ضرورت راهاندازی سازمان گردشگری در شهرداری اصفهان
عباس حاجرسولیــهــا، رئیس کمیسیون امور اقتصادی، حقوقی و گردشگری شورای اسلامی شهر اصفهان: بهمنظور تقویت و ارتقای زیرساختهای گردشگری، باید سازمان گردشگری در شهرداری اصفهان راهاندازی شود؛ بنابراین باید تا مرحله تصویب وزارت کشور، پیگیریهای آن را انجام دهیم. خلأ و نبود سازمانی چون سازمان گردشگری از چند سال قبل در مدیریت شهری احساس میشد. قریب به ۱۰ سال گذشته، تصمیم به راهاندازی سازمان گردشگری در شهرداری اصفهان گرفته شد. بر این اساس، در دوره چهارم شورای اسلامی شهر اساسنامه سازمان نیز تدوین و به تصویب رسید؛ اما با مخالفت استانداری وقت به دلیل موازیکاری از دستورکار خارج شد. موضوع گردشگری سلامت از نکتههای مهمی است که نمیتوان از آن غفلت کرد. شهر اصفهان ظرفیت بسیار خوبی در این زمینه دارد؛ بنابراین باید موضوع گردشگری سلامت بهصورت ویژه فعال شود. بیتوجهی به شوراها و عدم بهرهبرداری از ظرفیتهای بالقوه شوراهای محلی و منطقهای از نقاط ضعف همه دولتها بوده است. اصفهان و کشور ایران دارای ظرفیتهای فوقالعادهای درزمینه گردشگری است؛ ولی متأسفانه از آن بهدرستی استفاده نمیشود؛ بهعنوانمثال، سالن همایشهای بینالمللی اصفهان به اذعان اغلب کارشناسان وزارت امور خارجه ظرفیت بینظیری در منطقه خاورمیانه است که باید بهخوبی از آن بهره برد. ما نباید درزمینه گردشگری و توسعه آن در شهر اصفهان، معطل نسخههای مجلس و دولت بنشینیم. بر این اساس پیشنهاد میشود شرکت توسعه مجتمعهای سیاحتی فرهنگی ورزشی سپاهان شهرداری اصفهان بهعنوان مدیریت سازمان گردشگری فعال شود. ظرفیت صنعت در اصفهان اشباع شده است. باید بهسمت مباحث خدماتی، گردشگری و تفریحی برویم و بر این امور تمرکز کنیم تا موضوع درآمدی نیز محقق شود.
برند گردشگری اصفهان نیازمند تثبیت و تقویت است
احمد شریعتی، عضو شورای اسلامی شهر اصفهان: اصفهان درزمینه میراث ملموس و ناملموس بسیار غنی است؛ اما افسوس که برند گردشگری اصفهان با وجود منابع غنی به نحو شایسته تثبیت و حفظ نشده است. اصفهان باید با الگوگیری از دیگر کلانشهرها از ظرفیت گردشگری و افزایش رونق اقتصادی بیشتر بهرهبرداری کند. با توجه به برگزاری بازیهای جامجهانی در کشورهای حاشیه خلیجفارس شهرهایی مانند شیراز به دنبال ورود گردشگر به منطقه خود و افزایش توریست در شهرشان هستند. در حال حاضر درزمینه زیرساختهای گردشگری در شهر اصفهان چون هتلها مشکل اساسی داریم. اصفهان از دیگر کلانشهرهای کشور همچون تبریز در این زمینه عقب افتاده است. امروز باید در جهت توسعه گردشگری و افزایش ورود گردشگران داخلی از قدرت فضای مجازی و رسانه، برای معرفی مراکز گردشگری و امکانات تفریحی بهره ببریم. شرکت توسعه مجتمعهای سیاحتی فرهنگی ورزشی سپاهان شهرداری اصفهان میتواند بر تقویت تعامل با راهنمایان گردشگری، افزایش ارتباط با انجمنهای گردشگری، فعالکردن زمینه توریست مذهبی، گردشگر سلامت و گردشگر تفریحی، برای دستیابی به اهداف خود اقدام کند. ارتباط با مراکز حملونقلی شهر چون راهآهن، پایانهها و سازمان تاکسیرانی برای بهبود ارتباطگیری با گردشگران، بـــهـــــرهگـــرفـــتـــن از ظــــرفـــــیـــت خواهرخواندههای شهرداری اصفهان برای رونق گردشگری و تمرکز بر فضاهای جدید گردشگری شهر چون کوه نخودی، کوه قائمیه و کوه آتشگاه از دیگر پیشنهادها برای توسعه گردشگری ذیل شرکت توسعه مجتمعهای سیاحتی فرهنگی ورزشی سپاهان شهرداری اصفهان است. توجه به نیروی انسانی و پیگیری رفع مشکلات کارکنان در شرکت توسعه مجتمعهای سیاحتی فرهنگی ورزشی سپاهان شهرداری اصفهان از موضوعهای بااهمیت و دستاوردهای مهم مدیریت جدید در این شرکت است؛ چراکه درباره نیروی انسانی در دورههای قبل، بیتفاوتی و بیتوجهی صورت گرفته بود که بیانگیزگی کارکنان را به دنبال داشت.
