او با اشاره به اینکه خانه هلال در روستاهای شهرستان توسط نیروهای داوطلب هلال احمر متشکل از پنج نفر در بخشهای مختلف امدادی، امور اقتضائی، بخش جوانان، امور داوطلبان وآموزش اداره میشود گفت: آموزش کمکهای اولیه، تشکیل تیمهای امدادی برای مواقع بحرانهای خاص و حوادث طبیعی و راهاندازی بانک تجهیزات پزشکی بخشی از وظایف این افراد است. به گفته او، ایام شیوع ویروس کرونا کپسول اکسیژن ودستگاههای اکسیژنساز توسط خیرین محلی خریداری و به بیماران کرونایی امانت داده میشود.
بصیری نژاد گفت: شهرستان فلاورجان دارای 64 روستاست که روستاهای بالای 200 خانوار در اولویت راهاندازی خانه هلال هستند.
او از اعزام کاروان نیکوکاری به مناطق روستایی شهرستان خبر داد و گفت: در راستای ارائه خدمات اجتماعی به شهروندان در سال جاری کاروان نیکوکاری و سلامت به روستاهای ونهر، هویه و جوچی اعزام شد و تا پایان سال جاری به 10 روستای دیگر شهرستان کاروان اعزام میشود.
رئیس جمعیت هلال احمر شهرستان فلاورجان افزود: این کاروان پزشک، مشاوره، و برگزاری کارگاههای آموزش اعتیاد، مهارتهای زندگی، ایستگاه سلامت و توزیع بستههای معیشتی را شامل میشود که بهصورت رایگان خدمات ارائه میکنند.
بصیری نژاد از تلاش برای انجام تفاهمنامه بین جمعیت هلال احمر شهرستان و شهرکهای صنعتی اشترجان خبرداد و گفت: درسال جاری و در راستای همافزایی بین نهادی، تفاهمنامهای بین جمعیت هلال احمر و شهرکهای صنعتی اشترجان منعقد خواهد شد که براین اساس شهرکهای صنعتی در اشترجان در مواقع اضطراری بحرانها با جمعیت هلال احمر همکاری نزدیک میکند. او از راهاندازی شش تیم تخصصی امدادی از اعضای آموزش دیده خواهر و برادر در شهرستان خبرداد و افزود: در راستای وظایف جمعیت و در مواقع اضطرار شش تیم تخصصی در شهرستان راهاندازی میشود که این تیمها شامل امداد کوهستان، سیلاب، آوار، حمایت روانی، اسکان و تغذیه و پشتیبانی است. رئیس جمعیت هلال احمر شهرستان فلاورجان از راهاندازی تیم توانا ویژه خواهران خبرداد و گفت: سعی بر آن داریم در کلاسهای توانافزایی مهارت خواهران بر فعالیتهای امدادی آنها را ارتقا دهیم. بصیری نژاد تأکید کرد: در تلاش هستیم تا پایان سال جاری بیش از 30 پروژه داوطلبی درشهرستان فلاورجان جهت خدماترسانی به قشر محروم اجرا کنیم. به گفته او از سال گذشته تا اکنون بیش از 30 طرح داوطلبی با محوریت اجتماعی با کمک یکصد و 50 میلیون تومان خیرین درشهرستان اجراشد.رئیس جمعیت هلال احمر شهرستان فلاورجان با اشاره به برگزاری کلاسهای فرهنگی، هنری و امدادی در شهرستان افزود: سال گذشته 52 دوره 22 ساعته کلاسهای فرهنگی هنری و امدادی (تخصصی و عمومی) برای شهروندان برگزار شد که همین امر موجب شد فلاورجان جایگاه اول استان را از لحاظ برگزاری تعداد کلاسهای امدادی به خود اختصاص دهد.
بصیرینژاد راهاندازی تیمهای فوتسال نونهالان و بدنسازی بزرگسالان در پنج ماه اول سال جاری، اجرای طرح یاس (برگزاری کلاسهای امداد و کمکهای اولیه ویژه پرسنل و مددجویان کمیته امداد) شهرستان، طرح آمران سلامت، اجرای طرح دادرس (آموزش 12 ساعت امداد و کمکهای اولیه) جهت دانشآموزان مقطع هفتم وهشتم ابتدایی را از دیگر اقدامات جمعیت هلال شهرستان برشمرد.