فریاد پرهیز در گفتوگو با اصفهانزیبا در رابطه با همگرایی اظهار کرد: تأکید رویکرد همگرا بر جذب بازیگران مختلف شهر در روند توسعه شهـــــری است که راهحلهای زیستمحیطی، اجتماعی، فرهنگی و اقتصادی را به صورت توأمان و با هم پیش میبرد.
رویکرد شهر همگرا به مثابه یک نقطه آغاز و الهامبخش برای ایجاد چشمانداز روشن، راهبردها و راهحلهایی است که توسعه پایدار شهری را به همراه دارد و نیازهای گروههای کمدرآمدشهری و پهنههای حاشیهنشین و فقرای شهری و به حاشیه راندهشده شهری را در نظر میگیرد.
رئیس اداره مطالعات و برنامهریزی شهری معاونت معماری و شهرسازی شهرداری اصفهان افزود: با توجه به مشکلات موجود در شهرها، حوزههایی که حکمروایی خوب شهری را دنبال میکنند، رویکردی را انتخاب کنند که بتوانند به رفع مشکلات مناطق شهری کمک کنند و آن رویکرد، شهر همگراست که همه ذینفعان و ذینفوذان در شهر از جمله تعامل انجمنها، شهرداریها، دستگاههای اجرایی، مؤسسات علمی و دانشگاهها، سازمانهای مردمنهاد و شرکتهای خصوصی و بخش خصوصی با هم است.
فریاد پرهیز در رابطه با ذینفعان این رویکرد گفت: ساکنان مناطق کمبرخوردار مهمترین ذینفعانی هستند که باید درگیر این رویکردذشوند.
رئیس اداره مطالعات و برنامهریزی شهری شهرداری اصفهان در همین باره ادامه داد: آنها درگیر موضوعات کالبدی، اقتصادی، زیست محیطی و بحثهای اجتماعیاند. نمونه فعالیتی که در شهرداری اصفهان با رویکرد همگرا شروع شده است و تأکید بر محلهمحوری دارد، محله حصه است که بخش شمالی در منطقه 14 و بخش جنوبی در منطقه 10 قرار دارد.
فریاد پرهیز خاطرنشان کرد: امکانات، پتانسیلها و سرانهها خدماتی و کمبودها و مشکلات این محله، برای رسیدن به خروجی اجرایی بررسی میشود و مباحث کالبدی، زیستمحیطی، اقتصادی و اجتماعی که باید با این رویکرد همگرا در محله حل شود، توسط شهرداری پیگیری شود در حال انجام است تا به یاری خداوند به سرانجام مثبتی در محله حصه برسیم.
رئیس اداره مطالعات و برنامهریزی شهری شهرداری اصفهان ادامه داد: قرار است جلسه مشترکی با دستگاههای ذینفع و ذینفوذ از جمله ادارهکل راه و شهرسازی، اداره کل اوقاف، اداره ثبت اسناد و املاک و دادگستری و همچنین سازمانهای مردمنهاد و ساکنان محله حصه برگزار شود که خروجی آن میتواند در پایداری محله حصه تأثیرگذار باشد.