لزوم توسعه سرمایهگذاری در حوزه گردشگری
مصطفی نباتینژاد، رئیس مرکز پژوهشهای شورای اسلامی شهر اصفهان: سرمایهگذاری در حوزه گردشگری با همکاری شهرداری باید محقق شود. امروز باید از زیرساختهای گردشگری موجود در شهر به نحو احسن بهره ببریم و ارتقای عملکرد آنها را دنبال کنیم. ذیل کمیسیون اقتصادی، گردشگری و حقوقی شورای اسلامی شهر دو کارگروه توسعه گردشگری و کارگروه توسعه اقتصاد دانشبنیان، کار خود را آغاز کرده است. در این راستا، بهتازگی با معاون جدید گردشگری ادارهکل میــراثفــرهنــگی استان جلسهها و گفتوگوهای فشردهای در خصوص توسعه گردشگری در شهر اصفهان داشتهایم. جلسههای متعدد همافزایی و مسئلهشناسی با حضور ذینفعان در ابعاد مختلف گردشگری و صنایعدستی برگزار خواهد شد تا ایدهها و نظرهای آنها را دریافت کنیم و درصدد رفع مشکلات برآییم. قطعا ذینفعان در سایر نهادها نیز باید برای رفع مشکلات حوزه گردشگری دور یک میز جـــمــع شـــونــد تا در قالب تفاهمنامههایی، اتفاقهای مبارکی رقم بخورد. پیگیری تصویب تقویم رویدادهای گردشگری، تعامل با کارگروه بافت تاریخی شهر بهمنظور بازدید از محورهای تاریخی شهر که بهعنوان سنگبنای گردشگری شهر مــحــســوب مــیشــود، بازدید از سایتهای جدیدالاحداث گردشگری، بازدید از زیرساختهای در حال ساخت چون هتلها، همچنین منطقه گردشگری صفه و ناژوان، بررسی زیرساختهای مواصلاتی و حملونقلی ریلی، پایانهها و فرودگاه و پیگیری برگزاری رویدادهای حل مسئله و نوآورانه با حضور کارآفرینان جوان ازجمله برنامههای کارگروه توسعه گردشگری شوراست. در حال حاضر در شهرداری اصفهان ساختاری مبنی بر سازمان گردشگری وجود ندارد و دستور این جلسه نیز چارهسازی برای ایجاد ساختاری در حوزه گردشگری است. تنها در سازمان فرهنگیاجتماعی شهرداری، یک اداره گردشگری وجود دارد که باید تقویت شود. نظرهای مختلفی درزمینه ایجاد سازمان گردشگری وجود دارد. نخستین نظر ساماندهی و مدیریت وضع موجود بهصورت بهینه است؛ اما معتقدم نباید وقت خود را تنها صرف ساختارسازی و بهینهسازی کرد.
