به گزارش اصفهان زیبا؛ 60 سال پیش و در بهار 1343 رقابتهای ورزشی آموزشگاههای اصفهان رونق فراوان داشت و تیمهای مختلف در رشتههای گوناگون با هم رقابت میکردند.کیهان ورزشی در شمارههای مختلف خود اخبار گوناگونی از رقابتهای آموزشگاهها و باشگاهها در شهرستانهای سراسر کشور منتشر میکرد؛ ازجمله خبر قهرمانی دبیرستانهای خُلدبرین و هراتی در فوتبال آموزشگاههای اصفهان.
در خبر منتشرشده در شماره 452 مجله آمده است: مسابقات فوتبال آموزشگاههای اصفهان بین 32 تیم در دورههای اول و دوم با شرکت 448 بازیکن انجام شد و درنتیجه در دوره اول دبیرستان خلدبرین و در دوره دوم دبیرستان هراتی مقام اول را به دست آوردند. بازیکنان تیم خلد برین عبارت بودند از: کسانی، کلانتر، حاجرسولی، منعمیان، صرافان، نورانی، بیرزی، نظارتی، فلامرزیان، بنایی، گلستانه، خسروی و فروتنی. بازیکنان هراتی نیز گنجعلی، ناصر فلامرزی، فضاوی، نصری، احمدیان، نعمت احمدیان، نیکبخت، جعفری، آذرنگی، فشارکی، پدرام و شاهین بودند.
***
اما فوتبال تنها رقابت دانش آموزان دبیرستانی نبود. کیهان ورزشی اخبار بسکتبال آموزشگاههای اصفهان را در تاریخ 12 اردیبهشت اینگونه پوشش داد: در رقابتهای دوره اول آموزشگاهها تیم دبیرستان فارابی با نفراتی چون فاتح، رفیعی، میرعنایت، امینی و آذری عنوان قهرمانی را از آن خود ساخت. معلم ورزش این دبیرستان جلال امجد بود؛همچنین رقابتهای بسکتبال سیکل دوم آموزشگاهها نیز برگزار شد و تیم دبیرستان سعدی عنوان قهرمانی را به دست آورد. بنکدار، نیک مراد، شکرائی، گزی، پیمانی، فروغی، همدانیان، نبوی و اعرابی نفرات این تیم را تشکیل میدادند و حریری دبیر ورزش این دبیرستان بود.
***
در شماره 453 مجله آمده است: در والیبال، مسابقات دوره اول آموزشگاههای دختران با شرکت هفت تیم و 66 والیبالیست برگزار شد و پس از 12 مسابقه دبیرستان بهار به مقام نخست رسید و دبیرستان رودابه نیز نایبقهرمان شد. نفرات تیم قهرمان عبارت بودند از: گیتی محبان، فاطمه فتحی، فاطمه محبان، پروین تاج، الکا میناسیان، فرهوده ناطقی، مریم بیبی فتاحی، گیتی مهرفر. در والیبال دوره دوم آموزشگاههای دختران اصفهان شش تیم شرکت کردند و دبیرستان بهشتآیین قهرمان شد و دبیرستان بهار عنوان دوم را به خود اختصاص داد. نفرات تیم قهرمان اعضای زیر بودند: مینا فتحی، مهری غضنفرپور، زمان ذاکری، زرین نوروزی، گلنار سرور، زهرا نجفی، فریده رفایی، زینت کسایی و مهری تنور. هدایت این تیم برعهده منیژه ورزنده بود.از این نفرات چندی بعد مینافتحی به تیم ملی والیبال و گیتی محبان به تیم ملی شمشیربازی راه یافتند.
***
در همین ایام کیهان ورزشی خبر از حضور دو تیم مختلف از دانشکدههای ادبیات و پزشکی اصفهان در رقابتهای دانشگاهی داد. اینکه دو تیم مختلف به نمایندگی از دانشکدههای اصفهان در رقابتهای دانشگاهی حضور یافته بودند، کمی غیرعادی بود. اما رئیس دانشکده ادبیات اصفهان در توضیحی که برای کیهان ورزشی فرستاد، نوشت: مجله محترم کیهان ورزشی. با عطف به شرحی که در صفحه 4 نشریه شماره 449 مورخ 15 فروردین 1343 تحت عنوان«تهرانیهای بهآسانی دومین دوره بازیهای دانشگاهی را بردند، در خصوص تیمهای شرکتکننده دانشگاه اصفهان در آن نامه گرامی درجشده بود، ذکر این نکته را لازم میداند که دانشگاه اصفهان طبق تصمیم وزارت فرهنگ در اسفند سال 41 منحل شده است و از آن موقع تاکنون دانشکدههای ادبیات و پزشکی اصفهان بهصورت دو واحد مستقل اداره میشود. شرکت دو تیم از دانشکدههای مزبور نیز به همین واسطه بوده و اصولا هیچگونه اختلافی از هیچ جهت وجود نداشته است.