لیست مطالب
NONE
11:00 - 12 آذر 1401

احداث سومین میدان بزرگ اصفهان در منطقه 14

 اگر یک نفر بخواهد در اصفهان محرومیت را لمس کند، باید سری به منطقه 14 بزند. محرومیت با تمام ابعادش در این منطقه ریشه دوانده است و این محرومیت به دلیل نگاه مدیریت‌های مختلف شهری و استانی در ادوار گذشته، انگار قصد تمام‌شدن ندارد. منطقه ۱۴ شهرداری اصفهان ذیل یک کلان مؤلفه تعریف شده است، یک کلان مؤلفه نافرم به نام حاشیه‌نشینی. محمدمهدی کریمی،  مدیر منطقه ۱۴ شهرداری اصفهان، تعریفش از منطقه را با این جمله آغاز کرد. این مؤلفه با همه ابعادش بر منطقه سایه انداخته و حصار حاشیه نشینی بر گردن منطقه ۱۴ آن‌قدر محکم است که در طول سال‌های گذشته، رنگ و بوی زندگی مردم را تغییر داده است؛ کریمی اما نگاهی دیگر به این منطقه دارد و معتقد است باید کاری کرد تا منطقه متحول شود. او در گفت‌وگو با اصفهان‌زیبا به پرسش‌های مختلف درباره منطقه پاسخ داد.
 
NONE
10:25 - 10 آبان 1401

پاسخ‌گویی به مطالبه مردم با آسفالت شهرک کوثر در منطقه 14

  مدیر منطقه 14 شهرداری اصفهان، مطالبات مردمی را برای آسفالت شهرک کوثر با 12 هزار متر مربع به سرانجام رسانید. 

NONE
10:26 - 7 آبان 1401

تلاش برای رفع بی‌عدالتی از منطقه 5

منطقه 5 شهرداری اصفهان از آن جمله مناطقی است که ظرفیت‌های مناسبی برای پیشرفت دارد. جاذبه‌های گردشگری یکی از ظرفیت‌های آن است که شهرداری تلاش کرده بستر مناسبی برای آن فراهم کند. البته در کنار این ویژگی تلاش کرده است تا شعار مدیریت شهری برای محرومیت‌زدایی، محله محوری و اجرای عدالت نیز به واقعیت نزدیک شود. برای ترسیم اتفاقاتی که در این منطقه رقم خورده است، اصفهان‌زیبا با حسین کارگر، مدیر منطقه 5 اصفهان گفت‌وگویی ترتیب داده تا زوایای اقدامات انجام‌شده از مهر سال گذشته تاکنون بهتر آشکار شود.
 
NONE
02:29 - 12 مرداد 1401

لزوم توجه به بانوان نخبه در محله‌های شهر

 «بانوان محترم می توانند در تمامی حوزه‌ها ایده بدهند. چنان‌که تجربه به ما نشان داده است که بانوان به‌دلیل ریزبینی و ظرافت نگاهی که دارند مسائل را بهتر از مردان می بینند. گاهی اموری از چشم ما پنهان است که بانوان آن‌ها را به خوبی متوجه شده و انعکاس می دهند. در واقع آن‌هــا هم ریــزبیــن هستـنــد و هم نگــاه زیباشناسانه ای به مسائل دارند؛ بر همین اساس تجربه نشان داده است که این هم‌فکری و تبادل‌نظر می‌تواند تا حد زیادی به اداره بهتر شهر کمک کند.» این مطلب بخشی از سخنان دکتر علی قاسم‌زاده شهــردار اصفهــان اســت کـــه در یــکـــی از جلسه‌های شورای مشورتی بانوان مطرح کــرد. بــــانــوان شهـــر، بــه‌ویــژه نخبــگــان، ظــرفیت‌های پنهــانی هستند که سال‌ها مفغـــول مانــده‌اند. این نیــروهای پنهان می‌توانند بازوی قوی برای حرکت به سمت شهری برای زندگی باشند؛ البته شهـرداری و شـورای شهــر در ایــن دوره تلاش می‌کنند تا نگاه جدیدی به بانوان شهـر داشته باشد و نقش مؤثر آن‌ها را  در شهر پــررنگ‌تـر کنند. «اصفهــان‌زیبـــا» در خصوص نگاه شهرداری و شورای شهر به بانوان و اقداماتی که برای آن‌ها انجام ‌شده، با فرزانه کلاهدوزان، تنها بانوی عضو شورای اسلامی شهر اصفهان که عضو هیئت‌رئیسه شورا و کمیسیون فـرهنــگی،اجتــمــاعی، وزرشـی نیـز اســت گفــــت‌وگــــویــــــی داشتــــــه کـــــــه در ادامــــــه می‌خوانید.
 
