بههرحال در آن روزها با توجه به حضور طولانیمدت علیاکبر ابرقویینژاد و انصراف او از حضور در انتخابات خیلی از اهالی فوتبال در اصفهان در انتظار معرفی رئیس جدید هیئت بودند و قدرت سیاسی و البته توانایی مالی هراتیان که بهواسطه حضور در صنعت فولاد بهدستآمده بود، اصفهانیها را امیدوار کرد که فوتبال اصفهان حتی بدون حضور ابرقویی نژاد هم بتواند در مسیر صحیح حرکت کند و از حاشیهها به دور باشد.
همتیمیها جدا شدند
البته هراتیان قبل از حضور در انتخابات نظر مثبت ابرقویینژاد را هم جلب کرده بود و درواقع موردحمایت تیم قبلی هیئت هم قرار داشت و شاید یکی از دلایل برتریاش در مقابل مجیری و یزدیزاده همین مسئله بود، ولی بااینحال شروع به کار هراتیان در هیئت فوتبال اصفهان با یک حاشیه بزرگ همراه شد و اعتراض رقبای او به عدم سکونت هراتیان در اصفهان و حضورش در هرمزگان برای مدتی نقل محافل فوتبالی بود، ولی درنهایت این مشکل هم حل شد تا هراتیان بتواند بهدور از حواشی ایجادشده کلید هیئت فوتبال را در اختیار بگیرد. اما مدت زیادی نگذشت که هراتیان بعد از آشنایی با شرایط کار کمکم استقلال کاری خودش را علنی کرد و عدم هماهنگی او با تیم قبلی هیئت و تغییراتی که در مجموعه کاری خودش ایجاد کرد، کار را به شکایت و نارضایتی هم کشاند، ولی بااینحال، هراتیان بر مواضع خودش پافشاری کرد تا حمایت ابرقویینژاد را از دست بدهد، اما با تیمی کار کند که شاید با عقایدش بیشتر هماهنگ بودند و حرفشنوی بیشتری هم از رئیس جدید باشند. مجموعه نایبرئیس، دبیر، روابطعمومی و چند پست کلیدی دیگر در هیئت همه در قالب تغییر یا استعفا به دست نفرات جدید سپرده شد و این خودش نوعی اعلان جنگ نامحسوس به مخالفان مدیریت هراتیان بود. جابهجایی ساختمان اداری هیئت فوتبال از سالن پیروزی با محوطه ورزشگاه بزرگ اصفهان و در مجاورت استادیوم نقشجهان هم یک خانهتکانی بزرگ دیگر در دوران مدیریت هراتیان بود که با مخالفتهای زیادی همراه بود، ولی درنهایت اجرایی شد.
غیبتهای مداوم آقای رئیس
حضور مداوم نمایندگان فوتبال، فوتسال، فوتبال ساحلی و فوتبال بانوان در رقابتهای لیگ برتر و گستردگی فعالیتهای مالی هیئت فوتبال در اصفهان باعث شده تا این هیئت تبدیل به درمعرضدیدترین و شاید مهمترین هیئت در بین همتایان خودش باشد و طبیعی است که رسانهها و خبرنگاران بیش از هر هیئت دیگری به دنبال اخبار هیئت فوتبال باشند. مهمترین ایرادی که ازلحاظ رسانهای میتوان به هراتیان وارد کرد، غیبت معمولا همیشگی او در بدنه فوتبال و فضای رسانهای باشد که البته خودش این سیاست را برگزیده و ترجیح میدهد که بهجای در چشم بودن فعالیتهای میدانی هیئت را به دست همکارانش و بهخصوص دبیر هیئت بسپارد. بااینحال خوب یا بد دوران کاری و رسمی هراتیان در هیئت فوتبال استان اصفهان دوهفتهای است که به پایان رسیده و او تا زمان برگزاری دور جدید انتخابات میتواند همچنان در هیئت حضور داشته باشد.
کاندیداها همچنان چشمانتظار
آنطور که از اخبار غیررسمی به گوش میرسد، رقابت در انتخابات این دوره هیئت فوتبال هم داغ است و اگر تمامی کاندیداهای ثبتنام کرده تأیید صلاحیت شوند و تا روز آخر در انتخابات بمانند، پیشبینی نام رئیس بعدی آنچنان هم ساده نخواهد بود. مهلت ثبتنام کاندیداها در فاصله یکهفتهای ۱۶ تیر تا ۲۳ تیر بوده و بر اساس سابقه باید اسامی آنها بعد از بررسی صلاحیت در هفته اول مرداد اعلام میشده است، اما این اتفاق با تأخیری ۵۰ روزه مواجه شده و جواب قطعی و روشنی هم برای این تأخیر وجود ندارد. بر اساس شنیدهها، مسعود هراتیان بهعنوان رئیس فعلی هیئت دوباره برای انتخابات ثبتنام کرده است. علیرضا جهانشاهی، دبیر سابق هیئت فوتبال اصفهان که سالها در این هیئت حضورداشته، یکی دیگر از افراد دارای شانس برای برندهشدن در انتخابات است. محمد مجیری هم که در دوره قبلی ۱۱ رأی کسب کرد با این امید وارد میدان شده تا تعداد آرای خودش را افزایش دهد. از علی طاهری مدیرعامل سابق باشگاه گیتی پسند و مدیر امروز نامی نو هم بهعنوان یکی دیگر از کاندیداها نامبرده شده که میخواهد شانس خودش را امتحان کند. عباس اخوان همیشه حاضر در صحنه و رئیس یکی از هیئتهای فوتبال در شهرستانی در جنوب اصفهان هم بهعنوان دو کاندیدای دیگر نام برده شده که البته بعید است شانسی برای انتخاب داشته باشند.
البته این اطلاعات در حد گمانهزنی است و باید منتظر بود تا اسامی رسمی کاندیداها از جانب مراجع ذیصلاح رسما اعلام شود و زمان انتخابات هم به اطلاع اهالی فوتبال برسد ولی هرچه که باشد، با توجه به اتفاقات این چند وقت اخیر و اسامی نفرات، شاهد رقابتی جذاب و پرماجرا برای ریاست هیئت فوتبال استان اصفهان خواهیم بود.