بهرام افشارزاده
سابقه ورزشی افشارزاده به رشته ژیمناستیک و ملیپوشی در این رشته بازمیگردد؛ اما سابقه مدیریتیاش پربارتر از دوران ورزش قهرمانیاش است و ردپای او را در تمام عرصههای مدیریتی میتوان دید. افشارزاده پس از یک دوره مدیرکلی در ورزش استان، راهی تهران شد و مسئولیتهای مختلفی ازجمله دبیر کمیته ملی المپیک، ریاست فدراسیونهای ورزشی و مدیرعاملی باشگاه استقلال را عهدهدار بود.
افشارزاده به مدت 16 سال عضو هیئترئیسه شورای المپیک آسیا بود و چهار سال نیز در کمیسیون مالی شورای المپیک آسیا عضویت داشت. این مدیر اصفهانی بهعنوان نماینده فنی قاره آسیا در انجمن کمیتههای ملی المپیک دنیا نیز فعالیت داشته است.
سید محمد پولادگر
پولادگر ازجمله افرادی است که مدیریت را از یک هیئت استانی آغاز کرد و در ادامه نیز حدود دو دهه رئیس فدراسیون تکواندو بود. استمرار پولادگر در فدراسیون و همچنین قدرت تکواندوی ایران باعث شد تا او در مجامع جهانی نیز تعیینکننده ظاهر شود. او که یک دوره هشتساله، رئیس اتحادیه تکواندو غرب آسیا بود، یک دوره بیستساله نیز مسئولیت نایبرئیسی اتحادیه تکواندو آسیا را برعهده داشت که کماکان ادامه دارد. پولادگر که این روزها بهعنوان معاون وزیر، مرد دوم این وزارتخانه فعالیت دارد، در شورای اجرایی فدراسیون جهانی تکواندو عضویت داشت و در جایگاه ناظر فنی بر برگزاری رویدادهای آسیایی زیادی نظارت میکرد.
علی کفاشیان
دونده سابق اصفهانی بااینکه نزدیک به دو دهه ریاست فدراسیون دوومیدانی را برعهده داشت و بعدها مسئولیتهای زیادی را در ورزش ایران تجربه کرد، اوج شهرت او به دوران هشتساله ریاست فدراسیون فوتبال و خندههای معروفش برمیگردد. کفاشیان که یک دوره بهعنوان دبیرکل فدراسیون بازیهای غرب آسیا فعالیت داشت، سابقه نایبرئیسی کنفدراسیون فوتبال آسیا به مدت چهار سال را داراست. او مسئولیت ریاست کمیته فوتسال آسیا را نیز عهدهدار بوده است.
علیرضا رحیمی
13 سال مدیرکلی تربیتبدنی استان او را به باسابقهترین مدیر ورزشی این اداره پس از انقلاب تبدیل کرده است. رحیمی پس از دوران مدیرکلی در اصفهان، بهعنوان رئیس فدراسیون هندبال انتخاب شد و نزدیک به دو دهه استمرار داشت. رحیمی در مقطعی مسئولیت نایبرئیسی کنفدراسیون هندبال آسیا را نیز عهدهدار بود تا در تصمیمهای این نهاد هندبالی در قاره کهن ایفای نقش کند. او ریاست کمیته فنی هندبال ساحلی آسیا را هم در دورهای در اختیار داشت.
مهدی تاج
سابقه ورزشی تاج بیشتر به حضور او در هیئتمدیره باشگاههای صنعتی بازمیگردد؛ اما مسئولیت نایبرئیسی و بعدها ریاست در فدراسیون فوتبال پای او را به مجامع بینالمللی باز کرد. نایبرئیسی کنفدراسیون فوتبال آسیا، ریاست کمیته فوتسال و فوتبال ساحلی AFC و عضویت در کمیته اضطرار AFC پستهای مرد خوشلهجه اصفهانی آسیاست که بعد از پایان ریاست در فدراسیون نیز برخی را کماکان عهدهدار است.
افشین بدیعی
او را باید پرنفوذترین شخصیت ورزشی اصفهان در این روزها نامید. بدیعی که به واسطه مسئولیت اداری در فدراسیون تنیس روی میز با نهادهای بینالمللی این رشته مرتبط شد، سابقه بیستساله عضویت در کنفدراسیون آسیا را دارد و 12 سال نیز نایبرئیس فدراسیون آسیای میانه بود.
این شخصیت بینالمللی که مسئولیت نظارت بر روند برگزاری کمپهای تمرینی در قارههای مختلف را تجربه کرد و در المپیک توکیو نیز عضو هیئت ژوری بود، چندی قبل با انتخاب کشورهای آسیایی عضو مجمع، بهعنوان دبیرکل جدید کنفدراسیون آسیا برگزیده شد.
کتایون اشرف
پیشرفت رشته اسلالوم در ایران مدیون این بانوی اصفهانی است. اشرف که جایزه پاروی طلای قایقرانی جهان را به دلیل طرح توسعه قایقرانی در خاورمیانه کسب کرده، به عضویت آکادمی جهانی قایقرانی نیز درآمده است. او که چند سالی است مسئولیت نایبرئیسی بانوان فدراسیون قایقرانی را برعهده گرفته، بهعنوان داور بینالمللی در رویدادهای زیادی قضاوت کرده است.
حبیبالله ناظریان
کاراته اصفهان در مجامع بینالمللی نمایندگان زیادی در بخشهای فنی و داوری داشته است که حبیبالله ناظریان را میتوان سرشناسترین آنها دانست. این مدیر اصفهانی که حدود 16 سال بر صندلی ریاست فدراسیون کاراته تکیه زده بود، در دهه هشتاد به نمایندگی از فدراسیون کاراته آسیا، در انتخابات فدراسیون جهانی شرکت کرد و با کسب آرای لازم به عضویت هیئترئیسه فدراسیون جهانی این رشته رزمی درآمد.
علیرضا حبیبی
این مربی اصفهانی که سابقه هدایت تیم ملی هندبال کشورمان را دارد، با توجه به گذراندن دورههای بینالمللی، ازجمله مدرسان فدراسیون جهانی هندبال است و در قارههای مختلف دنیا دورههای مربیگری المپیک سولیداریتی را برگزار میکند. او همچنین عضو کمیسیون مدارک و جواز مربیگری مربیان آسیاست و بر روند فعالیت مربیان در قاره کهن نظارت دارد.