راستش گاهی، اتفاق یا اتفاقهایی برای خیلی از ماها میافتد که دلمان میخواهد دنیا کمی ساکت شود و ما بنشینیم یک کنج دنیا و از زیر آوار دلمان توی خرابهها، لابهلای خشم آتش، از بین صدای انفجار و اندوه دستهجمعی مردم و در گذر از صدای دمام و سنج و صورتهای سرخ و خَش افتاده زنان دنبال شکوفهای از امید بگردیم؛ مثل همین چند روز گذشته؛ درست از همان لحظه که نبض خلیجفارس تند شد و قلبمان تاول زد.
در شهریور 1365، نبردی دریایی بین ایران و عراق رخ داد. این عملیات کربلای3 نام گرفت.
در حدیثی از امامصادق(ع) داریم که برخی از اصحاب حضرت برای رسیدن زمان ظهور عجله میکردند.
گاهی که تصور میکنی، کارکردن برای مقاومت، کار سادهای نیست و یک تیم چندنفره حرفهای تماموقت میخواهد و نیاز به کلی بودجه دارد و ما از پس کار برنمیآییم، خدا آدمهایی را نشانت میدهد که با کمترین امکانات، دارند فعالیت میکنند ….
رهبر معظم انقلاب اسلامی توجه ویژهای به نقش و جایگاه مردم در تقابل با دشمن دارند.
آقاهادی حقشناس که مسئول ستاد همدلی مقاومت اصفهان است، ماههاست که در لبنان به سر میبرد. با اینکه به او دسترسی نداشتیم، به سراغ رفیق شفیقش رفتیم تا از فعالیتهای ستاد برایمان بگوید.
مقاومت، یک واژه، در کنار سایر واژهها نیست؛ مقاومت میتواند معنای حیات آدمی در هبوط به زمین تعبیر شود.
سال ۱۴۰۰ وقتی کتاب «متاستاز اسرائیل» منتشر شد، دو نکته مرا برای خواندن این کتاب مشتاق کرد
سه نکته درباره سخنان دهدقیقهای رهبری در خصوص امامصادق علیهالسلام به شرح زیر بیان میشود:
بیانات رهبر حکیم انقلاب در مجلس عزاداری امامصادق علیهالسلام،از جهات متعدد موردتوجه قرار گرفت که در زیر به برخی از آنها اشاره میکنیم.
وقتی به کانال مدرسه فلسطین مراجعه کنیم، میبینیم اولین پیام در تاریخ دی ۱۴۰۲ نوشته شده است؛ مدرسهای که توسط عدهای از معلمان دلسوخته از مصائب غزه آغاز به کار کرده و در همین مدت کوتاه، توانسته است تعداد زیادی راوی مقاومت تربیت کند.
دکتر سیدعباس فروتن دانشجوی رزمندهای است که حضور در خط مقدم جبهه را مهمتر از کلاس درس میدانست.