گذری بر کنگره ملی ۲۴ هزار شهید استان اصفهان

چند روزی است اصفهان شاهد تبلیغات فراوانی است که با عنوان «۲۴هزار نفر و من» در گوشه و ‌کنار خیابان‌های شهر دیده می‌شود.

گذری بر کنگره ملی ۲۴ هزار شهیداستان اصفهان - اصفهان زیبا

به گزارش اصفهان زیبا؛ چند روزی است اصفهان شاهد تبلیغات فراوانی است که با عنوان «۲۴هزار نفر و من» در گوشه و ‌کنار خیابان‌های شهر دیده می‌شود. برای شرکت در این مراسم به مصلا می‌روم. از گلستان شهدا ترافیک سنگینی شکل گرفته است؛ به گونه‌ای که من هم تصمیم می‌گیرم مانند سایر مردم در پیاده‌رو مثل روزهایی که به راهپیمایی می‌رویم، پشت سر و نزدیک به هم مسیر را تا مصلا طی کنم. به خیابان آیت‌الله خوانساری که می‌رسم، خادمان ویلچربه‌دست منتظر ایستاده‌‌اند تا مردمی را که توانایی ندارند به مصلا برسانند. از همان ابتدای خیابان با هر پنج‌قدمی که برمی‌داری به یک غرفه جدید می‌رسی.

حضور وکلا برای پیگیری جنایات آمریکا

اولین غرفه، غرفه بسیج حقوق‌دانان است. در اینجا یک گروه جهادی و مردمی فرم‌هایی را برای شکایت مردم از دولت آمریکا و خاندان پهلوی جمع‌آوری می‌کنند. جلوتر می‌روم و نتیجه جمع‌آوری این شکایت‌ها را از مسئول غرفه جویا می‌شوم. او در پاسخ به من می‌گوید: «این شکایت‌ها به‌وسیله وکلای انقلابی در دادگاه تهران پیگیری خواهد شد تا حق مردم در زمینه‌های مختلف، ازجمله کشتار ۱۷هزار نفر از مردم ایران، شهدای مدافع حرم، جنگ تحمیلی و… مطالبه و پیگیری شود.»

مین‌های داعش در کنگره ملی ۲۴هزار شهید

غرفه بعدی، غرفه تخریب لشکر ۱۴ امام حسین(ع)، نجف، قمر بنی‌هاشم و سایر لشکرهای اصفهان است. در این غرفه انواع مین‌ها و تله‌های انفجاری داعشی که در لبنان و سوریه استفاده شده، به نمایش گذاشته شده و مسئولان غرفه در رابطه با این مین‌ها و تله‌های انفجاری اطلاعات مفیدی را در اختیار مردم قرار می‌دهند.

دانشجویان حاضر در میدان

چندقدمی جلوتر می‌روم و به غرفه ناحیه بسیج دانشجویی استان اصفهان می‌رسم. یکی از دانشجویان از روی صندلی بلند می‌شود و شروع می‌کند به توضیح‌دادن درباره غرفه‌ای که داشتند: «غرفه ما منصوب به شهید یحیی سنوار است. در این غرفه نماد لحظه‌ای که شهید تا آخر زمان عمر خود درحال مبارزه بود را به نمایش گذاشتیم.» صحبتش که تمام می‌شود دانشجویان دیگری که در غرفه بودند را در حال دعوت‌کردن مردم به خبرنگار‌بودن برای انعکاس اخباری که در غزه و لبنان اتفاق می‌افتد، می‌بینم. زمانی که از آن‌ها چرایی این کار را سؤال می‌کنم، می‌گویند: «این فعالیت را انجام می‌دهیم تا مردم از اتفاقات جبهه مقاومت آگاهی پیدا کنند و همدلی بیشتری میان مردم ایران و مردم مقاومت شکل بگیرد.»

پس از عبور از غرفه ناحیه بسیج دانشجویی، به مرکز حفظ آثار که صندوقچه اطلاعات شهداست می‌رسم. آن‌ها وصیت‌نامه‌های شهدا را دسته‌بندی کرده ‌اند و نسبت به موضوعات روز جامعه، آن‌ها را به مردم ارائه می‌کنند. در کنار غرفه حفظ آثار، غرفه صوت کنگره ۲۴هزار شهید استان اصفهان قرار گرفته است. در این غرفه مردم با نیت، یک پلاک از میان چندین پلاک انتخاب می‌کنند. داخل آن پلاک اسم شهید و یک کد درج ‌شده. سپس به شنیدن صوتی که در پلاک درج شده می‌نشینند و در آخر یک رزق معنوی می‌گیرند و از صوتی که شنیده‌اند بازخورد می‌دهند.

تلاش برای تصحیح باوری غلط

در انتها به غرفه شهید عبدالرسول زرین می‌رسم. مسئولان این غرفه به معرفی این شهید می‌پردازند. هدف آن‌ها از این کار تصاویر غلطی بود که از این شهید منتشر شده بود. آن‌ها برای محقق‌شدن این هدف عکس‌های شهید را روی محصولات فرهنگی مانند ظروف و نوشت‌افزار ترسیم کرده‌اند و به فروش می‌رسانند؛ همچنین ویژه‌نامه‌ای با نام «تک‌تیرانداز» از شهید زرین منتشر کرده‌اند.