به گزارش اصفهان زیبا؛ سوپ پیاز فرانسوی، از غذاهای مشهور و خوشمزه کشور فرانسه است که دستور پخت بسیار سادهای دارد.
حالا اگر میخواهید این سوپ مقوی و خوشمزه را در روزهای سرد زمستان برای اعضای خانواده تهیه کنید، با آموزش سوپ پیاز فرانسوی به نقل از فرارو همراه شوید.
مواد لازم
پیاز متوسط: ۵ عدد
آرد گندم: ۱ قاشق غذاخوری
کره: ۱۰۰ گرم
روغن: ۴ قاشق غذاخوری
قرص استاک مرغ: ۲ عدد
پنیر پیتزا: ۵ قاشق غذاخوری
نان تست: ۲ عدد
سیر: ۲ حبه
آب جوش: ۳ لیوان
نمک و فلفل: به میزان لازم
طرز تهیه
ابتدا پیازها را پوست و به صورت خلالی نازک خرد کنید و داخل یک ماهی تابه گود بریزید.
سپس روی حرارت متوسط اجاق گاز قرار بدهید و حدود ۵ دقیقه اجازه دهید تا پیازها نرم شوند. بعد از آن روغن و کره را اضافه کنید و اجازه بدهید پیاز سرخ شود، در حدی که رنگ کاراملی بگیرد کافی است.
در مرحله بعد سیر رنده شده را اضافه کنید و سی ثانیه تفت بدهید و بعد آرد را اضافه کنید و با پیاز یکی دو دقیقه هم بزنید تا بوی خامی آرد از بین برود.
در مرحله بعد قرص استاک را همراه با کمی نمک و فلفل روی مواد بریزید و آب جوش را به آن اضافه کنید.
درب ماهیتابه را ببندید و حرارت را کم کنید و اجازه بدهید مواد حدود ۳۰ دقیقه بجوشد و به غلظت برسد.
در مرحله بعد سوپ آماده را داخل کاسههای مناسب سرامیکی یا پیرکس بریزید، سپس یک تکه نان تست روی سطح سوپ قرار بدهید و روی نان و سطح کاسه پنیر پیتزا بریزید.
حالا کاسه سوپ را به مدت ۵ دقیقه داخل فر ۱۸۰ درجه سانتیگراد قرار بدهید، درحدی که پنیر آب شود.
در این مرحله سوپ پیاز فرانسوی خوشمزه ما آماده سرو است.
نکات مهم
ـ اگر بخواهیم به طور مختصر در مورد کاربرد انواع پیازها توضیح بدهیم، باید از پیاز زرد که معروفترین عضو خانواده پیازهاست، شروع کنیم. این پیاز بهترین گزینه برای پخت و پز است.
ـ استاک یا آب گوشت، مرغ، ماهی یا سبزیجات از حرارت دادن استخوانها به همراه سبزیجات ساقهای و تعداد محدودی ادویه تهیه میشوند. استاک در انواع سوپها، انواع سسها، خورشتها و البته بسیاری از غذاهای دیگر استفاده میشود و تأثیر بسیاری در طعم و مزه غذاها دارد.
میتوانید استاک را خودتان در منزل تهیه کنید یا اینکه به صورت آماده از سوپر مارکتها خریداری کنید.
به این نکته توجه داشته باشید که در ترکیبات استاک نمک وجود دارد؛ پس در صورتیکه از آن استفاده میکنید، در آخر غذا را مزه کنید و اگر نیاز بود، نمک اضافه کنید. به جای قرص استاک میتوانید از دو لیوان آب مرغ استفاده کنید.
ـ پنیر پیتزا نوعی از پنیر موزارلا با رطوبت پایین است که گاه در ترکیب با پنیرهای دیگر ارائه میشود.
از ویژگیهای یک پنیر پیتزای مرغوب این است که پنیر هنگام جویدن نباید حالت آدامس در دهان داشته باشد.
همچنین یک پنیر پیتزای مرغوب به هیچوجه پس از پخت روغن پس نمیدهد.
ضمنا برای خوشمزهتر شدن هر نوع غذا همیشه سعی کنید از ترکیب چند نوع پنیر پیتزا با هم استفاده کنید.