صالحی در اینباره و در خصوص مراحل بعدی انتخاب شهردار اصفهان، در گفتوگو با اصفهانزیبا گفت: با توجه به فرایندی که از پیش مشخص شده بود،شاخصها و پیشنهادهایی با کمک مردم و جامعه نخبگان تهیه شد. او افزود: مراحل مختلف انتخاب شهردار از لیست 21 نفره آغاز و به لیست 11 نفره و 5 نفره ختم شد. به گفته سخنگوی شورای اسلامی شهر اصفهان، این روند با بررسی شاخصها، پرسشها و مسیری که اطلاع رسانی شد و مردم در جریان قرار گرفتند، انجام شد. صالحی افزود: ضمن تأکید بر توانمندی هر 5 نفر گزینه نهایی، اعضای شورای شهر به دو نفر بهعنوان منتخب که در مرحله نهایی حضور داشتند به جمعبندی رسیدند. سخنگوی شورای اسلامی شهر اصفهان درباره زمان معرفی شهردار اصفهان نیز گفت: هر چه مراحل جلوتر میرود بررسیها دقیقتر و عمیقتر میشود و اعضای شورای شهر تلاش میکنند با توجه به وقفه چند روزه تعطیلات کرونایی هر چه زودتر این اتفاق بیفتد.
او تصریح کرد: در اولین فرصت جلسات بعدی تشکیل و برای جمعبندی گزینههای شهردار، نظرات اعضا اخذ و نتیجه اطلاعرسانی میشود. صالحی افزود: این روند زمان زیادی نمیبرد؛ اما چون مهمترین مرحله است به طور حتم به تأمل بیشتری نیاز داریم که نمیتوان زمان دقیق آن را اعلام کرد. او تأکید کرد : سعی داریم حتما بخشی از فرایند بررسی نهایی در معرض افکار عمومی قرار گرفته ومردم بتوانند به صورت زنده از برنامههای منتخبان مطلع شوند. به گفته صالحی، شاخصهای انتخاب شهردار اصفهان تغییر نکرده؛ ولی چون مرحله نهایی است فرایند دقیقتر خواهد بود تا بتوان به جمعبندی قاطعی رسید.
گفتنی است اواخر وقت یکشنبه هفته جاری، سوابق اجرایی، تحصیلی و چکیده برنامههای پنج نامزد نهایی شهردار اصفهان در پیج اینستاگرام شورای اسلامی شهر اصفهان منتشر شد که در ادامه می آید.
دو منتخب کیستند؟
محمدعلی احمدی متولد 1343 مدرک کارشناسی و کارشناسی ارشد حقوق را از دانشگاه آزاد اسلامی واحد خوراسگان اخذ کرده است. او در حال حاضر رئیس شورای هماهنگی تبلیغات اسلامی استان اصفهان، عضو کمیته برنامهریزی و راهبردی اتحادیه اتوبوسرانیهای درونشهری کشور است و مدیرعامل سابق شرکت اتوبوسرانی اصفهان هم بوده است. عضو هیئتمدیره سازمان حملونقل عمومی بهارستان، فرمانده بسیج شهرداری اصفهان، معاون فرهنگی سپاه استان اصفهان، مدیرکل سیاسی و انتخابات استانداری اصفهان، دبیر کمیسیون دانشجویی استان اصفهان، دبیر کمیسیون کارگری استان اصفهان، جانشین رئیس ستاد انتخابات استان، رئیس ستاد دهه امر به معروف و نهی از منکر شهرستان اصفهان و فرمانده ناحیه مقاومت بسیج اصفهان بخشی از سوابق اجرایی اوست. اجرای برنامههای تدوینشده افق ۱۴۰۵ شهرداری اصفهان همراه با بازنگری و اصلاح، مدیریت جهادی، توجه ویژه به ابعاد مختلف حوزه فرهنگی اجتماعی و ورزشی، عدالت و توجه ویژه به نقاط کمتربرخوردار، خلاقیت و دانشمحوری، مشارکت شهروندان، شایستهسالاری و پرهیز از سیاستزدگی، هوشمندسازی، فسادستیزی و شفافیت، ارتقای هویت شهری، تقویت حوزه گردشگری، قانونمداری و حقوق شهروندی، توجه ویژه به حملونقل عمومی، محلهمحوری، توجه به بافت فرسوده، تحول ساختاری و کارآمدی منابع انسانی، چکیدهای از برنامه پیشنهادی او برای اداره کلانشهر اصفهان است.
علی قاسمزاده متولد1341 بوده و کارشناسی الهیات دانشگاه تهران، کارشناسارشد مشاوره دانشگاه اصفهان و دکترای مشاوره دانشگاه اصفهان، سوابق تحصیلی اوست. قاسمزاده یکی از بنیانگذاران مؤسسه فرهنگی شهید آیت الله مدرس و مجموعه فرهنگی شهیداژهای بوده و دو سال نیز دبیر جبهه فرهنگی انقلاب اسلامی شهر اصفهان بوده است. او عضو هیئتامنای مراکز فرهنگی شهید آیتالله مدرس و 15خرداد، مدیر عامل مؤسسه فرهنگی آیتالله شهید مدرس، مدیر مجتمع آموزشی صالحین به مدت دو سال، مدیرعامل سازمان فرهنگی تفریحی شهرداری اصفهان به مدت چهار سال، معاون فرهنگی شهردار اصفهان به مدت چهار سال، عضو هیئتمدیره سازمانهای فرهنگی تفریحی، زیباسازی و عضو کمیته عالی ناژوان، پروژه شرق و تخت فولاد، مشاور مدیرعامل سازمان فرهنگی هنری شهرداری تهران به مدت یک سال، عضو هیئتمنصفه مطبوعات، مشاوره دبیرستان شهید اژهای اصفهان، دبیرستاد اصفهان پایتخت فرهنگی جهان اسلام به مدت پنج دوره و ریاست ستاد هفته نکوداشت اصفهان را هم در کارنامه دارد. قاسمزاده برای اداره شهر اصفهان تصمیم دارد فضا و فرصت را برای حضور حداکثری مردم در عرصه تصمیمسازی و مشارکت فعال آنها در پیشرفت و آبادانی شهررا فراهم کند. درالگوی پیشنهادی او نخبگان، بخش خصوصی و تشکلهای مردمنهاد نقش فعالی را در شهر ایفا خواهند کرد. در چکیده برنامه پیشنهادی قاسمزاده برای اداره شهر آمده است: «شهرداری با ایمان به فهم و توانایی مردم به تدریج از نقش متولی به سمت سیاستگذار و ناظر تسهیلگر و مشاور تغییر نقش خواهد داد.»