NONE
09:06 - 22 اسفند 1400

مهاجرت نخبگان شدت یافته است

ایــران در رتــبـــه‌بندی بــرتـــریـــن دانشگاه‌های اسلامی در سال 2021 مقام دوم را کسب کرد. دانشگاه صنعتی اصفهان نیز جزو دانشگاه‌های برتر کشور است که توانسته در میان کشورهای اسلامی رتبه 33 را کسب کند. حمیدرضا صفوی، معاون پژوهش و فناوری دانشگاه صنعتی اصفهان در خصوص رتبه‌بندی، وضعیت دانشگاه صنعتی در میان دانشگاه‌های کشور، وضعیت علمی و مشکلات این دانشگاه با اصفهان‌زیبا سخن گفت.

NONE
08:59 - 22 اسفند 1400

مدیریت مشکلات محله‌ها با حضور بانوان شهر

شورای مشورتی بانوان اولین اقدام قابل توجه شهردار اصفهان در حمایت از بانوان و نقش آن‌ها در مدیریت شهری است. استفاده از ظرفیت بانوان به عنوان قشر قابل توجه جامعه و توجه به این ظرفیت، به خوبی می‌تواند در حل‌شدن مسائل شهری، مؤثر بوده و در اتخاذ تصمیمات مهم شهری راهگشا باشد.

NONE
09:36 - 18 اسفند 1400

تلمذ تربیت جهادی

کانون‌های فرهنگی‌هنری مساجد به عنوان مراکز مهم دینی و فرهنگی با مصوبه شورای عالی انقلاب فرهنگی پا به عرصه فرهنگی نهادند. این مصوبه زمینه‌ساز تشکیل مراکزی شد که سنگرهای قوی برای فعالیت‌های فرهنگی‌هنری را تشکیل داد. کانون‌های فرهنگی از زمان تولدشان در مساجد با حضور مردم به ویژه نقش تأثیرگذار نوجوانان و جوانان، اقدامات مؤثری در کشور رقم زده‌اند. این کانون‌ها به مرور به مراکزی تربیتی تبدیل شدند و نقش بی‌بدیلی در تربیت نسل‌های مختلف داشته‌اند ودر بسیاری از عرصه‌ها به خوبی توانستند عقب‌ماندگی دستگاه‌های فرهنگی را جبران کنند.

NONE
09:10 - 3 اسفند 1400

بنیاد بقیه‌الله (عج)، حامی مراکز فرهنگی

 «این روزها بار بسیاری از اقدامات فرهنگی کشور بر دوش کانون‌های فرهنگی است؛ کانون‌هایی که اغلب بودجه‌ای دریافت نمی‌کنند و با کمک خیّران و مردم اداره می‌شوند. این کانون‌ها به دلیل مواجهه با عامه مردم، می‌توانند برنامه‌های فرهنگی مؤثرتری اجرا کنند و تأثیر‌گذار باشند؛ اما در صورت حمایت می‌توان شاهد این اتفاق بود. البته همه کانون‌ها نمی‌توانند استقلال داشته باشند و مجموعه یا بنیادی فرهنگی، نقش حمایت‌کننده را بازی می‌کند. بنیاد فرهنگی بقیه‌الله (عج) یکی از این مراکز است که در سال 78 با هدف حمایت از فعالیت و مراکز فرهنگی تأسیس شد. این مؤسسه هیئت‌امنایی، غیردولتی و غیرانتفاعی است.»

NONE
09:29 - 23 آذر 1400

خسارات دعاوی تملک برای شهرداری

علیرضا شمس، استاد دانشگاه و قاضی محاکم تجدیدنظر دادگستری استان اصفهان، معتقد است دعاوی تملک، عمده دعاوی است که بار مالی سنگینی به شهرداری تحمیل می‌کند. او در حاشیه برنامه «چهارشنبه‌های مهارت» که با موضوع ایرادهای شکلی در دعاوی حقوقی  و با همکاری اداره‌کل امور حقوقی و قراردادهای شهرداری اصفهان و برای آشنایی کارکنان ادارات حقوقی شهرداری با مسائل حقوقی برگزار شد، در گفت‌وگو با اصفهان‌زیبا گفت: عمده مشکلات حقوقی شهرداری در اجرای طرح‌های عمومی شهری و تملک‌های شهرداری است که دعاوی سنگینی در دادگاه‌ها مطرح می‌کند.