پیراینده ادامه میدهد: در ماه اخیر نیز حدود 800 درخت سرو در این مسیر غرس شد و بدینترتیب شبکه آبیاری حوزه فضای سبز شهرداری تا مجاورت آزادراه ادامه پیدا کرد. به گفته او، برای دسترسی راحتتر شهروندان به آزادراه اصفهان- نطنز- کاشان و خارج کردن منطقه سرشک از بنبست، عملیات احداث یک میدان در مجاورت امامزاده محمد(ع) آغاز شد که تاکنون 70درصد پیشرفت فیزیکی داشته است و قرار شد از میدان در دست احداث تا ابتدای خیابان دکتر شریعتی در سرشک یک بلوار ایجاد شود.
صدور مجوز ایجاد میدان
او میگوید: یکی دیگر از مشکلات مردم نبود جایگاه مناسب برای مسافران جنب آزادراه بود و این نیاز وجود داشت که برای افزایش امنیت شهروندان در حاشیه آزادراه یک تیرپارک ایجاد شود که با پیگیریهای انجام شده و مساعدت مسئولین اداره کل راهداری و شرکت سانآرا مجوز این کار صادر شده است و به زودی عملیات احداث یک میدان در انتهای بلوار سردار شهید سلیمانی و ایجاد تیرپارک در مجاورت پل آزادراه در ورودی نطنز آغاز میشود.
گسترش محدوده شهر
پیراینده میگوید: از آنجاکه تقاضای زمین و مسکن در نطنز زیاد است و بر خلاف آن عرضه کم است و در محدوده فعلی شهر با کمبود زمین مواجه بودیم، ایجاد بلوار سردار سلیمانی و سامان دهی حاشیه شرقی نطنز زمینه را برای تخصیص زمین و گسترش محدوده شهر فراهم میکند و این پروژههای زیرساختی برای توسعه نطنز خواهند بود. شهردار نطنز با اشاره به اینکه پروژه دیگری که اخیرا آغاز شده احداث میدان و بلوار به طول بیش از دو کیلومتر است که در راستای ساماندهی ورودی نطنز از سمت کاشان و در مسیر جاده قدیم است میگوید: این پرژه با تفاهم بین شهرداری و اداره کل راهداری استان ایجاد میشود و در این سمت نیز موجب توسعه شهر نطنز خواهد شد و مسیر دسترسی به دانشگاه پیامنور و حوزه علمیه ایمنتر از قبل میشود.
احیای بازار تاریخی نطنز
شـهـردار نطنز تصریح میکـند: در راستـای بازآفرینی شهری و احیای بازار سنتی و قدیمی نطنز، تفاهمنامهای بین وزارت راه و شــهـرسازی، مـیـراث فـرهنگـی و شهرداری نطنز منعقد شده است. به گفته او، طرح مرمت و بازسازی راسته بازار نیز توسط شهرداری و با همکاری سایر ارگانهای ذیربط تهیه و به تصویب رسید. او ادامه میدهد: از چند ماه پیش عملیات مرمت بازار شروع شده است و در این طرح سه قسمت از بازار به صورت سنتی مسقف خواهد شد. بخش اول شامل راسته بازار از میدانگاه بازار تا کارگاه قصاعی، بخش دوم راسته مجاور مدرسه علمیه و کارگاههای سرامیکسازی و بخش سوم نیز گذر مجاور موزه باستانشناسی و مـسـجـد جـامــــع نطنز است. همچنین وزارت راه و شهرسازی اعتباری را برای مـرمـت چـارســـوق بازار در نـظـر گـرفـتــه است.
رونق گردشگری نطنز
پیراینده با تأکید بر اینکه برای احیای مغازههای راسته بازار هم شهرداری مغازههای تحت مالکیت خود را مرمت کرده و از طریق مزایده به مشاغل مورد تأیید اداره میراث فرهنگی نطنز واگذار میکند بیان میکند: پس از مسقفکردن بازار، عملیات اجرای سنگفرش و نمای سنتی داخل آن نیز طبق مصوبه انجام میشود. او ادامه میدهد: با طرحی که تهیه شده است از میدانگاه بازار تا مجموعه تاریخی مسجد جامع و چهارطاقی ساسانی مرمت و ساماندهی خواهد شد و این پروژه در رونق صنعت گردشگری نطنز بهعنوان یک باغشهر تاریخی تأثیر بسزایی دارد.
توجه به مدیریت بحران
پیراینده با اشاره به اینکه توجه به مدیریت بحران در هر شهر و جامعهای لازم است و نطنز نیز از این موضوع مستثنا نیست تصریح میکند: برای ارتقای ایمنی شهری و افزایش توان مقابله با بحرانها، شهرداری اقداماتی را انجام داده است که از جمله آن میتوان به تکمیل سوله ستاد بحران نطنز اشاره کرد. او میگوید: پس از سالها بالاخره سوله مدیریت بحران نطنز در حال تکمیل است. تـاکـنـون عملیات دیوارچینی و سفتکاری آن انجام شده است و به زودی با تزریق اعتبار از سوی ستاد مدیریت بحران تکمیل خواهد شد. طی تـفـاهمنامهای که انجام شده است مقرر شد از این سالن چندمنظوره در مواقع غیربحرانی بهعنوان فضایی برای اجرای برنامههای فرهنگی استفاده شود.
تدوین طرح جامع برای دفع آبهای سطحی
او با اشاره به مسئله دفع آبهای سطحی میگوید: با توجه به موقعیت کوهستانی نطنز و برای مدیریت آبهای سطحی که در بارندگیها ممکن است مسئلهساز شود، با تعیین مشاور، مطالعات آبهای سطحی نطنز انجام شد و هماکنون طرحی مدون در خصوص مدیریت دفع آبهای سطحی داریم. در همین راستا در سال جاری یک پل در بلوار آزادگان ایجاد شد؛ زیرا در این نقطه شاهد حوادثی بودیم که به سبب آبگرفتگی ایجاد شده بود. تقویت و افزایش طول کانال مجاور کوه گنبدباز نیز از دیگر اقدامات مدیریت بحران بود که انجام شد.
او خاطرنشان میکند: همچنین با احداث کانالی خاکی در بالادست شهرک گنبدباز و بازار روز، جلوی ورود احتمالی آبهای سطحی حاصل از بارندگی به معابر شهری گرفته شد. در محله مزرعه خطیر نیز هنگام سیلابیشدن رودخانه موجود، بعضا باغها دچار تخریب میشد که با پیگیریهای شهرداری، دیوار ساحلی رودخانه توسط آب منطقهای احداث شد.