به فاصله کوتاهی هم سخنگوی باشگاه ذوبآهن در مصاحبهای رسما به عملکرد داور اعتراض کرده و مدعی شد داور این دیدار به منفورترین چهره برای مردم اصفهان تبدیلشده و هرگز آنچه با بیعدالتی علنی در ورزشگاه فولادشهر انجام داد، فراموش نخواهد شد.
احمد جمشیدی همچنین خواستار عذرخواهی داور در یک برنامه سراسری از مردم اصفهان در قبال اشتباهاتش شد و تأکید کرد در غیر این صورت تندیس این شخص را بهعنوان یک چهره منفور در شهر اصفهان به نمایش عموم مردم میگذارند. در ادامه نیز تیم حقوقی باشگاه ذوبآهن با تهیه شکوائیهای مستدل خطاب به کمیته انضباطی فدراسیون فوتبال، خواستار رسیدگی به نقض فاحش و تأثیرگذار قوانین از جانب تیم داوری این دیدار شد. در بخشی از این شکوائیه ضمن برشمردن تعدادی از آرای محاکم ملی و بینالمللی در خصوص اشتباهات داوران در نقض آشکار قوانین توسط محاکم انضباطی، خواستهشده است تا اتفاقات بازی فوق مورد بازبینی دقیق قرارگرفته و روح قانون که به معنای واقعی کلمه در این بازی خدشهدار شده پیاده و اجرایی شود. در این شکوائیه از کمیته انضباطی خواستهشده تا کارت قرمز اشتباه کاپیتان ذوبآهن مورد بازبینی قرار گیرد. عصر روز یکشنبه، نشست مشترک اعضای کمیته و دپارتمان داوری فدراسیون فوتبال با سرپرست و دبیرکل فدراسیون برگزار شد و رسانهها منتظر خروجی این نشست و اعلام تصمیم درباره دیدار تیمهای ذوبآهن و ماشینسازی و محرومیتهای احتمالی درنظرگرفته شده برای داوران بودند که البته تا دیروز هم که روزنامه زیر چاپ میرفت، هنوز خبری درباره تصمیمات این جلسه به بیرون درز پیدا نکرده است.
اسماعیل صفیری، رئیس کمیته داوران فدراسیون فوتبال یکشنبه شب در گفتوگوی تلفنی با برنامه ضربه آزاد، درباره شائبههای پیشآمده در خصوص احتمال تکرار دیدار تیمهای ذوبآهن و ماشینسازی بهواسطه اشتباهات تأثیرگذار داوران درنتیجه بازی، بهطور صریح تأکید کرد چنین اتفاقی رخ نخواهد داد. پس از صفیری احمد جمشیدی، سخنگوی باشگاه ذوبآهن روی خط این برنامه آمد و تأکید کرد باشگاه اصفهانی از مواضع خود کوتاه نمیآید و شکایت مربوط به این بازی به جد دنبال خواهد شد. او با ابراز گلایهمندی از عذرخواهی نکردن صفیری، مدعی شد تیم داوری در این بازی ذوبآهن را سلاخی کردهاند. جمشیدی با طرح این سؤال که ترابیان، داور این مسابقه نزدیک به ۲۹۰ روز داوری نکرده بود، چطور او را بهعنوان داور این بازی مهم گذاشتند؟ تأکید کرد که حتی محرومیت بلندمدت داور هم سودی به حال این تیم نخواهد داشت. به گفته سخنگوی باشگاه ذوبآهن، این باشگاه شکایتش را از طریق فدراسیون فوتبال پیگیری میکند و درصورتیکه به اعتراض آنها رسیدگی نشود، مراتب را از طریق فیفا دنبال خواهند کرد. از سوی دیگر، علی دهقانی، کارشناس داوری نیز تأکید دارد اشتباههای داوری دیدار تیمهای ذوبآهن و ماشینسازی شرایط لازم بهمنظور صدور رأی برای تکرار بازی را ندارد.
او دراینباره میگوید: اشتباه داوری تا زمانی که ثابت نشود عمدی بوده است، شامل حال حکم تکرار نمیشود، حتی اگر داوری ده پنالتی اشتباه هم بگیرد، بازهم باید سند متقن و محکمی برای تصمیم عمدی او وجود داشته باشد تا شرایط تکرار بازی احراز شود. آن طور که دهقانی میگوید، در جریان دیدارهای جام جهانی 2006 که بین تیمهای بحرین و ازبکستان برگزار شد، داور برای ازبکستان یک ضربه پنالتی اعلام کرد که گل نشد و باید داور پنالتی را تکرار میکرد، اما داور بهجای این کار، برای بحرین ضربه غیرمستقیم گرفت تا بازی از آن نقطه غیرقانونی شروع شود، به همین دلیل با حکم کنفدراسیون فوتبال آسیا، این بازی تکرار شد. این کارشناس داوری درباره محرومیت احتمالی داوران این بازی نیز میگوید: اعلام مدت محرومیت داور بستگی به نظر کمیته و دپارتمان داوری و کمیته انضباطی دارد. در دیدار ذوبآهن با ماشینسازی، یکی از گلها با نظر داور بهاشتباه مردود شد و یک گل دیگر نیز با نظر کمکداور. با توجه به اینکه ذوبیها خواستار بازنگری در کارت قرمز قاسم حدادیفر شدهاند، دهقانی تأکید دارد که کارت قرمز و محرومیت ناشی از آن بهوقت خود باقی است. به گفته او، در صورتی کارت قرمز پاک میشود که داور در صحنهای باید به یک بازیکن کارت قرمز میداده اما بهاشتباه به بازیکن دیگری داده است که در این حالت امکان بازپسگیری کارت قرمز وجود دارد؛ اما در مورد حدادیفر، حتی به فرض اشتباه داوری هم او باید خویشتنداری میکرد.