معاون سازمان بسیج هنرمندان استان اصفهان گفت: از ۲۰ مرداد مصادف با ۱۳ محرم مجالس تعزیه به مدت پنج شب در حسینیه امامعلی(ع) شهر قهدریجان برگزار میشود.
سید جواد ساداتینژاد، وزیر جهاد کشاورزی همراه با رئیسجمهور به اصفهان آمد و در ادامه از شهرستان فلاورجان بازدید کرد.
مدیر آبفای منطقه فلاورجان با بیان اینکه اجرای شبکه فاضلاب در روستاهای شهرستان با سرمایهگذاری بخش خصوصی، به مثابه تبدیل تهدید به فرصت است، گفت: با اجرای این پروژه نــهتــنــهــا مــشــکلات بــهــداشــتـــی و زیستمحیطی منطقه برطرف میشود، بلکه استفاده مجدد از پساب در صنعت فولاد و کاهش چشمگیر وابستگی ذوبآهن به زایندهرود را در پی دارد.
42 نیروگاه خورشیدی کوچکمقیاس به ارزش 20 میلیارد تومان برای 42 خانواده محروم راهاندازی و نصب شد. فرمانده سپاه ناحیه فلاورجان با اعلام این خبر گفت: کمک به افزایش تولید برق کشور و ایجاد منبع درآمد برای خانوادهها از طریق خرید هزینه برق متقاضیان توسط اداره برق و شرکت توانیر، از جمله مزایای این طرح است.
مدیر آبفای منطقه فلاورجان گفت: پروژه تلهمتری (هوشمندسازی شبکه) در این شهرستان در حال اجراست. تاکنون 35درصد از این شبکه با اعتبار یک میلیارد و 500 میلیون تومان هوشمندسازی شده است. محمد مهدی پراندوخ تأکید کرد: ایستگاههای بیشتری در حال هوشمندسازی است و تا پایان سالجاری این طرح در 10درصد دیگر از شبکه نیز اجرایی میشود. تله متری، سیستم مخازن و ذخیره آب است که با یکپارچهسازی اطلاعات و ارسال آن به نرمافزار ستاد آبفای استان فشار آب، حجم آب، ارتفاع و… از طریق آن رصد میشود.
شهردار مینادشت گفت: با توجه به اینکه شهر مینادشت در مجاورت اتوبان ذوبآهن و شهرستان نـجـفآبــاد واقع شده، دسـتــرســیهـــا، ورودی و خروجیهای این شهر نیازمند اصلاح هندسی و رفع مشکلات ترافیکی است؛ چراکه مشکلاتی ازجمله ناایمنی را برای عبور و مرور شهروندان ایجاد کرده و میکند.
شهردار جدید فلاورجان با اشاره به اینکه با همفکری اعضای شورا از ظرفیتهای بالقوه شهر بهره خواهیم برد، تأکید کرد تعامل با شهروندان و استفاده از افکار خلاقانه نخبگان محلی که همان خرد جمعی است در دستور کار برنامههای شهرداری است. شهردار فلاورجان درآمد پایدار، شهرداری الکترونیک، شهرداری شیشهای، توسعه گردشگری و احیای صنعت توریسم، توسعه متوازن در محلههای شهر، توسعه فضای سبز و سالمسازی محیطزیست شهر، شفافیت وانضباط مالی و پیگیری و تکمیل پروژههای نیمهتمام عمرانی را از اولویتهای کاری خود برشمرد و گفت: برنامهریزی و تعیین اولویت طرحهای عمرانی و شهرسازی و تعیین تکلیف شهروندان از رموز کاری شهرداری فلاورجان است؛ به گونهای که با همکاری شهروندان و همفکری اعضای شورای شهر از ظرفیتهای بالقوه شهر بهره ببریم و به فعلیت برسانیم و روح پویایی و انسجام را در جامعه تزریق کنیم.
رئیس اداره آموزشوپرورش بخش پیربکران گفت: افزایش آمار مهاجرت از روستاها به بخش پیربکران و مهاجرت اتباع افغانستان به این شهر، در کنار وجود مدارس فرسوده و تخریبی، باعث شده است آمار جمعیت مدارس در سه مقطع آموزشی رو به افزایش باشد. عبدالرضا بکرانی افزود: در روستاها فضای آموزشی کم نیست؛ اما بیشتر مدارس فرسوده هستند که نیازمند بازسازی و مقاومسازی است. او همچنین از کمبود زیرساختهای ورزشی خبر داد و تصریح کرد: نبود اعتبارهای ملی ازجمله دلایل مهم این موضوع است.
فرماندار فلاورجان از ریلگذاری برای توسعه این شهرستان خبر داد و گفت. طرحهای عمرانی زیادی در سطح این منطقه در دست اجراست که فلاورجان را در مسیر توسعه قرار داده است. احداث فازاول بلوار بین دو روستای طاد ونرگان، بوستان غدیر شهر کرسگان، کانال آبیاری در روستاهای قلعه میر، زازران، کروچ، طاد، کشتارگاه تمامصنعتی قهدریجان، ساختمان دهیاری روستای کارویه، تــبــدیــل 30 کـیـلــومــتــر شــبــکــههــای برق شهرستان به کابل خودنگهدار و ساختمان دهیاری در روستای کروچ از جمله طرحهایی است که به گفته علی ساعدی در سطح فلاورجان به بهرهبرداری رسیده یا در حال اجراست.