یازدهمین جلسه کارگاه آموزشی «نبض فرهنگ» برگزار شد

کارگاه آموزشی «توانمندشو» با همراهی مدیران کانون‌های فرهنگی، مسئولان هیئت‌های مذهبی و فرماندهان پایگاه‌های بسیج در سالن کنفرانس کتابخانه مرکزی با مربیگری سید مجید طباطبایی برگزار شد.

یازدهمین جلسه کارگاه آموزشی «نبض فرهنگ» برگزار شد - اصفهان زیبا

به گزارش اصفهان زیبا؛ کارگاه آموزشی «توانمندشو» با همراهی مدیران کانون‌های فرهنگی، مسئولان هیئت‌های مذهبی و فرماندهان پایگاه‌های بسیج در سالن کنفرانس کتابخانه مرکزی با مربیگری سید مجید طباطبایی برگزار شد.

رئیس اداره مهندسی فرهنگی شهرداری اصفهان اظهار کرد: کارگاه آموزشی نبض فرهنگ با هدف خوانشی درخصوص زندگی فرهنگی شهر به یازدهمین جلسه رسید.

امیرحسین ستوده فر گفت: 11 جلسه اساتید مطرح کشور در حوزه مدیریت از محتوای این کارگاه استفاده کردند. او ادامه داد: معاون فرهنگی شهردار اصفهان، مدیران ارشد شهرداری، معاونان و رؤسای سازمان و اداره‌های شهرداری و رؤسای دفاتر تخصصی شهرداری در این کارگاه‌ها حضور دارند.

رئیس اداره مهندسی فرهنگی شهرداری اصفهان تصریح کرد: این کارگاه علاوه بر دورهمی مدیران شهری، جنبه آموزشی دارد و به‌نوعی گفت‌وگوی فرهنگی برای خوانشی نو درباره زندگی فرهنگی شهر است.

در بخشی از این کارگاه، سید مجید طباطبایی، مدرس و مشاور توسعه منابع انسانی، با اشاره به خصوصیت نسل‌های مختلفی که در جامعه حضور دارند، بیان کرد: نسل ایکس، نماد کسی است که دارد با سنت‌های قبل از خود زندگی می‌کند و بعد از ایکس، نسل ایگرگ کسانی هستند که از متولدین سال ۶۳ به بعد به نام دوران گذار شناخته می‌شوند.

ستوده‌فر به بیان خصوصیات نسل زد پرداخت و گفت: نسل زد نیز متولدین چندین سال اخیر هستند که با شرایط نو زندگی کردند و اینترنت مثالی است که در طول این نسل‌ها بودونبودش مؤثر بوده.

او با اشاره به کاهش تأثیر والدین و آموزش و پرورش در تربیت این نسل، ادامه داد: ما چه بخواهیم و چه نخواهیم فرهنگ بیگانه برنسل زد مؤثر شده و تأثیر آموزش‌وپرورش در زندگی نوجوانان و جوانان ما کم‌رنگ‌تر شده و همین‌طور تأثیری که اینترنت براین نسل می‌گذارد، پدر و مادر نمی‌گذارند؛ چراکه این نسل در مقایسه با نسل‌های قدیمی‌تر دسترسی بهتری به فضای اینترنت و سیستم‌ها دارند.

این مدرس منابع انسانی همچنین به نوع برخورد با نسل زد اشاره کرد و خطاب به مسئولان فرهنگی مراکز افزود: از این به بعد سعی کنید برای جوان‌ترها از طریق مصداق‌هایی مانند فیلم وارد تأثیرگذاری شوید که این موضوع در برابر داستان‌سرایی مؤثرتر است؛ چراکه از طریق پخش کلیپ می‌توان نظر آنان را نیز جویا شد؛ بنابراین نباید همیشه از طریق پند و اندرز با آن‌ها وارد گفت‌وگو شوید.