از سالها قبل و پس از تغییر مسیر جاده ترانزیت تهران- جنوب که از داخل شهر نطنز میگذشت، رونق اقتصادی شهر از پویایی خود افتاد. پس از احداث آزادراه تهران- اصفهان که حدود 100 کـیلـومـتـر آن در حوزه شهرستان نطنز قرار دارد، مطالبهای در بین بخش زیادی از مردم به وجود آمد و آنها خواستار استفاده از ظرفیت آزادراه برای توسعه بـاغـشـهـر نطنز بهعـنـوان یک شهـر گـردشـگـرپـذیـــر شدند. شهردار نطنز میگوید: برای استفاده از ظـرفـیــتهـای مـوجـود آزادراه، تصمیم گرفتیم فاصله شهر تا ورودی آزادراه را کمتر کنیم. در همین راستا پیگیریهایی در سالهای گذشته انجام شد و با کسب مجوزهای لازم توانستیم مسیر سه کیلومتری میدان دفاع مقدس تا پل سردار شهید سلیمانی را جدولگذاری کنیم تا تبدیل به یک بلوار شود.
آستان مقدس امامزاده احمدبن محسن (ع) در پنج کیلومتری شمال شرقی باغشهر نطنز و در روستای خفر واقع شده است. قرارگیری این امامزاده روی تپهای در کنار آزادراه اصفهان- نطنز- کاشان موجب شده است این مکان مقدس پذیرای زائران و مسافران بسیاری شود که در مسیــــــر اصفهان- تهران در حال تردد هستند. توسعه امامزاده در سالهای اخیر و ارائه خدمات رایگان به مسافران باعث شده است روزبهروز به تعداد زائران این امامزاده بزرگوار افزوده شود. با توسعه آستان مقدس از نظر عمرانی و فضای سبز و حضور متعدد مسافران، با وجود افزایش هزینههای جاری امامزاده، تعدادی کارگر برای انجام امور روزمره استخدام شدنـــــد. از اقدامـــــات صورتگرفته در این آستان مقدس میتوان به احداث فضای سبز مثمر چند هکتاری، کبوترخانه، زمین بازی کودکان، آشپزخانه و رستوران حرم، فروشگاه و سکوهای استراحت زائران اشاره کرد.
جاده نطنز-کاشان به طول70 کیلومتر از جمله جادههایی است که اگر سابقه آن را بررسی کنید، متوجه تلفات زیاد تصادفات آن در طول سالیان متمادی خواهید شد. این جاده به لحاظ عبور از گردنههای کوهستانی و پرپیچ و خم که در نقاط مختلف آن دارای شیب است، با کمترین بیاحتیاطی راننده میتواند منجر به حادثه شود. برفگیر و مهآلودبودن گردنه عباسآباد در مسیر جاده نیز از معضلات جدی در فصل زمستان است. فعالیت معادن سنگ در روستاهای اطراف مسیر هم موجب تردد تریلرهای حامل سنگ در این جاده شده است که در گردنهها کاهش سرعت تریلر و وجود نقاط کور احتمال وقوع تصادف را افزایش میدهد.
شهردار نطنز از تهیه و تدوین طرح جامع شهر نطنز با رویکردی نوین خبر داد. به گفته علی پیراینده، بررسیهای لازم از سوی مشاور برای تدوین طرح صورت نگرفته و با وجود اصلاحات متعدد در دوره سه شهردار از سال 88 تا کنون، این طرح همچنان نواقص زیادی دارد و باید اصلاح شود.
شهردار نطنز از تهیه و تدوین طرح جامع شهر نطنز با رویکردی نوین خبر داد. به گفته علی پیراینده، بررسیهای لازم از سوی مشاور برای تدوین طرح صورت نگرفته و با وجود اصلاحات متعدد در دوره سه شهردار از سال 88 تا کنون، این طرح همچنان نواقص زیادی دارد و باید اصلاح شود. شهردار نطنز با اشاره به معایب و نواقص متعدد طرح جامع فعلی شهر نطنز گفت: در زمان تهیه و تدوین این طرح در سال 88، مشاور به وظایف قانونی خود عمل نکرده و اشتباهات عجیبی انجام داده که منجر به ایجاد نواقصی شده و این نواقص از همان سال تاکنون مشکلات بسیاری را برای مردم و شهرداری درست کرده است.