نقش اصفهان برای کریدورهای گردشگری بینالمللی ترسیم شود
علی صالحی، عضو هیئترئیسه شورای اسلامی شهر: باید هرچه سریعتر ظرفیتهای گردشگری و تفریحی شهر احصا و نقش و سهم اصفهان برای کریدورهای گردشگری بینالمللی ترسیم شود. مزیت نسبی شهر اصفهان بر اساس اسناد و سیاستگذاریها بر دو پایه علم و فناوری و گردشگری تعریف شده است. در این راستا، یکی از مزیتهای رقابتی گردشگری اصفهان با سایر شهرهای کشور این است که حوزههای تفریحی نوین و میراث تاریخی در کنار یکدیگر قرار دارند. بر اساس نظرسنجی که در نوروز ۱۴۰۱ انجام شد، نزدیک به ۵۰درصد مسافران نوروزی، هدف خود را از سفر به شهر اصفهان استفاده از مکانهای تفریحی شهر بیان کرده بودند؛ بنابراین باید زیرساختهای خود را درزمینه تفریحی ارتقا و توسعه دهیم. بهمنظور جذب سرمایهگذار در عــرصـــه بیــنالمللی، توسعه زیــرســاخــتهـــای گــردشگــری و
ایجاد جذابیت برای سفر در بین گردشگران، چارهای جز ساماندهی یک بسته تفریحی، گردشگری و تجمیع ظرفیتها و امکانات موجود نداریم. برخی از مراکز تفریحی و گردشگری در شهر اصفهان بهخوبی حتی برای شهروندان معرفی نشده است. برنامهریزی جامع و ارائه یک سبد تفریحی به شهروندان، مردم سایر شهرهای کشور و حتی به حوزه گردشگری بینالمللی ضروری است. برای تحقق توسعه گردشگری باید بهسرعت در یک بازه زمانی دوهفتهای، ظرفیتهای گردشگری و تفریحی شهر احصا و با حفظ مالکیت به شرکت توسعه مجتمعهای سیاحتی فرهنگی ورزشی سپاهان واگذار شود. سیاستگذاری در جهت توسعه ظرفیتهای موجود، ضروری است. شرکت توسعه سیاحتی سپاهان را درگیر امور اجرایی و اداری نکنیم؛ چراکه چابکبودن شرکت از مزیتهای عملکردی است. ضرورت نگاه بخش خصوصی به حوزه گردشگری و تفریحی لازم است. باید برنامهها را با سه شاخصه ارتقای کیفیت، افزایش گردشگری و ارتقای زیرساختها طراحی کنیم؛ البته شرکت توسعه مجتمعهای سیاحتی فرهنگی ورزشی سپاهان چنین ظرفیتی را در کنار دیگر بخشها دارد. اساسنامه شرکت توسعه مجتمعهای سیاحتی فرهنگی ورزشی سپاهان ظرفیت دارد که پیشنهادها در عرصه گردشگری را انجام دهد. اگر رخوت سالهای گذشته در شرکت توسعه مجتمعهای سیاحتی فرهنگی ورزشی سپاهان شهرداری اصفهان همچنان ادامه داشت، در نوروز ۱۴۰۱ نمیتوانستیم درزمینه ارائه خدمات به مسافران موفق عمل کنیم که با تدابیر و همت مدیریت جدید این شرکت، آبروی شهر اصفهان حفظ شد.
لزوم تهیه طرح رونق گردشگری از سوی شهرداری اصفهان
احــمــدرضا مـــصــور، رئیس کمیسیون پایش و نظارت بر مصوبات شورای اسلامی شهر: شهرداری اصفهان باید طرحی برای رونق گردشگری و توسعه آن در جهت افزایش درآمد اقتصادی شهر تهیه کند. در اقتصاد شهری موضوع درآمدهای گردشگری اصفهان نزدیک به صفر است؛ حتی ستاد دائمی سفر اصفهان در این سالها جز هزینه برای شهر اصفهان دستاوردی نداشته است. شهرداری اصفهان باید طرحی برای رونق گردشگری و توسعه آن در جهت افزایش درآمد اقتصادی شهر تهیه کند. در شورای شهر این مهم بررسی شد که برای تحقق درآمد اقتصادی باید از ظرفیتهای موجود بهره بُرد یا سازمان گردشگری را راهاندازی کرد. حال این پرسش مطرح است که شرکت توسعه مجتمعهای سیاحتی فرهنگی ورزشی سپاهان ظرفیت انجام مأموریتهای نوین با دید درآمد اقتصادی در شهر را دارد. در شهرهای مهم دنیا استـــفــــادههـــای بــینظیری از حداقلترین امکانات درزمینه گردشگری میشود؛ اما درشهر اصفهان با وجود داشتن صدها برابر قابلیت بیشتر، از این ظرفیت استفاده نمیشود.
