشی چهار سال است؛ اما با توجه به شرایط ویژه وزنهبرداری استان، باید دید دوره ریاست محمدی چندساله خواهد بود. در بین نام اعضای مجمع، نام سهراب مرادی، قهرمان المپیکی اصفهان نیز بهچشم میخورد که او غیبت داشت؛ همچنین محمد حسنی که در مجمع دو سال قبل، حضورش بهعنوان نماینده مربیان، محل اختلاف شده بود و منتقدان رئیس سابق هیئت، با استناد به حضور او خواهان ابطال نتیجه انتخابات شدند، این بار بهعنوان رئیس هیئت شهرستان نجفآباد رأی داد.
محمدی که از قهرمانان وزنهبرداری است، در ابتدای صحبتهایش در جایگاه کاندیداهای هیئت، اشارهای به سوابق قهرمانیاش داشت و گفت: وزنهبرداری افتخار این را دارد که اولین مدال المپیک توسط جعفر سلماسی به دست آمد. در ادامه وزنهبرداری آخرین مدال المپیک را نیز توسط کیانوش رستمی و سهراب مرادی به دست آورد.به گفته او، هیئت وزنهبرداری باید چشمانداز خوبی داشته باشد و با برنامهریزی دقیق به دنبال کشف استعدادها، قهرمانپروری و کسب منابع مالی برای افزایش زیرساختها باشیم. محمدی بابیان اینکه در هر دو بخش آقایان و بانوان این برنامهها را پیش خواهیم برد، مهمترین بحث هیئت وزنهبرداری را تعامل با فدراسیون و اداره کل ورزش و جوانان عنوان کرد.
ایجاد شورای عالی راهبردی، ایجاد انگیزه در شهرستانها، ایجاد بانک اطلاعاتی برای خانواده وزنهبرداری، ایجاد ساختار منسجم برای فراهم کردن لیگ پویا و برگزاری کلاسهای آموزشی از دیگر رئوس برنامههایی بود که محمدی به آنها اشاره کرد.بخش پایانی مجمع هیئت وزنهبرداری استان اصفهان، به سخنرانی رئیس فدراسیون وزنهبرداری اختصاص یافت و علی مرادی بدون اینکه کوچکترین اشارهای به ابهامات حکم فدراسیون برای برکناری رئیس قبلی داشته باشد، به حضور کاندیدای خانم در انتخابات اشاره و ابراز امیدواری کرد در آینده جایگاه وزنهبرداری بانوان ارتقا پیدا کند.مرادی با اشاره به انتخاب محمدی برای ریاست هیئت، به ذکر خاطرهای از سالهای دور پرداخت که از این قهرمان خواسته به تحصیل ادامه بدهد و تأکید کرد مسئولیت رئیس جدید بسیار سنگین خواهد بود و باید پاسخگوی مطالبات اصفهانیها باشد.او همچنین به حضور سید مرتضی سیفزاده، پیشکسوت وزنهبرداری اصفهان در این مجمع هم اشارهکرده و از حضار خواست بهافتخار او از جای بلند شده و تشویق کنند.به گفته رئیس فدراسیون وزنهبرداری، با پشتوانهای که در اصفهان وجود دارد، میتوان قهرمانان زیادی را به تیم ملی وزنهبرداری معرفی کرد.
مرادی در پایان صحبتهایش، خط قرمز فدراسیون وزنهبرداری را مبارزه با دوپینگ عنوان کرد و با جدیت اعلام کرد اگر ورزشکاری در میادین برونمرزی شرکت کرده و تست دوپینگ او مثبت شود، این موضوع را از چشم هیئت استانی خواهد دید و با هیئت مربوط برخورد خواهد کرد.