گزارشی از مسجد حضرت ابوالفضل (ع) و مجتمع تربیتی فرهنگی ورزشی سردار شهید قربانعلی عرب

باغ نیایش در خانه خدا

طبقه بالای مسجد حضرت ابوالفضل (ع) به همت جوانان مجتمع تربیتی سردار شهید قربانعلی عرب به محلی برای نشاط و سرگرمی نوجوانان تبدیل شده است و پویایی، پاکی و پرورش در این مسجد پررنگ است.

تاریخ انتشار: 13:55 - چهارشنبه 1403/08/23
مدت زمان مطالعه: 4 دقیقه
باغ نیایش در خانه خدا

به گزارش اصفهان زیبا؛ طبقه بالای مسجد حضرت ابوالفضل (ع) به همت جوانان مجتمع تربیتی سردار شهید قربانعلی عرب به محلی برای نشاط و سرگرمی نوجوانان تبدیل شده است و پویایی، پاکی و پرورش در این مسجد پررنگ است. ابوالفضل علی‌اف، مدیرمسئول مجتمع تربیتی فرهنگی ورزشی سردار شهید قربانعلی عرب واقع در شهرک کاوه در گفت‌وگو با هم‌محله با اشاره به اینکه مجتمع تربیتی فرهنگی ورزشی سردار شهید قربانعلی عرب در مسجد حضرت ابوالفضل علیه‌السلام در یونارت اول خیابان صفائیه واقع شده است، اظهار داشت: این مجتمع شامل پایگاه بسیج و کانون فرهنگی به نام سردار شهید قربانعلی عرب است و دارای یک هیئت بزرگ‌سال به‌نام حضرت ابوالفضل علیه‌السلام سه‌شنبه‌ها و یک هیئت نوجوانان به نام شباب الجنة (نوجوانان بهشتی) چهارشنبه‌هاست.

او افزود: همچنین این مسجد در عرصه ورزشی، تیم‌های فوتسال و والیبال و کشتی و پینگ‌پونگ و… دارد که در مسابقات منطقه‌ای و شهری شرکت کرده و مقام‌های اول تا سوم را کسب کرده‌اند. علی‌اف با بیان اینکه در این مجموعه نوجوانان از کلاس چهارم جذب و به‌صورت مستقیم با مسجد حضرت ابوالفضل علیه‌السلام در ارتباط می‌شوند و در گروه‌ها و حلقه‌های تربیتی ۱۰ یا ۱۵ نفره سازمان‌دهی می‌شوند، گفت: هر گروه سیر تربیتی خاص سن خود را که در نظام‌نامه تربیتی این مجموعه مشخص شده، همراه با برنامه‌های علمی فرهنگی ورزشی طی می‌کنند. مدیرمسئول مجتمع تربیتی فرهنگی ورزشی سردار شهید قربانعلی عرب ادامه داد: همه امور تربیتی و درسی یک نوجوان در این مجموعه توسط مربیان گروه‌ها و حلقه‌ها پیگیری و بررسی می‌شود و نوجوانان این مجموعه در همه مراحل زندگی خود همراه و رفیق خوبی به نام مربی دارند که در کنار هم، چالش‌ها و مشکلات روزمره زندگی را حل می‌کنند.علی‌اف با اشاره به اینکه مسجد حضرت ابوالفضل (ع) و جوانان مجموعه سردار شهید قربانعلی عرب در هر سه وقت نماز فعال هستند، خاطرنشان کرد: این جوانان علاوه بر شرکت در نماز جماعت‌های صبح و ظهر و شب با امام جماعت و هیئت‌امنا و حتی خادم مسجد ارتباط دوستانه و محترمانه‌ای دارند.

شنبه‌شب‌های هر هفته پاتوق گفت‌وگو و حلقه‌های معرفتی در مسجد برپاست

این فعال مسجدی تصریح کرد: جوانان این مجموعه در مناسبت‌های مختلف ملی و مذهبی فعال هستند و به برپایی ایستگاه‌های صلواتی شهری یا ایستگاه‌های میدانی همراه با مراسم و جشن‌های بزرگ هزاران نفری می‌پردازند؛ همچنین نوجوانان این مجموعه در شنبه‌شب‌های هر هفته در مسجد پاتوق گفت‌وگو و حلقه‌های معرفتی با مربیان خود دارند. او با بیان اینکه مسجد حضرت ابوالفضل به همت روحانی حجت‌الاسلام الله‌دادی، قرض‌الحسنه محلی دارد افزود: این قرض الحسنه مستقیما توسط روحانی مسجد اداره می‌شود و به‌صورت قرعه‌کشی وام‌های ۲۰ میلیونی و ۴۰ میلیونی به اهالی محله و شرکت‌کنندگان در این قرض‌الحسنه داده می‌شود.

