روز گذشته، 20 دسامبر، اَمان، پایتخت اردن میزبان کنفرانس بغداد2 با شعار «شراکت و همکاری و نحوه ادامه همکاریها برای حمایت از عراق و تداوم آن» بود؛ اجلاسی منطقهای با حضور مقامات اردن، مصر، کویت، عربستان، امارات، قطر، عمان، بحرین، ایران، ترکیه و فرانسه که درراستای تقویت مناسبات منطقهای و نزدیککردن دیدگاهها و کاهش اختلافات کشورهای منطقه برگزار شد. محور این نشست عراق بود تا با برگزاری چنین نشست هایی جایگاه بغداد در منطقه را احیا کند و از طرفی پلی میان کشورهای مختلف منطقه با یکدیگر باشد.
چهارشنبه شب عضویت ایران از کمیسیون مقام زن سازمان ملل که اصلیترین نهاد جهانی برای دفاع از حقوق زنان و از بین بردن تبعیض به شمار میرود و در زیرمجموعه شورای اقتصادی و اجتماعی سازمان ملل فعالیت میکند، لغو شد.
لایحه جامع انتخابات اوایل آذرماه از سوی وزارت کشور به معاوناول رئیسجمهور تقدیم شد؛ لایحهای که به گفته احمد وحیدی، وزیر کشور، بعد از بررسی در کمیسیون تابعه برای تصویب به مجلس شورای اسلامی تقدیم خواهد شد. این لایحه مبتنی بر سیاستهای کلی نظام انتخابات کشور این بار نیز در راستای تحقق وعدهها و برنامههای مقام عالی وزارت مبنی بر تدوین لایحه جامع انتخابات با هدف تجمیع قوانین انتخابات، ایجاد وحدت رویه، سهولت و شفافیت، کارگروه تخصصی با حضور مدیران و کارشناسان وزارت کشور با محوریت معاونت سیاسی تشکیل و با برگزاری جلسههای مستمر، لایحه جامع انتخابات مبتنی بر سیاستهای کلی انتخابات، ابلاغی مقام معظم رهبری تدوین شده است.
آبان سال 1332 بود و چندماهی از کودتای 28 مرداد و سرنگونی دولت مصدق نگذشته بود که خبر سفر ریچارد نیکسون، معاون رئیسجمهور وقت آمریکا به تهران در راستای احیای روابط ایران و انگلیس و حضور کاردار سفارت انگلیس در تهران نیز به گوش رسید.
بهدنبال تصویب قطعنامه ضدایرانی شورای حکام، شورای حقوق بشر سازمــان مللمتحـد نیــز در آخــریــن نشست خود طی هفتههای گذشته قطعنامهای را درباره آنچه «وضعیت حقوق بشر در ایران» خوانده شد، علیه ایران صادر کرد؛ قطعنامهای که تصویب آن به معنای موافقت شورای حقوقبشــر بــا ایجــاد یــک «هیئــت حقیقتیاب» درباره ادعاها درخصوص «نقض حقوقبشر توسط ایران» در اغتشاشات اخیر است و در مقابل با واکنش قاطعی از سوی جمهوری اسلامی ایران مواجه شد.