در چند سال اخیر شهرداری نصرآباد تلاش کرده است با اقدامات عمرانی و فرهنگی، چهره شهر را تغییر دهد و سطح مطلوبی از زندگی را برای شهروندان ایجاد کند. برگزاری جشنواره گردشگری عشایر، ایجاد مجموعه کارگاهی، زیباسازی شهر، احداث باغ بانوان، دفع آبهای سطحی، ایجاد شهرک مسکونی گیوان و … بخشی از اقدامات شاخص اجراشده و در دست اجرای شهرداری است. غلامرضایی با تأکید بر اینکه بسیاری از اقدامات با کمترین درآمد عملیاتی شده است، گفت: درآمد شهرداری با توجه به محرومبودن منطقه، نبود ساختوساز و کمکهای دولتی چندان تعریفی ندارد، اما در اتاق فکرهایی که تشکیل دادیم توانستیم با یک برنامهریزی خوب اقدامات تأثیرگذاری انجام دهیم که هم به درآمد شهرداری کمک کرد و هم توانستیم توسعه عمرانی را وسعت دهیم.
جشنواره عشایری بعد از کرونا
شهردار نصرآباد با اشاره به اینکه باوجود محرومیت 38درصدی جمعیت این شهر، با همکاری نمایندگان قبلی و جدید اصفهان اجرای پروژههای عمرانی و اشتغالزایی را در دستور کار قرار دادیم تا رونق اقتصادی را به زندگی شهروندان بیاوریم گفت: اولین ایده ما برگزاری جشنواره گردشگری عشایر بود. از سال ۹۶ این ایده را اجرا و تا سال گذشته بهصورت گستردهتری آن را پیگیری کردیم بهگونهای که در ورودی شهرهای نایین، آباده، شاهینشهر و خود اصفهان چادرهای عشایر را زنده و زندگی عشایر را به نمایش گذاشتیم و حتی در شبکههای تلویزیونی مستند و اصفهان این جشنواره معرفی شد. غـــلامـــرضـــایی افـــزود: در ایـــن جشنوارهها سعی کردیم محصولات عشایر مثل فرشهای دستباف و صنایعدستی و فرشهایی که گیاهی بوده و با نقشه ذهنی بافته میشود و همچنین محصولات لبنیاتی آنها نهفقط در کل استان بلکه بهکل کشور معرفی شود. او با اشاره به اینکه برای جشنواره امسال برنامهریزیهای متنوعتر و گستردهتری پیشبینیشده بود اما به دلیل شرایط کرونا نتوانستیم اجرایی کنیم، گفت: امیدواریم با پایان یافتن این ویروس بتوانیم راه جشنواره را ادامه بدهیم.
افزایش بودجه شهر
شهردار نصرآباد در ادامه به افزایش بودجه شهر گریزی زد و تصریح کرد: سال 96 که امور شهرداری به من سپرده شد، بودجه شهر 1.5 میلیارد تومان بود. از طرفی شهرداری از قبل بدهی داشت و حدود 40 درصد ساکنان شهر نیز تحت پوشش کمیته امداد بودند. درنتیجه شرایط سختی برای تأمین بودجه داشتیم. اما با برنامهریزیهای صورتگرفته خوشبختانه الان بودجه شهر به 3.5 میلیارد تومان افزایشیافته و هرسال هم محقق شده و کارهای عمرانی بسیار زیادی عملیاتی شده است.
احداث مجموعه کارگاهی
غلامرضایی با اشاره به اینکه در بحث اشتغال نیز گام مهمی برداشته شد گفت: پیشازاین مجموعه کارگاهی برای شهر پیشبینی شده بود که وقتی اداره امور را به دست گرفتم، آن را وسعت دادم. الان تقریبا ۳۰هکتار زمین کارگاهی، زیرسازی و آمادهسازی شده و با رعایت قوانین مزایده به بومیها شهر تحویلداده شده است. الان در این مجموعه، ۴۰واحد کارگاهی شکلگرفته که باعث اشتغالزایی هم شده است. او ادامه داد: تصمیم داریم طی جلسهای با نماینده شهرستان و مدیرکل راه و شهرسازی حدود ۲۴واحد دیگر از طریق راه و شهرسازی انجام و به مردم تحویل داده شود. به گفته او کارگاههای تولیدی و صنعتی این مجموعه شکلگرفته، ورودی آنها آسفالت و نامگذاری خیابانها انجامشده که یکی از پروژههای مهم و تأثیرگذار در سه سال گذشته بوده است.
مهمترین مطالبه شهروندان
شهردار نصرآباد با اشاره به اینکه مهمترین مطالبه مردم از شهرداری این است که امور اداری آنها سریعتر انجام شود گفت: از طرفی در بحث پرداخت عوارض انتظار مساعدت داشتند که در این راستا شورای شهر این اختیار را به شهرداری داد تا پرداخت عوارض را اقساطی کند؛ درنتیجه روال کار پرداختی شهروندان بسیار راحت شده اما مشکل اینجاست که به دلیل محرومیت، شهروندان بازهم با این شرایط توان پرداخت عوارض را ندارند. او ادامه داد: از دیگر مطالبات شهروندان توجه بیشتر به حوزه گردشگری و امور رفاهی است و شهرداری تلاش کرده است این مطالبات را پاسخ دهد؛ اما باز هم شرمنده آنها هستیم. غلامرضایی تأکید کرد: تا آنجا که در توانمان بود سعی کردیم با همراهی خوبی که شورای شهر داشته است، رضایت مردم را به دست بیاوریم.