همافزایی کامل مجموعه مدیریت شهری لازمه توسعه آتی در بخش گردشگری است
محسن رنجبر، معاون مالی و اقتصادی شهرداری اصفهان: باید برای توسعه زیرساختهای تفریحی گام برداریم. ظرفیت شرکت توسعه مجتمعهای سیاحتی فرهنگی ورزشی سپاهان شهرداری فراتر از شهر اصفهان و حتی کشور ایران است و میتواند در منطقه نیز به ارائه خدمات بپردازد. زمانی که شرکت توسعه مجتمعهای سیاحتی فرهنگی ورزشی سپاهان شهرداری اصفهان تحویل مدیریت جدید شد، از منظر نیروی انسانی مشکلات فراوانی داشت و نیروی انسانی این شرکت، دچار بیانگیزگی شدید بودند. انتخاب هیئتمدیره قوی و کارآمد برای شرکت توسعه مجتمعهای سیاحتی فرهنگی ورزشی سپاهان شهرداری اصفهان از تأکیدهای شهردار اصفهان بود که با موفقیت انجام شد و با پشتیبانیهایی که دوره ششم شورای اسلامی شهر انجام داد، منابع اعتباری خوبی به این شرکت اختصاص یافت. پس از وقفهای طولانی، پلمب تلهسییژ، تلهکابین و همچنین واگذاری که در شهر رؤیاها در دوره قبل مدیریت شهری انجام شده بود، همگی رفع و در فرایندهای عملکردی بهبود حاصل شد و امروز شاهد موفقیت روزافزون این شرکت در عرصه ارائه خدمات تفریحی به شهروندان و گردشگران هستیم. امروز همافزایی کامل در مجموعه مدیریت شهری باید انجام شود تا شرکت توسعه مجتمعهای سیاحتی فرهنگی ورزشی سپاهان شهرداری اصفهان در مسیر توسعه آتی خود قرار گیرد.
توسعه ابرسازههای تفریحی هدفگذاری خوبی در شرکت توسعه سیاحتی سپاهان است
مجتبی شاهمرادی، معاون شهردار و رئیس سازمان فرهنگی اجتماعی ورزشی شهرداری اصفهان: باید مسائل تفریحی و گردشگری را از یکدیگر جدا کرد. توسعه ابرسازههای تفریحی هدفگذاری خوبی در شرکت توسعه سیاحتی سپاهان است. گردشگری مفهوم وسیعی دارد که در این راستا باید فهم مشترک خود را از موضوع گردشگری بیان کنیم. یکی از مشکلات اصفهان این است که هدفگذاری نقطهای درزمینه گردشگری صورت نمیگیرد. باید بهصورت دقیق مشخص شود هدف ما از ورود گردشگر چیست؟ آیا قصد افزایش تعداد گردشگر و جذب بیشتر آنان برای اسکان یا بهرهمندی از خدمات یا تقویت مباحث درآمدی متأثر از گردشگر را داریم؟ توسعه ابرسازههای تفریحی نقطهگذاری خوبی در اهداف توسعهای این شرکت است. در اداره گردشگری سازمان فرهنگی اجتماعی ورزشی شهرداری اصفهان، تنها در حوزه نرمافزاری گردشگری تمرکز داریم و روی مسائلی چون تولید محتوا و معرفی نقاط گردشگری و مباحث فرهنگی فعالیت کردهایم؛ اما وارد مباحث زیرساختی گردشگری نشدهایم.
لزوم بازنگری اساسنامه سازمان گردشگری
سید امیر سامع، عضو هیئترئیسه شورای اسلامی شهر: شرکت توسعه مجتمعهای سیاحتی فرهنگی ورزشی سپاهان شهرداری اصفهان باید بسترساز مناسب و نقش هماهنگکننده برای توسعه امکانات گردشگری در شهر داشته باشد. ابتدا باید شرح وظایف و اهدافی را که در اساسنامه سازمان گردشگری در گذشته تصویبشده است، بررسی و بازنگری کنیم؛ سپس چهارچوبهای موتور محرک سازمان تهیه شود.در حال حاضر توسعه مجتمعهای سیاحتی فرهنگی ورزشی سپاهان شهرداری اصفهان درزمینه امکانات فنی، نیروی انسانی متخصص و شناخت دستورالعملها در کشور منحصربهفرد است. از مدیریت شرکت توسعه مجتمعهای سیاحتی فرهنگی ورزشی سپاهان شهرداری اصفهان تشکر میکنم. این شرکت در بخش طراحی، مشاوره و نظارت بر اجرا در بحث بالابرها در کشور میتواند نقش اصلی داشته باشد و این یکی از عرصههای درآمدی شرکت تلقی میشود.
