زنان انسان‌ساز هستند؛ همان‌گونه که قرآن انسان‌سازاست

«اگر زن‌های انسان‌ساز از ملت‌ها گرفته شوند، ملت‌ها به شکست و انحطاط مبدل خواهند شد.» به نظر شما این جمله از کیست؟

زنان انسان‌ساز هستند؛ همان‌گونه که قرآن انسان‌سازاست - اصفهان زیبا

به گزارش اصفهان زیبا؛ «اگر زن‌های انسان‌ساز از ملت‌ها گرفته شوند، ملت‌ها به شکست و انحطاط مبدل خواهند شد.» به نظر شما این جمله از کیست؟ ازآنجایی‌که این جمله نقش زن‌ها را در پیشرفت یا نابودی جامعه خیلی پررنگ‌تر از مردها دیده است، به نظر می‌رسد، یک خانم مطرح این حرف را زده باشد؛ زن‌هایی مثل «ماری کوری»، «مادر ترزا»، «آگاتا کریستی» یا شاید «هلن کلر»! به نظر شما کدام‌یک از این افراد، گوینده این جمله هستند؟ باید بگویم گوینده آن یک مرد است؛ مردی که فهمیده، چقدر وجود زن‌ها در یک اجتماع مؤثر است. این «مرد» در جایی دیگر هم می‌گوید: «زن مربی جامعه است.»

اگر دقیق به این جمله نگاه کنیم، یعنی نصف بیشتر بار یک جامعه برعهده زنان است و اگر بخواهند، می‌توانند با تربیت خودشان یک جامعه را به سمت ترقی یا نابودی ببرند؛ فقط کافی است که آن‌ها بخواهند و اراده کنند! نگاهی که این فرد به زنان دارد، به نظر می‌رسد خیلی فراتر از نگاهی است که جوامع امروزی به زن دارند.

نگاه امروز به زنی است که از جسمش برای سودجویی بیشتر تبلیغات‌ مختلف استفاده می‌کند. حالا در چنین شرایطی، «مردی» بلند می‌شود و می‌گوید: «زن مظهر تحقق آمال بشر است.» این «مرد» در عمل نشان می‌دهد که به زنان نه به شکل ابزاری، بلکه به‌صورت معنایی و بر اساس خلقت وجودی زن ارزش می‌دهد. وقتی در ابلاغ‌نامه رسمی‌اش به «گورباچف» در سال ۶۷، یکی از سه نفر هیئت اعزامی را یک خانم می‌گذارد، یعنی جایگاه ویژه‌ای برای زنان در نظر دارد؛ اما با تمام این‌ها بارها و بارها تکرار می‌کند که «اولین مدرسه‌ای که بچه دارد، دامن مادر است.» می‌گوید: «زنی که آگاهی و بینش خوبی از زندگی داشته باشد، می‌تواند بچه‌های خوبی تربیت کند و خانوادۀ خوب، سازنده جامعه خوب است.» پس زنان در ساختن یک جامعه خوب نقش مهمی دارند و خوب و بد بودن جامعه رابطه زیادی با زنان آن جامعه دارد.

یادمان باشد که مترقی‌بودن به اثرگذاری افراد در مملکت است! یعنی یک زن با تربیت فرزندانش می‌تواند بر جامعه اثرگذار باشد؛ پس هرچقدر بیشتر بتواند فرزند خوب تربیت کند، این تأثیرگذاری بیشتر هم خواهد بود؛ اما آن «مرد»، کسی جز «روح‌الله خمینی» نیست؛ مردی که به گفته‌اش، «زنان انسان‌ساز هستند؛ همان‌گونه که قرآن انسان‌ساز است.»«اگر زن‌های انسان‌ساز از ملت‌ها گرفته شوند، ملت‌ها به شکست و انحطاط مبدل خواهند شد.»

به نظر شما این جمله از کیست؟ ازآنجایی‌که این جمله نقش زن‌ها را در پیشرفت یا نابودی جامعه خیلی پررنگ‌تر از مردها دیده است، به نظر می‌رسد، یک خانم مطرح این حرف را زده باشد؛ زن‌هایی مثل «ماری کوری»، «مادر ترزا»، «آگاتا کریستی» یا شاید «هلن کلر»! به نظر شما کدام‌یک از این افراد، گوینده این جمله هستند؟ باید بگویم گوینده آن یک مرد است؛ مردی که فهمیده، چقدر وجود زن‌ها در یک اجتماع مؤثر است.

این «مرد» در جایی دیگر هم می‌گوید: «زن مربی جامعه است.» اگر دقیق به این جمله نگاه کنیم، یعنی نصف بیشتر بار یک جامعه برعهده زنان است و اگر بخواهند، می‌توانند با تربیت خودشان یک جامعه را به سمت ترقی یا نابودی ببرند؛ فقط کافی است که آن‌ها بخواهند و اراده کنند! نگاهی که این فرد به زنان دارد، به نظر می‌رسد خیلی فراتر از نگاهی است که جوامع امروزی به زن دارند.

نگاه امروز به زنی است که از جسمش برای سودجویی بیشتر تبلیغات‌ مختلف استفاده می‌کند. حالا در چنین شرایطی، «مردی» بلند می‌شود و می‌گوید: «زن مظهر تحقق آمال بشر است.» این «مرد» در عمل نشان می‌دهد که به زنان نه به شکل ابزاری، بلکه به‌صورت معنایی و بر اساس خلقت وجودی زن ارزش می‌دهد.

وقتی در ابلاغ‌نامه رسمی‌اش به «گورباچف» در سال ۶۷، یکی از سه نفر هیئت اعزامی را یک خانم می‌گذارد، یعنی جایگاه ویژه‌ای برای زنان در نظر دارد؛ اما با تمام این‌ها بارها و بارها تکرار می‌کند که «اولین مدرسه‌ای که بچه دارد، دامن مادر است.» می‌گوید: «زنی که آگاهی و بینش خوبی از زندگی داشته باشد، می‌تواند بچه‌های خوبی تربیت کند و خانوادۀ خوب، سازنده جامعه خوب است.» پس زنان در ساختن یک جامعه خوب نقش مهمی دارند و خوب و بد بودن جامعه رابطه زیادی با زنان آن جامعه دارد. یادمان باشد که مترقی‌بودن به اثرگذاری افراد در مملکت است! یعنی یک زن با تربیت فرزندانش می‌تواند بر جامعه اثرگذار باشد؛ پس هرچقدر بیشتر بتواند فرزند خوب تربیت کند، این تأثیرگذاری بیشتر هم خواهد بود؛ اما آن «مرد»، کسی جز «روح‌الله خمینی» نیست؛ مردی که به گفته‌اش، «زنان انسان‌ساز هستند؛ همان‌گونه که قرآن انسان‌ساز است.»