به گزارش اصفهان زیبا؛ آیین اختتامیه و تجلیل از حافظان چهل حکمت نهجالبلاغه که به همت مؤسسه نهجالبلاغه استان اصفهان، شهرداری و قرارگاه نهجالبلاغه آموزشوپرورش استان در قالب طرح «فرزندان نهجالبلاغه» انجام یافته است، برگزار شد. این برنامه که روز پنجشنبه، ۱۹ مهرماه و در محل کتابخانه مرکزی شهرداری اصفهان برگزار شد، میزبان حافظان نوجوان نهجالبلاغه و خانوادههای گرانقدر آنان بود.
رئیس هیئتمدیره مؤسسه نهجالبلاغه اصفهان در آیین اختتامیه طرح تابستانه نهجالبلاغه نوجوانان اصفهان اظهار کرد: نهجالبلاغه در بین مردم مهجور است. حجتالاسلام احمد سالک افزود: با برنامهریزی انجامشده در زمینه نشر و گسترش نهجالبلاغهخوانی پیشبینی شده، بیش از پنجهزار نفر حافظ حکمتهای نهجالبلاغه را در استان اصفهان داشته باشیم. او گفت: نهجالبلاغه جامعترین کتاب پس از قرآن است که راهنمای انسان در تمام ابعاد زندگی بهشمار میرود. اگر چه بیش از هزار سال از عمر نهجالبلاغه میگذرد؛ اما جای تأسف است که این گنجینه ارزشمند و این میراث ماندگار، هنوز در میان شیعیان مهجور مانده است. رئیس هیئتمدیره مؤسسه نهجالبلاغه اصفهان ادمه داد: تولید محتوا از نهجالبلاغه قدرت وسیعی در هدایت جامعه دارد. هدف اصلی این است که همانگونه که مردم با قرآن آشنا هستند، با نهجالبلاغه حضرت علی(ع) هم آشنا شوند.
مدیرعامل مؤسسه نهجالبلاغه استان اصفهان در این مراسم اظهار کرد: گسترش فرهنگ نهجالبلاغه در همه سطوح جامعه امروز به یک ضرورت تبدیل شده است. نهجالبلاغه کتاب زندگی امروز است. امیرالمؤمنین علی(ع) معلم ثانی بشر و نهجالبلاغه کتاب ثانی بشر است و بعد از قرآن، کتابی بالاتر از آن نداریم.
حجتالاسلاموالمسلمین علیاصغـر بیگی افـزود: همگانیشدن نهجالبلاغه و رسیدن آن به دست اقشار مختلف جامعه از برنامههای مؤسسه نور نهجالبلاغه استان اصفهان است. او ادامه داد: در این خصوص، چندین سطح برنامه تحقیقی و پژوهشی و پایاننامه دانشگاهی و حوزوی دیده شده؛ همچنین سه برنامه عملیاتی پیشبینی شده است. حجتالاسلاموالمسلمین بیگی گفت: «یکشنبههای با نهجالبلاغه» در مساجد استان که حکمتهای این کتاب شریف، در یک کتاب به قلم حجتالاسلام محمدتقی رهبر آماده شده و در اختیار ائمه جماعت متقاضی قرار گرفته است که امیدواریم بهمرور در سراسر مساجد استان اجرایی شود. طرح دوم، طرح «فرزندان نهجالبلاغه» است. این طرح برای شهر اصفهان برنامهریزی شده و با همکاری سازمان فرهنگی تفریحی شهرداری پیش میرود. سومین طرح هم طرح مفاهیم نهجالبلاغه است که در ادارات استان پیگیری میشود. «شش ساعت نهجالبلاغه» تحت عنوان «حکمرانی نهجالبلاغه» برای مدیران و نیز محتوایی برای سایر کارکنان در نظر گرفته شده است.
خاطرنشان میشود 400 دانشآموز برای حفظ چهل حکمت نهجالبلاغه ثبتنام کردند که 200 نفر آنها موفق به حفظ آن در تابستان امسال شدند.