معاون امور اجتماعی سازمان بهزیستی کشور نیز اصفهان را جزو استانهای برتر و پیشرو در بهزیستی کشور دانست و با اشاره به اینکه تاکنون در مراحل مختلف ساخت این بنا از آن بازدید کرده است، گفت:«در کشور 680 مرکز شبانهروزی برای کودکان بیسرپرست و دارای سرپرست غیرمؤثر داریم که از این تعداد 640 مرکز توسط خیرین مدیریت میشود.» او با اشاره به اینکه سازمان بهزیستی به طور دائم با خیران در ارتباط است و از ایدههای آنها حمایت میکند، ادامه داد: «این مسئله نشان میدهد همه ما یکی هستیم. بسیاری از دوستان خیّر هستند که نهتنها از مال و دارایی شان، بلکه از دل و جانشان نیز برای بهزیستی و خانواده بزرگش هزینه میکنند، به همین خاطر است که درگیریهای عاطفی و احساسی هم پیدا میکنند و اینگونه از تمام وجودشان مایه میگذارند.»
فرید افزود: «غیر از یکی دو شیرخوارگاه دولتی، مابقی و آنچه هست بهوسیله خیرین مردمی اداره میشود. من دو تا سه بار در طول ساخت شیرخوارگاه نرجس از این مرکز بازدید کرده و شاهد بودهام که از بهترین طراحی و نظارت و اجرا برخوردار بوده و دوستان مهندس فراتر از نقش مهندسیشان کار کردهاند.»
معاون امور اجتماعی سازمان بهزیستی کشور با تاکید بر اینکه بچههایی که به این مرکز میآیند یا در آن حضور دارند، شرایط سختی را تجربه کرده و پشت سر گذاشته اند، گفت: «سابق بر این، پدر و مادر بسیاری از این بچهها به دلایل بسیاری قابل شناسایی نبودند، ولی هماکنون دستکم یکی از والدین دردسترس است که حالا به هر دلیلی توان نگهداری از فرزند یا فرزندانش را ندارد. این مسئله در همهجای دنیا وجود دارد و بچههای زیادی هستند که به علتهای مختلف از نعمت داشتن پدر و مادر برخوردار نیستند، بنابراین دولتها و حکومتها از آنها حمایت میکنند که اگر نکنند، نمیدانیم چه اتفاقی میافتد.»
او ادامه داد: «همین مداخله بهنگام و خوب است که میتواند زندگیهای بسیاری را نجات دهد. ما در میان این فرزندان افرادی را داشتهایم که بهواسطه دستاوردهایی که داشتهاند در ژنو و سنپطرزبورگ جایزه گرفته و مورد تشویق واقع شدهاند. هماکنون از میان همین بچهها کارآفرینی داریم که کارخانه تولید مبلمان با بیش از چهل نیروی حرفهای دارد.»
فرید افزود: «با توجه به چنین موفقیتهایی بود که تصمیم گرفتیم بهوسیله روششناسی، سرچشمه این هدفگذاری را بیابیم و از خود بچهها کمک بگیریم. این کار میتواند همه را به کمکرسانی و شناخت و ایجاد انگیزهها ترغیب کند.» معاون امور اجتماعی سازمان بهزیستی کشور با اشاره به جلسات متعددی که با رؤسای قبلی سازمان بهزیستی به طور مستمر برگزار میشود، گفت: «اصطلاح جالبی در میان مدیران بهزیستی رایج است و آن این است که “آمدن به بهزیستی و کار در آن سخت است اما بیرون رفتن از آن محال است” زیرا انسان را دلبسته کارهای انساندوستانه میکند. این مدیران همواره ذهنشان درگیر بهزیستی و کار برای خانواده آن است.» او ادامه داد:«خوشبختانه با تلاشی که اغلب دستگاهها از ثبت احوال تا دادگستری برای هویتبخشی به این کودکان داشتهاند، اتفاقات خوبی در سال گذشته در زمینه شبهِخانواده افتاده و سعی کردهایـــــم مراکــــــــز کودکانمان را با کمکردن جمعیت به شکل شبهخانواده درآوریم. بنابراین جادارد تا از دکتر سپهر نیز یادی کنیم که میگفتند باید برای این کودکان چیزی شبیه خانواده درست کنیم.» فرید افزود: «هماکنون نزدیک به ده هزار کودک در این مراکز داریم که سعی کردهایم تعداد را برای ایجاد شبهخانواده کم کنیم و به فرایند فرزندخواندگی اضافه کنیم. هماکنون نیز سالانه 1800 مورد فرزندخواندگی داریم و امیدواریم این دست امکانات باعث ارتقای خدمات ما شود.»
در پایان این آیین، پس از اجرای گروه سرود «بچههای خانه کودک و نوجوان ماهان» که از کودکان مراکز بهزیستی هستند، پیام رئیس سازمان بهزیستی کشور پخش شد. دکتر وحید قبادیدانا ضمن تشکر از فعالانی که در به عرصه رساندن مرکز شیرخواران نرجس شریک بودهاند، گفت:« امیدوارم این مرکز بتواند محل خوبی برای کودکان زیر سه سال با سرپرست غیر مؤثر باشد. سیاست سازمان در این زمینه خانوادهمحوری است و امیدواریم پروژههای فرزندخواندگی خوب پیش برود و به خیر و سلامتی بتواند مورد استفاده جامعه قرار بگیرد.» گفتنی است در این مراسم از دو نفر از خیران عمده و مؤثر در ساخت این شیرخوارگاه نیز تقدیر شد.