او با اشاره به اینکه واگنهای جدید بر اساس استانداردهای خط اول مترو ساخته شده و در این خط نیز استفاده میشود، افزود: البته این ظرفیت وجود دارد زمانیکه خط یک، دو و سه ساخته شد، واگنها قابلیت استفاده در خطهای دیگر را نیز داشته باشد. مدیرعامل سازمان قطار شهری شهرداری اصفهان با اشاره به اینکه در مجموع سهم اصفهان از قرارداد کلی خرید واگنها دولت و شهرداری، 85 عدد است که طی سالهای اخیر و امسال 40 واگن تحویل شده و 45 واگن دیگر نیز باید به شهر اصفهان تحویل شود، اظهار کرد: هم اکنون در خط یک 12 رام قطار داریم که با دو رام جدید، به 14 رام افزایش مییابد.
قرارداد مستقل سازمان قطار شهری اصفهان با شرکت پلور سبز برای خرید 30 رام
بنکدار هاشمی افزود: همچنین شرکت پلور سبز با شرکت دالیان چین برای ساخت و تولید 150 واگن قطار به صورت مستقل، قراردادی منعقد کرده است و در چارچوب این قرارداد، 3 رام تحویل شده و 4 رام دیگر آماده تحویل است و 23 رام دیگر به صورت انتقال تکنولوژی به داخل (PLB) ساخته خواهد شد. او، هزینه هر واگن را در حدود یک میلیون یورو عنوان و تصریح کرد: سرفاصله اصلی در افق طرح وقتی شبکه خطوط شکل گیرد، دو و نیم دقیقه است که برای این هدف گذاری حداقل 38 رام قطار در خط یک نیاز داریم.
افزایش 30 هزار نفری ظرفیت جا به جایی مسافران خط یک مترو
بنکدار هاشمی افزود: با اضافه شدن دو رام قطاری که به شهر اصفهان افزوده میشود، سرفاصله قطارها از 12 دقیقه به هشت دقیقه در خط یک کاهش مییابد. مدیرعامل سازمان قطار شهری شهرداری اصفهان با بیان اینکه در شرایط قبل از کرونا با حدود 10 رام قطار رکورد جابجایی 120 هزار مسافر در خط یک شکسته شد، اظهار کرد: اکنون تعداد مسافران مترو اصفهان 30 هزار نفر در روز است. او تصریح کرد: در افق طرحی که برای سرفاصله 2.5 دقیقه متروی اصفهان دیده شده است، باید 25 هزار نفر در ساعت در جهت مسافرگیری داشته باشیم. بنکدار هاشمی تاکید کرد: با راه اندازی شبکه خطوط مترو اصفهان (خطهای اول، دوم و سوم مترو) میتوان جابجایی حدود 800 هزار مسافر در روز را با متروی شهر اصفهان انجام داد.