او از تشکیل 116 هزار پرونده معاینه بالینی و سرپایی در سطح استان طی سال گذشته خبر داد و عنوان کرد: تعداد پروندههای معاینات بالینی و سرپایی تشکیلشده به نسبت سال 98، نزدیک به 10.5 درصد کاهش را به دنبال داشته است. مدیرکل پزشکی قانونی استان اصفهان همچنین تعداد فوتیهای ارجاعشده به ادارهکل پزشکی قانونی را نزدیک به 3 هزار و 479 مورد دانست و خاطرنشان کرد: این تعداد نیز به نسبت سال 98 با کاهش چشمگیر 3.8 درصدی روبهرو بوده است.
سلیمانپور از کاهش فوتشدگان تصادفات نیز گفت و افزود: تعداد فوتشدگان حوادث ترافیکی از یکهزار و 50 نفر در سال 98 به 689 نفر در سال 99 رسیده که گویای کاهش 34.4 درصدی است. به گفته او، علاوه بر کاهش تعداد فوتیهای حوادث ترافیکی، تعداد مصدومان نیز 22 درصد کاهش داشته است. مدیرکل پزشکی قانونی استان اصفهان به کاهش ششدرصدی حوادث کار در سال گذشته نیز اشاره کرد و بیان داشت: آمار صدمات ناشی از ضرب و جرح عمدی و نزاع نیز در سال گذشته با کاهش 7.3 درصدی نسبت به سال 99 روبهرو شده است. به گفته سلیمانپور، حوادث کار، صدمات و نزاع و تصادفات سه آیتم مهم با کاهش قابل توجه آمارشان در سال 99 هستند. او ادامه داد: البته پزشکی قانونی استان، سال گذشته به طور کلی در قسمتهای مختلف با حجم کمتری از مراجعان روبهرو بوده است. سلیمانپور با اعلام اینکه معاینات سرپایی و بالینی نزدیک به ۷۵ درصد مراجعههای اداره کل در سطح استان است، تصریح کرد: بیشترین این معاینات مربوط به ضرب و جرح عمومی و نزاع است و بعد از آن تصادفات و حوادث غیرعمد در رتبه دوم قرار دارد.به گــفتــه ایــن مــقام مســئول، حــجم پروندههای نزاع در استان طی سال گذشته ۳۹ هزار مورد بود که نسبت به سال ۹۸ بیش از هفت درصد کاهش داشته است.
سلیـــمانپور در مورد آمـــار مـــربـــوط به سقطدرمانی نیز گفت: آمار موجود از سقطدرمانی آمار قابل ملاحظهای نیست و آنچه که بیشتر جای نگرانی دارد، آمار سقطهای جنایی است. او افزود: بازنگری و ارزیابی مجدد مبانی اعلام نظر در مورد سقط جنین درمانی موضوع پسندیدهای است و هرچقدر فرایندها پختهتر، علمیتر و مطابقت بیشتری با مبانی فقهی و پزشکی داشته باشد، بهتر خواهد بود.
او با اشاره به آمــارهای مربوط به آزمایشگاههای پزشکی قانونی استان اصفهان خاطرنشان کرد: حدود ۳۵ هزار نمونه در آزمایشگاههای سمشناسی، پنجهزار و ۸۰۰ لام در آزمایشگاههای آسیبشناسی و بیش از پنج هزار و ۲۰۰ نمونه در آزمایشگاههای سرولوژی پزشکی قانونی استان اصفهان بررسی شده است، همچنین بیش از یک هزار و ۵۰۰ نمونه استخراجشده ژنتیکی در آزمایشگاههای DNA پزشکی قانونی مورد بررسی قرار گرفته است.
سلیمانپور همچنین با بیان اینکه در خصوص هویت ژنتیکی در چهار سال اخیر حدود هشتهزار و ۸۰۰ نمونهگیری از جمعیت پرخطر داشتهایم، گفت: حدود چهار هزار نمونه ژنتیکی استخراجشده توسط پزشکی قانونی استان اصفهان در دسترس مسئولان ذیربط گذاشته شده و لازم به ذکر است بدانیم جمعیت پرخطر افراد سابقهدار هستند.
مدیرکل پزشکی قانونی استان اصفهان در بخش دیگر به توسعه کمی مجموعه پزشکی قانونی در سطح استان اشاره کرد و یادآور شد: هنوز در مراکز برخی شهرستانهای استانهای دیگر، دسترسی به مرکز پزشکی قانونی وجود ندارد؛ در حالی که در تمام شهرستانهای استان اصفهان مرکز پزشکی قانونی فعال است. سلیمانپور با اشاره به سه مرکز پزشکی قانونی در شهرستان اصفهان گفت: در حوزه توسعه کمی، علاوه بر تمام شهرستانها در دو بخش میمه و جلگه نیز مرکز پزشکی قانونی پیشبینی شد و درحال ارائه خدمات هستند.
او درباره توسعه کیفی پزشکی قانونی نیز عنوان کرد: در این راستا برنامههای کنترل کیفی، نظارت مستمر، بازتعریف مستمر فرایندها، بازآموزی و نوآموزی کارکنان، استفاده از روشهای تخصصی و نظر مشورتی متخصصان مربوطه برای رسیدن به نظریه کارشناسی جامع و کامل در دستور کار قرار گرفته است. سلیمانپور همچنین با اشاره به ۱۰ پروژه در دست احداث و تکمیل در سالهای اخیر اذعان داشت: اصلیترین پروژه ساختمان پزشکی قانونی شهرستان اصفهان است که پیشرفت بیش از ۹۵ درصدی در فاز اول دارد. او خاطرنشان کرد: این مجموعه در مزرعه گورت قرار دارد که بعد از افتتاح فاز اول، مجموعه به این ساختمان منتقل خواهد شد. مــدیرکل پــــزشــــکی قـــانـــونـــی اســـتـــان اصفهان، همچنین بازسازی و نوسازی ساختمانهای تکمیلی موجود را نیز مورد توجه قرار داد. سلیمانپور همچنین در مورد فعالیتهای آموزشی و پژوهشی در پزشکی قانونی استان گفت: بیش از ششهزار ساعت دوره آموزشی برای کارکنان تعریف و اجرا و چند طرح پژوهشی دنبال شد. همچنین دورههای آموزشی برای دانشجویان پزشکی و حقوق، پزشکان و قضات برگزار شد.
او در خاتمه اظهار کرد: پیشبینی منشور اخلاقی پزشکی، پیشبینی میز خدمت، ارائه خدمات جانبی مانند کپی و احراز هویت به مراجعان به صورت متمرکز، مناسبسازی فضاهای فیزیکی، تداوم خدمات به صورت شبانهروزی و وجود شیفت کـــشـــیک، پــیــشبـــیــنی مـکانیزم پاسخگویی به شکایات مراجعان، افزایش سرعت رسیدگی و کاهش هزینهها، افزایش دقت در رسیدگی به پروندهها، تلاش برای بهبود زیرساختها، تأمین نیروی اداری و تخصصی، پیشبینی دهها پروژه در سطح استان از جمله اقداماتی است که پزشکی قانونی استان اصفهان انجام داده است.