احداث بزرگترین چرخوفلک کشور در اصفهان
سعید ساکت، مدیرعامل شرکت توسعه مجتمعهای سیاحتی فرهنگی ورزشی سپاهان شهرداری اصفهان: درصدد احداث بزرگترین چرخوفلک ایران و یکی از پنج چرخوفلک بزرگ دنیا با عنوان چشم اصفهان به ارتفاع ۲۲۲ متر هستیم.مجتمع بزرگ گردشگری صفه در ضلع شرقی کوه صفه واقع شده است و با راهاندازی مجموعه تلهکابین از سال ۱۳۸۶، بهعنوان یکی از بسترهای مهم گردشگری کلانشهر اصفهان قلمداد میشود. این مجموعه شامل بولینگ، بیلیارد، دارت، شهربازی، سینمای چندبعدی، رستورانهای سنتی و مجلسی، فستفود، تریا، کافیشاپ، پارکینگ اختصاصی خودرو، زیپلاین و پل معلق است. مجموعه تلهکابین صفه بعد از نزدیک به ۹ ماه تعطیلی، آذرماه ۱۴۰۰ با رویکرد ارتقای سطح ایمنی و سلامت شهروندان و گردشگران نصفجهان و همچنین بهبود شرایط بهرهبرداری، با کار جهادی و شبانهروزی بیش از ۴۰ نفر در فرایند استانداردسازی قرار گرفت. این ابرسازه مهم گردشگری، از ۲۸ اسفند سال ۱۴۰۰ بار دیگر مجوز بهرهبرداری خود را از سازمان ملی استاندارد دریافت کرد و از نوروز ۱۴۰۱ پذیرای مردم و گردشگران اصفهان شد. زمان مسیر رفتوبرگشت تلهکابین به طول یک هزار و ۷۵۰ متر و با سرعت دو الی ۲/۵ متر بر ثانیه، ۳۰ دقیقه است. استانداردسازی تلهکابین با فعالیت ۷۵۰۰ نفر- ساعت کار در بخشهای تأسیسات مکانیکی، برقی و عمرانی و چهارهزار نفر ساعت فعالیتهای کارشناسی، اجرایی، خدماتی، ایمنی و اقتصادی انجام شده است. مهار بوکسل، بررسی وزنه تعادل و تست شفت تمامی قرقرههای سیستم کشش خط و کانتر وزنه در ۹ شبانهروز، مهار وزنه ۶۰ تنی خط یک تلهکابین با ساخت سازه وینچ دستساز کارشناسان تخصصی شرکت برای نخستینبار از مهمترین اقدامات برای استانداردسازی تلهکابین بوده است. اصلاح و متعادلسازی حرکت وزنه تعادل خط تلهکابین بعد از نزدیک به ۱۷ سال برای نخستینبار، خرید متریال و ساخت شفت اصلی تلهکابین با تکنولوژی کاملا بومی و مطمئن با تأیید سازمان ملی استاندارد، انجام بیش از پنجهزار عنوان اقدام فنی، مکانیکی، خدماتی، اجرایی و مهندسی در مجموعه گردشگری صفه و خرید بیش از ۱۷هزار قطعه موردنیاز فرایند استانداردسازی از دیگر اقدامات شرکت برای ایمنسازی تلهکابین صفه است. در فرایند استانداردسازی تلهکابین صفه بیش از ۵۰ میلیارد ریال هزینه شده است. طولانیترین خط تلهسییژ اتوماتیک ایران ازجمله ابرسازههای تفریحی کلانشهر اصفهان قلمداد میشود که در حاشیه زایندهرود با مسافتی بالغبر ۱۹۲۵ متر به شهروندان خدمترسانی میکند. بعد از توقف ۹ماهه این مجموعه، استانداردسازی این خط با توان متخصصان، مهندسان فنی و همکاران توانمند شرکت انجام شد و پس از ۱۰۳ روز فعالیت شبانهروزی و فشرده، این ابرسازه تفریحی ۲۶ اسفند ۱۴۰۰ بار دیگر مجوز بهرهبرداری خود را از سازمان ملی استاندارد دریافت کرد و از نوروز ۱۴۰۱ در اختیار گردشگران نصفجهان قرار گرفت. تلهسییژ ناژوان حدفاصل میدان سهروردی تا انتهای جاده الفت با ظرفیت فعلی ۳۲۰ نفر در ساعت با سرعت دو الی ۳,۲ متر بر ثانیه و با ۳۰ دقیقه زمان برای رفتوبرگشت فعالیت میکند. استانداردسازی تلهسییژ با فعالیت بیش از دوهزار نفر ساعت کار کارشناسی، اجرایی، خدماتی، ایمنی و اقتصادی و اجرای بیش از ۷۵۰۰ نفر- ساعت کار تأسیسات مکانیکی، برقی و عمرانی انجام شده است. خرید بیش از ۱۱هزار قطعه موردنیاز فرایند استانداردسازی، تعویض و تجهیز شش دکل ابتدایی خط همراه با تست دقیق نهایی و تعویض شفتهای دارای مسئله در طول خط، تعویض کامل صندلیهای محل استقرار گردشگران تلهسییژ و افزایش سطح ایمنی و زیبایی محل استقرار مسافران، انجام تست، تعمیر و تعویض قطعات قفلهای صندلی با نظارت دقیق شرکت بازرسی سازمان ملی استاندارد از مهمترین اقدامات استانداردسازی تلهسییژ است. ۳۰میلیارد ریال برای استانداردسازی تلهسییژ هزینه شده است.