گرمابخشی به دست نیازمندان

علی‌اف تصریح کرد: جوانان مسجد حضرت ابوالفضل علیه‌السلام و مجتمع تربیتی سردار شهید قربانعلی عرب در ایام کرونا بیش از هزاران بسته معیشتی به‌صورت جهادی و کمک‌های مردمی به دست نیازمندان رساندند و فقط در شب یلدای سال ۱۴۰۱ در دهه فاطمیه ۱۵۰۰ بسته معیشتی یلدای فاطمی در مسجد آماده کردند و به دست نیازمندان رساندند.

مدیرمسئول مجتمع تربیتی فرهنگی ورزشی سردار شهید قربانعلی عرب ادامه داد: مسجد حضرت ابوالفضل علیه‌السلام به همت جوانان مجتمع تربیتی سردار شهید قربانعلی عرب طبقه بالای مسجد را به محلی برای نشاط و سرگرمی نوجوانان تبدیل کرده‌اند که انواع وسایل ورزشی و ورزش‌هایی مانند کشتی، پینگ‌پنگ و… آموزش داده می‌شود.

مسجد حضرت ابوالفضل (ع) قطب فرهنگی‌مذهبی محله و منطقه

این فعال مسجدی تصریح کرد: مسجد حضرت ابوالفضل علیه‌السلام و مجتمع تربیتی فرهنگی ورزشی سردار شهید قربانعلی‌ عرب به‌عنوان قطب فرهنگی مذهبی در محله و منطقه شناخته می‌شود که حتی ارگان‌های مختلف دولتی و خصوصی در این محدوده و محله در کارهای تربیتی فرهنگی و ورزشی از این مسجد کمک و استفاده می‌کنند.
او متذکر شد: مدارس دولتی این محدوده نیز با جوانان مربی مسجد حضرت ابوالفضل علیه‌السلام و مجتمع تربیتی فرهنگی ورزشی سردار شهید قربانعلی عرب به‌خوبی مرتبط هستند و جوانان این مسجد حتی در مدارس منطقه نیز ایفای نقش کرده و با همکاری مدیران مدارس محدوده، فعالیت‌های فرهنگی خود را در مناسبت‌های مختلف در مدارس نیز اجرا می‌کنند.

علی‌اف تصریح کرد: همچنین در طبقه بالای مسجد انواع مهارت‌های علمی‌هنری مانند ریاضیات، رباتیک، زبان خارجه، شیمی… و خوشنویسی، تئاتر، تعزیه‌خوانی، صوت لحن قرائت قرآن کریم، مداحی و نوحه‌سرایی، حرکات زورخانه‌ای در فصل‌های مختلف و ایام سال آموزش داده می‌شود.

اعتکاف علمی نوجوانان در مسجد

او با بیان اینکه مسجد حضرت ابوالفضل هرسال یک اعتکاف علمی در ایام امتحانات نوجوانان و یک اعتکاف در ایام ماه رجب برای همه نوجوانان و جوانان دارد، ابراز داشت: در حال حاضر جمعیت اعضای نوجوان و فعالان در مجتمع سردار شهید قربانعلی عرب در مسجد حضرت ابوالفضل علیه‌السلام ۵۵۰ نفر است که در ایام و در روزهای متفاوت در برنامه‌های مختلف مسجد شرکت می‌کنند و با مسجد مرتبط هستند.

این فعال مسجدی تصریح کرد: با توجه به اینکه مسجد، مغازه یا مکانی برای درآمدزایی ندارد به‌شدت نیازمند بودجه عمرانی و فرهنگی است و در سال‌های قبل دو بار پیگیری و درخواست شده، ولی نتیجه‌ای نداشته است.

وعده‌هایی که هنوز محقق نشده‌اند

او با اشاره به وعده شهرداری مبنی بر تجهیز سالن طبقه بالای مسجد و تجهیز و راه‌اندازی یک سالن ورزشی و یک اتاق بازی در مسجد که تاکنون محقق نشده است، اظهار داشت: اداره ورزش و جوانان استان اصفهان می‌تواند به مجتمع تربیتی فرهنگی ورزشی سردار شهید قربانعلی عرب به‌عنوان یک سازمان و شرکت مردم‌نهاد مجوز دهد و آن را سازمان‌دهی کند و همچنین شهرداری اصفهان می‌تواند ازنظر فرهنگی و ورزشی و عمرانی و تهیه سیستم صوت این مسجد را تجهیز کند.

برچسب‌های خبر
اخبار مرتبط
دیدگاهتان را بنویسید

- دیدگاه شما، پس از تایید سردبیر در پایگاه خبری اصفهان زیبا منتشر خواهد‌شد
- دیدگاه‌هایی که حاوی تهمت یا افترا باشد منتشر نخواهد‌شد
- دیدگاه‌هایی که به غیر از زبان‌فارسی یا غیرمرتبط با خبر باشد منتشر نخواهد‌شد

سه + 1 =