لیست مطالب
NONE
02:45 - 27 مرداد 1401

گفتاردرمانی بهترین روش درمان!

بسیاری از والدین در برابر مشکلات جسمی فــرزندان خـود مـانـنـد تب، بی‌اشتهایی، کم‌وزنی و… حساس هستند و به‌صورت مستمر با مراجعه به پزشکان مختلف این مسائل را پیگیری و درمان می‌کنند؛ اما برخی از اختلالات مانند اختلالات گفتاری توسط آن‌ها نادیده گرفته می‌شود و با تفکرات نادرستی ازاین‌دست که «بزرگ بشه خوب میشه» بر این مشکلات سرپوش می‌گذارند و به‌دنبال درمان آن نیستند. برخی از کودکان می‌توانند صحبت کنند؛ اما گفتار و کلمات را نمی‌توانند روان ادا  کنند که سبب مراجعه آن‌ها به گفتاردرمانی می‌شود. کودکانی که مشکل و ضعف در شنوایی دارند نیز دچار اختلالات گفتاری هستند و پس از اصلاح مشکل شنوایی به جلسات گفتاردرمانی مراجعه می‌کنند. 
NONE
02:49 - 25 مرداد 1401

«هدایت تحصیلی» باید هدایت شود!

انتخاب رشته از آنجایی بسیار مهم به نظر می‌رسد که طی سال‌های اخیر دانش‌آموزان به اصرار خانواده یا تحت‌تأثیر مشاوره غلط، پس از مدتی یا تغییر رشته داده‌اند یا در دانشگاه در رشته غیر‌مرتبط به تحصیل پرداخته‌اند و در آینده هم نتوانسته‌اند شغل مورد‌علاقه خود را انتخاب کنند. برخی مدارس نیز در انتخاب رشته تحصیلی به شکل‌های مختلف دخالت می‌کنند؛ این موضوع نیز می‌تواند انتخاب درست را از دانش‌آموز سلب کند. انتخاب رشته تحصیلی به دلیل نقش و اهمیت زیادی که در زندگی آینده نوجوانان و جوانان دارد، نیازمند اموری نظیر هدایت تحصیلی است و به نظر می‌رسد نپرداختن به این امر و فراهم‌نکردن بسترهایی برای برخی رشته‌ها، کارکرد نظام آموزش را با مشکل رو‌به‌رو کرده است. در این باره سیداحمد بنی‌لوحی، معاون آموزش متوسطه اداره‌کل آموزش ‌و پرورش استان اصفهان در گفت‌‌و‌گو با «اصفهان‌زیبا» می‌گوید: «هدایت تحصیلی از اهمیت خاصی برخوردار است و اعتقاد داریم این موضوع، فرایندی است که باید از دوره ابتدایی آغاز شود و برخی نواحی و مناطق اقدامات خوبی در این زمینه انجام داده‌اند.»
 
NONE
02:34 - 12 مرداد 1401

افزایش سرانه مطالعه در دانش‌آموزان

طــرح تعمیــق و تثبیــت یــادگیـــری دانش‌آموزان در تابستان، حاکی از نگاه عدالت‌محور دولت و آموزش‌وپرورش است. 
 
NONE
03:03 - 5 مرداد 1401

درد بی‌درمان دارو!

«دارویار»، طرحی است که مسئولان وزارت بهداشت معتقدند اجرای آن توزیع یارانه دارو متناسب با نیاز بیماران، بهره‌مندی همه دهک‌های درآمدی از یارانه دارو، عدم تغییر پرداخت از جیب بیماران و در مواردی کاهش آن، اجرای بیمه همگانی سلامت برای افراد فاقد بیمه، برقراری پوشش بیمه‌ای برای داروهایی که پیش از این تحت شمول حمایت‌های بیمه‌ای نبوده‌اند، کاهش کمبودهای دارویی، منطقی‌شدن تجویز و مصرف دارو و کاهش تقاضای القایی، کنترل قاچاق معکوس و رشد صادرات رسمی دارو و حمایت ویژه از داروهای مصرفی بیماری‌های مزمن، خاص و صعب‌العلاج را به همراه دارد. اما مشاهدات میدانی در شهر اصفهان نشان می‌دهد تعدادی از داروخانه‌ها و مردم همچنان با گرانی و کمبود دارو دست‌و‌پنجه نرم می‌کنند. وضعیت دارو را از برخی داروخانه‌های سطح شهر پیگیر شدیم. در این باره مسئول داروخانه‌ای می‌گوید که برخی از داروها همچون ریتالین، داروهای سرطان مانند «آلبومین»، «لوموستین»، «سیتارابین» و «دوکسوروبیسین»، داروهای درمان ناباروری، داروهای بیماری پوکی استخوان، برخی داروهای بیماری‌های قلبی و عروقی مانند «قرص پلاویکس» و «قرص زیلت»، قرص‌های آتورواستاتین و لیورگل ۱۴۰ برای بیماران کبدی کمیاب شده است و اگر هم موجود باشد، به دلیل کم‌بودن دارو با افزایش چند‌برابری به دست مشتری می‌رسد.
 
NONE
02:09 - 30 تیر 1401

گُل؛ محبوب نوجوانان!

اعتیاد در نوجوان یکی از دغدغه‌های خانواده‌هاست. برخی از آن‌ها به دنبال روش درمان، ترک و برخی دیگر به فکر محافظت از نوجوانان خود در برابر اعتیاد به مواد مخدر هستند.