به گزارش اصفهان زیبا؛ در ۲۴ شهرستان استان دفاتر نمایندگی کانون خدمت رضوی دایر است که ذیل هر یک تعدادی دفتر و ۲۵۵ کانون خدمت رضوی تخصصی و محلی فعالیت میکنند.
کانونهای خادمیاری در سال ۱۴۰۲ نسبت به سال قبل از آن رشد ۱۴۵درصدی در شبکه خادمیاری داشتهاند و تاکنون ۱۲۵ هزار گزارش خدمت در سایت خادمیاری به ثبت رسیده و شبکه خادمیاری اصفهان، تاکنون ۷۰۰ هزار خدمت به مردم ارائه کرده است.
این کانونها همه روزه و بهویژه روزهای چهارشنبه امام رضایی آماده خدمترسانی به مردم هستند. میزهای خدمت امام رضایی روزهای چهارشنبه بهطور اختصاصی توسط کانونها تدارک دیده شده که مردم میتوانند در عرصههای مختلف ازجمله مشاوره حقوقی، مشاوره سبک زندگی، مشاوره مسائل زندگی، فرزندآوری، حمایتی و سلامت به این میزها مراجعه
کنند.
هرکدام از خادمیاران تخصصی دارند که امروز میتوان از آنها برای خدمت به مردم کمک گرفت. کانونها در حوزههای مختلفی چون سلامت، عمرانی، ورزش، ایثار و شهادت، تعالیم و تربیت و… ظرفیت بینظیری از معلمان، پزشکان و سایر موارد از این دست را دارند که از کار مردم با نام امام رضا گرهگشایی میکنند.
موضوع توانمندسازی بهعنوان یکی از راهبردهای عمومی برای مجموعه کانونهای خدمت رضوی در عرصههای مختلف اهمیت دارد.
این ظرفیت در دهه کرامت و در طول سال فراهم و ارائه میشود. در دهه کرامت در عرصههای اختصاصی چهارباغ، میدان نقشجهان و کانونهای خدمتی که در دل محلات حضور دارند، ظرفیت خدمتشان فراهم است تا ارتقای عمومی زندگی مردم را در سطح کشور و شهر افزایش دهند.
ازاینرو ۲۱ تا ۳۱ اردیبهشت به مدت ۱۱ شب در گذر فرهنگی چهارباغ خدمت در عرصههای مختلف خدمترسانی همچون کانونهای مشاوره حقوقی، سلامت، بانوان و خانواده، کتاب و کتابخوانی و عرصههای خدمتی دیگر به ارائه خدمات میپردازند.
در کانون سلامت: در حوزه تشخیص وضعیت جسمی به مردم خدماترسانی میشد.
در کانون تخصصی حقوق مشاوران حوزه حقوق در اختیار مردم قرار گرفته بود.
در کانون تخصصی بانوان و خانواده خدمات روانشناسی را در اختیار مادران و دختران قرار داده بودند و از مشاغل و دستاورد بانوان رونمایی کرده بودند.
در کانون قرآن و عترت ختم نوشتاری قرآن، آموزش احادیث به وسیله ارگامی به کودکان و برنامههای گوناگون برای نوجوانان برگزار شده بود.کانون ایثار و شهادت به معرفی شهدا، برگزاری برنامههای متفاوت فرهنگی برای خانواده شهدا و دیدوبازدید از خانواده شهدا میپرداختند. همچنین هر شب به مناسبت دهه کرامت و میلاد امام رضا (ع) جُنگهای شبانه برگزار و هر روز از ساعت ۱۷ تا ۱۹ رادیو رضوی را به صورت زنده ارائه میدهند.
تفاوت آن با سایر خدمات این است که خدمات آنها از یک پشتوانه و از سرمایه معنویای با نام مقدس امام رضا بهرهمند است و این مزیت باعث شده برای خدمتدهندگان و خدمتگیرندگان اثرگذاری بیشتری در جامعه داشته باشد. ازآنجاییکه دامنه مخاطبان گسترده است فارغ از هر دسته، فرقه و مواردی از این دست خدمت رضوی برای همه گسترده است و از کار مردم به اسم امام رضا گرهگشایی میکنند.