عملیات مقاومسازی در مقابل خردگی و فرسایش برای ستونهای اصلی هر دو ایستگاه تلهسییژ و بازسازی تجهیزات موتورخانه و سیستم کشش خط تلهسییژ از دیگر اقدامات انجامشده در این بخش است. وسیعترین مجموعه تفریحی شهربازی کشور، در کمربندی شرق اصفهان با بیش از ۱۷ هکتار مساحت در دو بخش بازیهای فضای بسته و فضای باز فعال است.مجموعه شهررؤیاها در سهماه پایانی سال ۱۴۰۰ بار دیگر در فرایند استانداردسازی و بهبود فعالیت خود قرار گرفت و مجوز بهرهبرداری یکساله خود را با تأیید ادارهکل استاندارد استان اصفهان دریافت کرد. ظرفیت پذیرش روزانه در مجموعه شهررؤیاها بهصورت همزمان ششهزار نفر است. استانداردسازی شهررؤیاها با فعالیت بیش از ششهزار نفر ساعت کار فنی، مکانیکی، تأسیساتی و برقی و بیش از ۱۰هزار نفر- ساعت اقدامات خدماتی، عمرانی، زیباسازی، فضاسازی و بازرگانی انجامشده است؛ همچنین ایمنسازی ۷۰ دستگاه بازی رایانهای، شبیهساز و سینماهای شهر رؤیاها انجام شده است.بیش از ۹هزار قطعه بهمنظور استانداردسازی مجموعه خریداری و بیش از ۵۰میلیارد ریال برای استانداردسازی مجموعه شهر رؤیاها هزینه شده است.راهاندازی و بهرهبرداری دو بازی سینمای چندبعدی دنیای زیرآب و همچنین دنیای آبی مجموعه شهر رؤیاها بعد از نزدیک به سه سال در دستورکار قرار گرفت و دریافت و تمدید مجوز استاندارد بهرهبرداری مجموعه دو ماه زودتر از پایان دوره ضرورت نیز با تلاش همکاران تحقق یافت. احداث خط دوم تلهسییژ ناژوان به طول بیش از پنج کیلومتر حدفاصل میدان سهروردی تا کوه آتشگاه و راهاندازی خط دوم تلهکابین صفه حدفاصل ایستگاه دوم تلهکابین تا قله کوه صفه در دستور کار قرار دارد. احداث مجموعه بانجی جامپینگ، رستوران گردان و زیپلاین دوچرخه در مجموعه شهر رؤیاها، احداث پارک آبی بزرگ اصفهان، راهاندازی مجموعه تمپارک بزرگ اصفهان با سرمایهگذاری بخش خصوصی و احداث بزرگترین شهربازی معارفی در استان اصفهان ازجمله برنامههای این شرکت در راستای توسعه زیرساختهای تفریحی شهر اصفهان است.نقطهیابی گردشگری بهمنظور جانمایی و احداث شهربازیهای مناطق اصفهان، احداث پارک برفی کلانشهر اصفهان، راهاندازی مرکز بولینگ مجموعه گردشگری ناژوان و اجرای مجموعه خیابان غذا در یکی از نقاط طلایی کلانشهر اصفهان نیز از مهمترین برنامههای این شرکت است. بهبود معماری ایستگاههای یک و دو تلهکابین صفه، راهاندازی هتل و مجموعه تجاری شهر رؤیاها، اصلاح سامانه فروش بلیت مجموعه شهر رؤیاها و بهبود فرایندهای اقتصادی مجموعهها از دیگر اولویتهای این شرکت
است.