علیرضا نصرآزادانی (تیم ملی تکواندو بلژیک)
نصر آزادانی یکی از قهرمانان پرآوازه اصفهانی است که بیش از یک دهه عضو تیم ملی تکواندو کشورمان بود و عناوین قهرمانی زیادی در مسابقات جهانی و آسیایی کسب کرد. نصر پس از پایان ورزش حرفهای به مربیگری روی آورد و پس از اینکه مدت کوتاهی در کادر فنی تیم ملی تکواندو کشورمان حضور داشت، با پیشنهاد فدراسیون تکواندو بلژیک راهی این کشور شد. پس از پایان المپیک توکیو، با تصمیم فدراسیون تکواندو، این ورزشکار اصفهانی به عنوان سرمربی معرفی شد تا تیمش را برای رویدادهای آینده آماده کند.
حسن شاطرزاده (تیم ملی کاراته کامبوج)
شاطرزاده که از قهرمانان کاراته کشورها در سالهای نه چندان دور است، در عرصه مربیگری نیز در رده باشگاهی با تیم سپاهان عناوین متعددی را کسب کرده است.سال 2012 بحث پیشنهاد ویتنامیها به شاطرزاده برای برعهدهگرفتن مربیگری تیم ملی در رسانهها منتشر شد و از آن زمان تاکنون این مربی در مقاطع مختلفی هدایت این تیم را برعهده گرفته و اتفاقا بیشتر سالها اردوی مشترکی نیز با تیمهای کاراته اصفهان برپا کرده است. شاطرزاده که تا قبل از کرونا نیز با ویتنامیها قرارداد همکاری داشت، پس از تعطیلات کرونایی به کشور بازگشت و در ادامه و پس از عادیشدن اوضاع، این بار راهی کامبوج شد تا هدایت یکی دیگر از تیمهای شرق آسیا را برعهده بگیرد.
محسن احمدی (تیم ملی ووشو ترکیه)
هنوز دوره زیادی از آخرین قهرمانی احمدی و تیم دوئلین ایران سپری نشده بود که خبر رسید فدراسیون ووشو بلغارستان برای مربیگری تیم ملی این کشور به او پیشنهاد داده است. احمدی که در مقطعی دبیری هیئت ووشو استان را نیز برعهده داشت، با دریافت این پیشنهاد راهی بلغارستان شد و همسرش مریم معماری، از مربیان باسابقه ووشو استان او را همراهی میکرد. احمدی و همسرش حدود چهار سال با فدراسیون ووشو بلغارستان همکاری داشتند تا ورزش استان تجربه یک زوج لژیونر را هم پیدا کند. پس از شیوع دوران کرونا و تعطیلی فعالیتهای ورزشی، احمدی و معماری به کشور بازگشتند؛ اما بروز اختلافاتی بین احمدی و فدراسیون ووشو، باعث شد امکان فعالیت در کشور را پیدا نکند و برای ادامه مربیگری راهی ترکیه شود.
احمدی مدتی در تیم استان سیواس ترکیه فعالیت داشت تا اینکه اخیرا طی جلسهای با مسئولان فدراسیون ووشوی ترکیه، هدایت تیمهای ملی ووشوی ترکیه در تمامی ردههای سنی و در دو بخش ساندا (مبارزه) و تالو (اجرای فرم) را برعهده گرفت.
عبدالعلی چنگیز (کشورهای عربی حوزه خلیج فارس)
چنگیز که در دوره بازیگری استعدادی فراتر از فوتبال اصفهان بود و با درخشش در تیم استقلال، به یکی از مهرههای ثابت تیم ملی تبدیل شده بود، پس از خداحافظی از مستطیل سبز، بهعنوان مربی با تیمهای متعددی در لیگهای امارات و قطر همکاری داشته است که عمده فعالیت او در بخش آکادمی متمرکز بوده و بازیکنان سرشناسی چون مطر را پرورش داده است.
کریم قنبری (تیم فوتبال النصر)
پس از اینکه لوکا بوناچیچ مورد توجه تیم النصر امارات قرار گرفت، کریم قنبری را که در تیم سپاهان دستیارش بود، به همراه خودش به امارات برد. قنبری در مقام دستیار لوکا نیمفصل در لیگ امارات حضور داشت تا هر چند کوتاه اما تجربه لژیونری را پیدا کند.
سمیرا ایمانی (پورتو پرتغال)
ایمانی پس از سابقه 15 ساله در تیم ملی، به طور جدی به جرگه مربیان پیوست و فعالیتش را در این حوزه ادامه داد. او که سابقه حضور در تیم ملی را به عنوان دستیار دارد، در مقطعی راهی پرتغال شد و به عنوان مربی در تیم پورتو مشغول شد که به واسطه حضور مهدی طارمی در تیم فوتبال این باشگاه، بسیار معروف بود.
دیگر مربیان لژیونر
آمار و اطلاعات کاملی از مربیان لژیونر ورزش اصفهان وجود ندارد و مربیان زیادی هستند که در کشورهای دیگر فعالیت دارند.میثم آشتیانی، یکی از این مربیان فوتبال ساحلی اصفهان است که مورد توجه فدراسیون فوتبال افغانستان قرار گرفت و مربیگری تیم ملی فوتبال ساحلی این کشور را برعهده داشت و همکاری او چندان دوام نیافت.جلال خدامی از ملیپوشان سابق تکواندو نیز به عنوان مربی از سوی برزیلیها دعوت به همکاری شد و با تیم ملی این کشور در رویدادهای رسمی نیز شرکت کرد. رضا نادریان، تکواندوکار المپیکی اصفهان نیز در مقطعی با فدراسیون تکواندو عراق همکاری داشت که البته چندان دوامی نیافت.