توان 7 بهترین طرح اجرایی معرفی شد

معاون فرهنگی شهرداری اصفهان از انتخاب طرح «توان 7» به‌عنوان برترین طرح اجرایی در کمیته کارآفرینی مجمع کلان‌شهرهای کشور خبر داد. محمد عیدی روز گذشته و در جلسه علنی شورای اسلامی شهر اصفهان، گزارشی از برنامه توان 7 ارائه داد و افزود: برنامه کلاس شهر هم که مصوبه آموزش‌وپرورش را گرفت، در طرح آمایش مشارکت‌های اجتماعی به‌عنوان برترین طرح مجمع کلان‌شهرهای کشور شناخته شد.

تاریخ انتشار: 08:51 - دوشنبه 1399/11/20
مدت زمان مطالعه: 2 دقیقه

 به گفته او، طرح حاشیه‌نشینی هم در شورای اجتماعی وزارت کشور به‌عنوان الگوی کشوری شناخته شد.عیدی توضیح داد که یکی از اقدامات شورای پنجم، طرح آموزش کارآفرینی و تشکیل ستاد کارآفرینی در شهرداری اصفهان بود که با تلاش مرکز پژوهش‌های شورا و کمیسیون فرهنگی به ثمر نشست. او ادامه داد: این اتفاق به جاری‌سازی کارآفرینی در شهر به‌عنوان یک اقدام فرهنگی که ضرورت استراتژیک داشت، منجر شد.
عیدی افزود: اگر بخواهیم به نشاط اجتماعی و به‌زیستی فرهنگی در شهر برسیم، ناچاریم اکوسیستم کارآفرینی را در شهر پیاده کنیم. او گفت: برنامه توان 7 آموزش کارآفرینی به 100 هزار نفر از شهروندان را در دستور کار معاونت فرهنگی قرار داد و خانه جوان هم این مأموریت را به عهده گرفت.
خشوعی، رئیس اداره فرهنگی سازمان فرهنگی، اجتماعی و ورزشی شهرداری اصفهان، به تشریح اقدامات انجام‌شده برنامه توان 7 پرداخت و اظهار کرد: ســازمــان‌هــای دولــتــی، شـرکت‌هــای نوپا، رسانه‌ها و سازمان‌های واسط، ســرمایــه‌گذاران، مــروجان کارآفرینی، مراکز رشد دانشگاهی، مراکز آموزشی، شتاب‌دهنده‌ها، مراکز کار اشتراکی، بـرگزارکنــنــدگان رویــدادها، مــربــیــان و استارتاپ‌ها اجزای اکوسیستم کارآفرینی شهرها هستند. به گفته او، پروژه توان 7 نقش مراکز آموزشی را ایفا می‌کند؛ البته این طرح برگزاری رویدادها، نقش حمایتی یا سرمایه‌گذار را هم به‌عهده دارد. خشوعی خاطرنشان کرد: در 1397 شورای سیاست‌گذاری تشکیل و ایده اولیه این طرح توسط کوروش خسروی، رئیس مرکز پژوهش‌های شورای شهر، ارائه شد.
100 ساعت آموزش کارآفرینی و توسعه کسب‌وکار به 100 هزار شهروند اصفهانی، تأمین نیروی انسانی توانمند و تبدیل اصفهان به محیط مناسب سرمایه‌گذاری، ارتقای اقتصاد فرهنگ و هنر، ارتقای کارآفرینی اجتماعی و ترغیب شهروندان به سرمایه‌گذاری ازجمله اهداف این طرح است؛ همچنین تقویت بانک محتوای آموزشی، راه‌اندازی باشگاه مشاوران کسب‌وکار و برگزاری رویدادهای شهری و  آموزش رایگان برای حمایت از اقشار کمتر برخوردار، اولویت‌های کاری این برنامه را شامل می‌شود. این طرح در سه قالب وب‌سایت، رویدادهای شهری و آموزش مجازی اجرا می‌شود. خشوعی گفت: ارتباط با حداقل 80درصد اجزای اکوسیستم کارآفرینی اصفهان ازجمله نقاط قوت توان 7 محسوب می‌شود. در حال حاضر 300 ساعت محتوای آموزشی در سایت توان 7 قرار داده شده است که حاصل کار 85 کارگاه تخصصی در حوزه کارآفرینی است. این برنامه توانسته است ظرف دو سال 8500 نفر شهروند اصفهانی را از دو تا 44 ساعت آموزش بدهد. به گفته خشوعی، ظرف این مدت 52 رویداد هم برگزار شده است. دوره 36ساعته طرح جامع کارآفرین‌پروری معلمان برای مدرسانی که در مقطع متوسطه دوم درس کارآفرینی را تدریس می‌کنند هم به درخواست آموزش‌وپرورش جهت برگزاری این دوره برای مدیران مدارس در نظر گرفته شده است.در طرح جامع اشتغال هم 100 دانشجو 200 ساعت آموزش دیدند. خشوعی اظهار داشت: برای معرفی مراجع آموزشی کارآفرینی وارد حوزه‌هایی می‌شویم که بخش خصوصی کمتر به آن وارد شده است؛ چون ازنظر اقتصادی به‌صرفه نیست. آموزش ویژه مشاغل خانگی و والدین، تربیت کارآفرین اجتماعی و برگزاری دوره کارآفرینی در کتابخانه دیجیتال شهرداری اصفهان از دیگر اقدامات این طرح بوده است.
توسعه کتاب‌خوانی در محلات و آموزش مربی‌های کسب‌وکار ازجمله اقدامات در دست اجراست. این طرح تا 1405 باید 200هزار شهروند اصفهانی را درزمینه کارآفرینی آموزش بدهد.
 گفتنی است، برگزاری دوره جامع و فراگیر آموزشی توان ۷ با ظرفیت ۱۰میلیون نفر ساعت، روح تازه‌ای در اکوسیستم کارآفرینی اصفهان و قلب اقتصاد و اشتغال خواهد دمید. توان ۷در راستای حمایت از طرح جامع آموزش شهروندان در شهرداری اصفهان با نام شهر یادگیرنده، منطبق با اهداف یونسکو برای آموزش در شهرها است.

برچسب‌های خبر
اخبار مرتبط