شهردار شهر کوشک با اشاره به اینکه طرحهای عمرانی متعددی هم اکنون در دست اجراست، گفت: این امر موجب شده است شهر کوشک در مدار توسعه و پیشرفت قرار بگیرد و بتوانیم در عرصههای مختلف فرهنگی، عمرانی و سازندگی فعالیت کنیم. قربانی ادامه داد: طرح میدان ورودی شهر کوشک که در دست اجراست یکی از اقدامات مهمی است که منجر به ایجاد ایستگاه و مکانی برای رهگذران و مسافران میشود تا شهر کوشک را بهتر ببینند. او تأکید کرد: در ابتدا باید بستر ورود گردشگر و راههای ورود گردشگران مهیا شود؛ به همین دلیل با توجه به اینکه فضای سبز خوبی نیز در ورودی شهر وجود دارد، ایجاد این میدان که طرح احداث آن، به تأیید شورای ترافیک شهرستان رسیده است، مکانی برای توقف رهگذران و شناخت بیشتر شهر کوشک فراهم میکند. قربانی رنانی اعلام کرد : این پروژه بزرگترین طرح عمرانی شهرداری شهر کوشک به شمار میرود و تاکنون بیش از یکمیلیارد ریال برای آمادهسازی ورودی و خروجی شهر هزینه شده و تا پایان کار حداقل پنج میلیارد ریال دیگر نیاز دارد.
بهسازی معابر شهر
شهردار شهر کوشک همچنین از عملیات بهسازی و بازسازی کوچهها و معابر شهر کوشک خبر داد و اضافه کرد: کار اجرایی برای بهسازی در عبور و مرور در معابر شهری از اول سال شروع شده بود که پس از جدولگذاری در خیابانهای بسیج و شهید نوریان، کففرش پیادهروهای بلوار مطهری در حال تکمیل است. قربانی رنانی اضافه کرد: خیابان شهید بهشتی، شش فرعی خیابان ولیعصر ، کوچه شهید نصرالله مهرابی با اعتبار یک میلیارد و هفتصد میلیون ریال زیرسازی، کانیوگذاری و آسفالت شده است .او با اشاره به اینکه فضای سبز شهر کوشک بیشتر شامل درخت و درختچه است، گفت: این شهر گیاهان فصلی کمیدارد و سرانه فضای سبز آن نزدیک به ۱۴ مترمربع است. بنابراین شهرداری کوشک در نظر دارد پارکی به مساحت یکهزار و ۵۰۰ متر مربع را در ورودی شهر کوشک احداث کند که در حال تنظیم طرحهای شهرسازی و فضاسازی آن هستیم و به شهروندان قول میدهیم که این پارک تا پایان امسال به بهره برداری برسد. شهردار شهر کوشک با تأکید بر اینکه سرانه فضای سبز شهر کوشک باید ۲۵ مترمربع باشد، گفت: با احداث این پارک، سرانه فضای سبز شهر کوشک از ۱۴ مترمربع به ۱۶ مترمربع افزایش پیدا میکند، البته شهر کوشک باغهای زیادی دارد و ما در حال آمادهسازی این باغها برای ورود گردشگران هستیم.قربانی درباره بهسازی و بازسازی تنها برج قدیمی شهر کوشک گفت: کارگروهی در این زمینه تشکیل و با همکاری میراث فرهنگی عملیات بهسازی و نوسازی تنها برج نگهبانی قدیمی که در شهر بود را در دستور کار قرار دادیم و تا کنون پیشرفت 40درصدی داشته است. به گفته او این برج دیدهبانی که احتمالا قدمت آن به دوره سلجوقیه باز میگردد با اختصاص اعتبار یک میلیارد ریال در حال بازسازی است و تا یک ماه آینده آماده بازدید شهروندان و گردشگران میشود. برج دیده بانی واقع در شهر کوشک میتواند به عنوان جاذبه تاریخی و گردشگری منطقه و حتی شهر اصفهان محسوب شود.
نوسانها مانع حضور سرمایهگذاران
شهردار کوشک با اشاره به اینکه در زمینه جذب ســـرمایــهگــذار اقـــدامات مؤثری صورت گرفت، اما نوسانهای بازار مانع از به نتیجهرسیدن آنها شد، گفت: با سرمایهگذاران متعددی رایزنی کردیم. حتی چند سرمایهگذار خارجی هم تا پای قرارداد آمدند، اما نوسانات ارزی و… باعث شد این پروژهها به سرانجام نرسد. امیدواریم با تثبیت شرایط، ظرفیتهای سرمایهگذاری شهر اجرا و عملیاتی شود. قربانی شاخصترین اقدام صورتگرفته برای شهر را آزادسازی برای اجرای پروژهها عنوان کرد و گفت: آزادسازی سختترین کار شهرداریهاست، بااینحال موفق شدیم بیش از 85 قرارداد آزادسازی منعقد کنیم که بخشی از آنها در خیابانهای ســـلمانفارسی، شـــهدا، آزادگـــان، بـــازار، محرابی و … بوده است.
ادامه خدمترسانی نیازمند همراهی شهروندان
قربانی با اشاره به اجرای آسفالت تعدادی از معابر شهری ادامه داد: حدود90 درصد نیاز آسفالت شهری شهر کوشک از ابتدای سال تا کنون تأمین شده است که میتوان به آسفالت خیابانهای بهار، کارگر، ابوذر، جنت و بلوار امام خمینی(ره) که پر رفتوآمد است، اشاره کرد و مبلغی بالغبر 40 میلیاردریال نیز هزینه برای شهرداری دربرداشته است. او دوره کنونی فعالیتهای شهری را سختترین زمان از نظر فعالیت ارزیابی عمرانی ارزیابی کرد و افزود: تحریمهای ظالمانه، گرفتاری نظام در دوران مذاکره برجام و تورم، در کنار شیوع کرونا مشکلاتی را ایجاد کرده است که نیازمند همکاری و همدلی بیشتر مردم برای اجرای برنامههای شهرداری هستیم.