مدیرکل ورزش و جوانان استان اصفهان در این مجمع، ورزش کارگری را ازجمله هیئتهایی معرفی کرد که مدنظر وزارت ورزش است؛ زیرا رقابتهای آسیایی و جهانی برای ورزش این قشر برگزار میشود. به گفته سید محمد طباطبایی، در این هیئت باید در هر دو حوزه ورزش قهرمانی و همگانی فعالیت کرد و سلامت کارگران مدنظر قرار گیرد. او با اشاره به حضور چهار نامزد در جایگاه کاندیداهای هیئت ورزش کارگری استان ابراز امیدواری کرد گزینه منتخب مجمع در راستای برنامههای فدراسیون ورزش کارگری و اداره ورزش و جوانان استان اصفهان، فعالیت کند.
مدیرکل ورزش و جوانان استان اصفهان به روال همیشگی برنامههای ورزشی، به حضور اصحاب رسانه در مجمع اشاره کرد و مدعی شد رسانهها خوب، زشت و زیبای ورزش را به تصویر میکشند و انتقاد سازنده آنها نقش موثری را در پیشبرد اهداف ورزش ایفامیکند.
در ادامه، نوبت به معرفی اعضای مجمع رسید؛ سپس مقرر شد هرکدام از کاندیداها به مدت پنج دقیقه اهداف و برنامههای خود را بیان کنند. اسماعیل پناهنده، پیشکسوت ورزش اصفهان، برنامه پیشنهادی خود برای اداره هیئت به همراه رزومه قهرمانیاش را بهصورت بولتنی در اختیار اعضای مجمع گذاشت و در جریان سخنرانی خود به رئوس این برنامهها اشاره کرد. داوود اتحادی و مهدی حکمیان نیز از فرصتی که در اختیار داشتند، استفاده کردند و با بیان توضیحاتی به سود ستاری از رقابت کنار کشیدند. قاسم ستاری نیز آخرین کاندیدای مجمع بود که طی صحبتهای خود با خطاب قراردادن اعضای مجمع بهصورت چند نفره، بخشی از فعالیتهای آینده خود را به آنها اهدا کرد.ستاری به اعضای مجمع قول داد که فعالیتهای موثری در راستای جذب اسپانسر، ارتباط با ارگانهای صنعتی و حمایت از قهرمانان انجام بدهد. پس از رأیگیری در دور اول انتخابات، ستاری و پناهنده هرکدام یک رأی را به خود اختصاص دادند و یک رأی که نام کاندیدای موردنظر به اشتباه پشت برگه نوشته شده بود، سفید قلمداد شد تا رقابت دو کاندیدا به دور دوم کشیده شود. در دور دوم، ستاری با کسب 11 رأی در مقابل 10 رأی پناهنده، ریاست هیئت برای چهار سال آینده را به خود اختصاص داد. پس از انتخاب ستاری بهعنوان رئیس منتخب مجمع، مدیرکل ورزش و جوانان استان خطاب به او گفت: امیدوارم در راستای اهداف و برنامههایی که تدوین کردید، موفق باشید، ورزش کارگری برای اداره ورزش اصفهان بسیار مهم است و به عنوان متولی ورزش در کنار هیئت ورزش کارگری خواهد بود.
ستاری نیز خطاب به اعضای مجمع از رأی اعتماد آنها تشکر و تأکید کرد به تمام قولهایی که داده است، عمل خواهد کرد. سپس کامران کلانی، مدیر کل تعاون، کار و رفاه اجتماعی استان اصفهان، از زحمات جواد شیرانی طی سالها فعالیت در ورزش کارگری تشکر کرد.
به گفته او، جامعه امروز ایران به امید و امید آفرینی، و ورزش کارگری نیز به شدت به بهبود سرمایه اجتماعی و انسجام اجتماعی نیاز دارد و ضروری است به ورزش همگانی توجه کند. کلانی ادامه داد: رئیس جدید هیئت باید در برنامههایش به توسعه ورزش کارگری در سطح بنگاهها توجه کند. جواد رمضی، رئیس فدراسیون ورزش کارگری نیز در ابتدای صحبتهایش با تشکر از کاندیداهایی که رقابت گرمی را ایجاد کرده و اجازه ندادند انتخابات تشریفاتی شود، مدعی شد: خانواده شیرانی ذخیره ارزشمند ورزش کشور هستند.
او ارتباط مستقیم با واحدهای صنعتی را یکی از مهمترین وظایف رئیس هیئت ورزش کارگری دانست و گفت: علاوه بر توجه به ورزش همگانی که رسالت اصلی فدراسیون است، حضور فعال در رقابتهای کشوری و بینالمللی و توجه ویژه به بحث آموزش و فرهنگسازی در حوزه ورزش از جمله شاخصههایی است که باید مدنظر قرار گیرد. رمضی با بیان اینکه استان اصفهان سرشار از ظرفیت، فرصت و توانمندی است، یادآور شد: ورزش کارگری استان اصفهان در سالهای متمادی در بین برترینهای ارزیابی عملکرد بوده است، زیرساختها و واحدهای صنعتی و تولیدی توانمند بر اهمیت ورزش کارگری در اصفهان تأکید دارد. او با اشاره به اتفاقهای خوبی که در ورزش کارگری رخ داده است، یادآور شد: عضویت مجدد در کمیته ملی المپیک نشان میدهد، مدیران ورزش کشور به اهمیت ورزش کارگری پی بردهاند و این موضوع برای ورزش کارگری بسیار خوب است؛ همچنین عضویت در شورای برونمرزی و میزبانی مسابقات فوتبال شرکتها در ۲۰۲۲ از دیگر فعالیتهای این فدراسیون بوده است. ما جایگاه هیئتهای کارگری را در مجامع استانی تحکیم بخشیدیم.
رمضی ادامه داد: سال گذشته رتبه سوم را در رقابتهای جهانی کسب کردیم و این اتفاق در حالی رخ داد که در دو دوره قبلی رتبه نهم را داشتیم. سال گذشته بیش از ۷۰ رقابت ملی برگزار کردیم که نشان از توانمندی این حوزه ورزش دارد. رئیس فدراسیون ورزش کارگری با اشاره به سابقه 50ساله ورزش کارگری در کشور بیان داشت: فدراسیون ورزش کارگری نوپاست و در مدت کوتاه هشتساله ظرفیت بزرگی را برای خود ایجاد کرده است.