هفته پیش بود که کلیپی از وقوع آتشسوزی در بستر خشک زایندهرود در شبکههای اجتماعی دستبهدست شد …
دشت که به خواب رفت و سیاهی چیره شد، صدای کامیونها روی اعصاب رد میاندازد؛ صدای خراشیدهای که سالهاست به گوش اهالی سجزی آشناست.
با پیشروی فرونشست زمین در اصفهان، هشدارهای کارشناسان از وقوع این پدیده و آثار آن شدت گرفته است
با توجه به نقشه پهنهبندی زلزله کشور و همچنین با نگاه به سالهای گذشته میتوان به این نتیجه رسید که احتمال وقوع زمینلرزه در استان اصفهان بسیار کم است.
مسعود پزشکیان، رئیسجمهور نهم در کارزار انتخاباتی خود ضمن دیدار از زایندهرود بر احیای این رودخانه تأکید کرد؛ خواستهای که مردمان این خطه از رئیسان جمهور قبلی نیز داشتند.
دمای هوای اصفهان در روزهای گذشته به بالای 40 درجه رسید و همین هم سبب شد تا دو روز چهارشنبه و پنجشنبه تمامی ادارات و مراکز مختلف در سطح شهر بهمنظور صرفه جویی در استفاده از برق، تعطیل شود؛ گرمایی که البته فقط در اصفهان پدیدار نشد و در همه نقاط کشور به اوج خود رسید و دلیل آن را هم سایه انداختن گنبد حراراتی بر کشور دانستند.
همین چند وقت پیش بود که احمدرضا لاهیجانزاده، مدیرکل حفاظت محیطزیست اصفهان، در نشست خبری که با مدیران پالایشگاه و همچنین چند تن از خبرنگاران گزینششده داشت، از خروج پالایشگاه و فولاد مبارکه از لیست صنایع آلاینده گفت …
نگاهی به وضعیت روند گرم شدن هوا نشان میدهد که در چند دهه اخیر کره زمین همواره رو به گرمی نهاده است.
عکسها عجیبغریب هستند؛ تصاویری از درختان نخل در کوچهپسکوچههای شهر اصفهان که به بار نشستهاند و خوشههای خرما از آنها آویزان شده است و در فضای مجازی دستبهدست میشوند.
چندی است موضوع انتقال آب خلیجفارس یا دریای عمان به اصفهان نقل مجامع شده است؛ به طوری که بهرهبرداری از آن را نویدبخش احیای زایندهرود دانستهاند.
چهاردهمین انتخابات ریاستجمهوری، چندی پیش به پایان رسید تا نهمین رئیسجمهور بهزودی بر مسند قدرت بنشیند و سکان در دست گیرد و با تصمیمهای خود در حوزههای مختلف، مسیر جدیدی را آغاز کند.
تصورش هم سخت است؛ زایندهرودی که تا همین دیروز مایه رونق و طراوت شهر بود، امروز به غول خفتهای تبدیل شده است که بستر خشکش، بلای جان اصفهانیها شده و با تولید گردوغبار، اجازه نفس کشیدن به آنها نمیدهد!