در این گزارش نگاه مختصری به دفاتر اصفهان خبرگزاری ایرنا، ایسنا، ایمنا، تسنیم، فارس و مهر میاندازیم. متأسفانه کمبودهای عمومی مشترک و ضعفهای اختصاصی رسانههای اصفهان باعث شده است از جایگاه واقعی فعالیت رسانهای، در شأن تاریخ و هویت اصفهان فاصله داشته باشیم.
تلاش بهارستاننشینها برای به تعویق انداختن مصوبه شورای عالی انقلاب فرهنگی در رابطه با کنکور بالاخره راه بهجایی نبرد و با تصمیم شورای نگهبان تیرشان به سنگ خورد.
بسیاری از رزیدنتها حالا، مدتهاست که به شرایط کاری خود، معترضاند و میگویند که خیلیهایشان قادر به تحمل این شرایط نیستند؛ اتفاقی که در برخی از مواقع منجر به مهاجرت و انصراف از تحصیل میشود.
آدمی در تمام مراحل زندگی خود نیاز به همدلی و درک دیگران دارد. حال تصور کنیم کودکان نابینا، ناشنوا و… که هرکدام به شکلی در دنیای خویش اسیر شدهاند، چقدر نیازمند تأمل با افرادی از جنس خود هستند.
«عملکردی» یک رویکرد است که میتوان با روشها و طرح درسهای مختلفی به اجرای آن اقدام کرد. آیا کتاب درسی نمیتواند منبعی برای کشف محتوا باشد؟ آیا تعامل دانشآموزان در مورد یک محتوا در کتاب درسی نمیتواند به برساختن ایده منجر شود؟
شاید جلسههای نقد فیلم را دیده باشید که یک فیلم را محور قرار میدهند و به نقد فُرم و محتوا درباره آن میپردازند؛ اما همواره گفتهام که نقد جریانی، نقد گفتمانی و فراتحلیلِ یک ژانر مهمتر از نقد فقط یک فیلم است. در این روش باید به تماشا و نقد همزمان حداقل 20 فیلم درباره آن موضوع بپردازید تا به کفایت نظری و به نتیجه برسید.
اگرچه رتبهبندی معلمان، پس از یک دهه بالاخره انجام شد و معلمان از این خبر خوشحال هستند، امسال نیز آموزشوپرورش مانند سالهای قبل با مشکلاتی همچون کمبود فضای فیزیکی و کمبود معلم روبهروست.
طرح تحقیق و تفحص با سوءبرداشتهایی انجام شده و نقطه نظرات کارشناسان در این طرح بهصورت دقیق در نظر گرفته نشده است. ضمن اینکه نکاتی هم در این طرح مطرح شده است که رسیدگی و پیگری آنها غیرقابلباور به نظر میرسد.
آموزشوپرورش استان اصفهان ازنظر فضای فیزیکی با کمبود جدی روبهروست و این مسئله موجب دونوبته یا حتی سهنوبتهشدن برخی مدارس شده است.
بیش از یک دهه از تعطیلی مرکز شبانهروزی ابابصیر میگذرد؛ مدرسهای که حالا دست پروردگان آن دارای وضعیت اقتصادی و اجتماعی مناسبی هستند و خودشان بهراحتی میتوانند گلیمشان را از آب بیرون بکشند.
در سالهای اخیر رویکرد آموزشوپرورش اصرار بر تحصیل دانشآموزان دارای معلولیت در مدارس عادی بوده است؛ موضوعی که به اذعان بسیاری از معلولان مشکلات زیادی را برای آنها به همراه دارد.
فصل اول رویدادهای عصرهای رسانه به اکران و تحلیل مستندهای چالشی روز اختصاص یافت و میزبان چهرههای شاخصی بود که در خصوص نحوه روایت رسانهها از دفاعمقدس، شکاف نسلی و مسئله دهههشتادیها؛ زنانگی فراموششده و چالش مواجهه با سلبریتیها سخن گفتند.