مدیر جهاد کشاورزی شهرستان نطنز اعلام کرد که برداشت مکانیزه گندم از سطحی بیش از ۹۰۰ هکتار آغاز شده و ۱۵ دستگاه کمباین در این فرایند فعالیت دارند.
سوءمدیریت، بهرهوری پایین منابع آبی، روشهای غیربهینه آبیاری و مشکلات در تنظیم بازار تنها بخشی از مشکلات بخش کشاورزی هستند که موجب بروز بحرانهای متعددی در تأمین مواد غذایی برای مردم شده است.
استان اصفهان با ظرفیتهای مناسب درزمینه گیاهان دارویی در تولید و کشت موسیر و گلرنگ رتبه اول را دارد.
اراضی کشاورزی بدون هیچ محدودیتی مورد هجمه سودجویان قرار گرفته است؛ سودجویانی که به دنبال تغییر کاربری اراضی کشاورزی و تبدیل آنها به ویلا و مسکن هستند.
کمبود منابع آبی و خاموشیهای مکرر برق، دو چالش عمدهای هستند که این روزها کشاورزان استان اصفهان با آنها دستوپنجه نرم میکنند.
ضایعات گسترده محصولات کشاورزی در اصفهان، نتیجه ترکیبی از خشکسالیهای مکرر، استفاده از فناوریهای قدیمی و کمبود زیرساختهای مناسب است.
بحران کمآبی به یکی از بزرگترین چالشهای بخش کشاورزی اصفهان تبدیل شده است.
توان اقتصادی روستاهای کشور در حالی نادیده گرفته یا کمتر دیده میشود که ۲۰ تا ۲۳درصد از سهم ارزشافزوده تولیدی و یکچهارم اقتصاد کشور را روستائیان تأمین میکنند.
با تدوین الگوی کشت متناسب با شرایط اقلیمی و منابع آبی محدود استان اصفهان، کشت محصولات کمآببر و مقاوم به خشکی افزایشیافته و وابستگی به منابع آبی کاهشیافته است.
ناترازیهای حوزه انرژی علاوه بر نفت و گاز، تا حوزه برق نیز گسترده است؛ اما قطعی برق در برخی از استانها بهویژه در اوج گرما نهتنها برای شهروندان، بلکه برای صنایع مختلف و حتی کشاورزان نیز شرایطی سخت ایجاد کرده بود.
استان اصفهان یکی از قطبهای شاخص کشاورزی، از تولیدکنندگان محصولات باغی، سبزی و صیفی، دومین استان مولد گل و گیاهان زینتی است که برای صادرات محصولات کشاورزی ظرفیتهای مناسبی دارد.
محصولات سالم علاوه براینکه سلامت مصرفکننده را تضمین میکنند، میتوانند از نظر اقتصادی نیز بازار پرسودی را ایجاد کنند.