تکمیل خطوط انتقال پروژه آب‌رسانی خوانسار

مدیر آبفای شهرستان خوانسار با اشاره به اینکه خطوط انتقال پروژه آب‌رسانی به شهر خوانسار به صورت کامل انجام شده است، اظهار کرد: با اجرای تصفیه‌خانه فاز اضطراری، اکنون 79 لیتر در ثانیه آب برای استفاده شهروندان خوانساری تصفیه می‌شود. مهدی جهانگیری افزود: برای آب‌رسانی پایدار به شهرستان خوانسار از محل طرح آب‌رسانی سرشاخه‌های رودخانه دز، 205 لیتر آب در ثانیه نیاز است؛ اما تاکنون تنها 79 لیتر در ثانیه آب تخصیص داده شده که خواستار افزایش این تخصیص به میزان موردنیاز برای آب‌رسانی پایدار هستیم.

تاریخ انتشار: 10:24 - پنجشنبه 1400/08/27
مدت زمان مطالعه: < 1 دقیقه

 او با اشاره به اینکه تکمیل پروژه آب‌رسانی پایدار با پیشرفت 40درصدی، نیاز به اعتبار دارد، گفت: این طرح آب‌رسانی شامل دو شهر خوانسار و ویست و روستاهای شهرستان خوانسار و سه روستای در و تیکن و شورچه در گلپایگان می‌شود.
جهانگیری تصریح کرد: پروژه آب‌رسانی گلسار توسط آبفای روستایی در گذشته تعریف شده بود که خطوط انتقال ضلع غربی آن (از تصفیه‌خانه تا روستای حسن‌آباد) اجرا و یک ایستگاه پمپاژ از اعتبارهای جاری شرکت آبفا عملیاتی شده است.او ادامه داد: تکمیل ضلع شرقی پروژه آب‌رسانی باقی مانده است که جدا از اصلاحات مورد نیاز به 20 میلیارد تومان اعتبار نیاز دارد تا آب به روستاهای در و تیکن انتقال داده شود.
مدیر آبفای شهرستان خوانسار با اشاره به تکمیل آب‌رسانی به شهرستان که در مجموع نیازمند 80 میلیارد تومان اعتبار است، گفت: تصفیه‌خانه فاضلاب خوانسار به همراه خطوط انتقال آن به‌صورت کامل اجرا شده و خطوط شبکه با پیشرفت 50 درصدی برای تکمیل به 100 میلیارد تومان اعتبار نیاز دارد.
او با اشاره به اینکه متأسفانه پساب تصفیه‌خانه خوانسار بلااستفاده رها می‌شود، افزود: از طرف شورای دوره چهارم و پنجم شهر خوانسار پیشنهاد شد پس از اجرای فاضلاب شهری، شهرداری در مقابل استفاده از پساب تصفیه‌خانه، ترمیم و آسفالت ترانشه‌ها را انجام دهد؛ اما تاکنون اقدامی صورت نگرفته است. او با اشاره به استقبال مردم تیدجان و قودجان و شهرک یاسر از اجرای فاضلاب شهری، گفت: تصفیه‌خانه ظرفیت بارگذاری روستاهای مذکور را دارد؛ اما برای مطالعات و اجرا نیازمند تعریف ردیف اعتباری است.