۱۹ کارخانه آردسازی در استان فعالیت می‌کنند

توزیع بیش از سه‌میلیون کیسه آرد در اصفهان

مدیرکل غله و خدمات بازرگانی استان اصفهان از توزیع گسترده آرد در سطح استان در سه‌ماهه نخست امسال خبر داد.

تاریخ انتشار: ۱۴:۲۰ - چهارشنبه ۲۵ تیر ۱۴۰۴
مدت زمان مطالعه: 2 دقیقه
توزیع بیش از سه‌میلیون کیسه آرد در اصفهان

به گزارش اصفهان زیبا؛ مدیرکل غله و خدمات بازرگانی استان اصفهان از توزیع گسترده آرد در سطح استان در سه‌ماهه نخست امسال خبر داد.

محسن ضیایی روز چهارشنبه در جمع خبرنگاران گفت:

در این مدت سه‌میلیون و ۴۶ هزار کیسه آرد ۴۰ کیلویی در استان اصفهان میان واحدهای مختلف توزیع شده است.

او افزود: مجموع آرد توزیع‌شده شامل ۱۲۱ هزار و ۸۵۰ تن آرد خبازی، صنفی، صنعتی و فانتزی‌پز بوده که از سوی کارخانه‌های آردسازی در سطح استان تأمین شده است.

مصرف ۱۴۷ هزار تن گندم برای تولید آرد

به گفته ضیایی، برای تأمین این حجم از آرد، حدود ۱۴۷ هزار و ۹۵ تن گندم مصرف شده که نشان‌دهنده پایداری زنجیره تأمین مواد اولیه نان در استان اصفهان است.

او خاطرنشان کرد که فرآیند تأمین، تولید و توزیع آرد در تمامی مراحل با نظم و دقت انجام می‌شود

و به‌ویژه در شرایط بحرانی، هیچ‌گونه اختلالی در این روند گزارش نشده است.

فعالیت بدون وقفه نانوایی‌ها در جنگ ۱۲ روزه

مدیرکل غله استان با اشاره به مقاومت سیستم تأمین آرد در شرایط خاص اظهار کرد:

در جریان جنگ ناجوانمردانه ۱۲روزه که اخیرا اتفاق افتاد، با وجود محدودیت‌ها،

هیچ‌گونه وقفه‌ای در حمل و توزیع گندم، تولید آرد و پخت نان در اصفهان مشاهده نشد.

این موضوع بیانگر انسجام و توان عملیاتی شبکه تأمین نان در استان است.

۱۹ کارخانه آردسازی با ۶۰درصد ظرفیت فعال‌اند

ضیایی در ادامه افزود: ۱۹ کارخانه آردسازی در استان اصفهان به طور منظم در حال فعالیت هستند و انواع آرد مورد نیاز بخش‌های خبازی، صنفی، فانتزی‌پز و صنعتی را تولید می‌کنند.
اگرچه ظرفیت اسمی این کارخانه‌ها یک میلیون و ۲۰۰ هزار تن در سال است؛

اما در حال حاضر تنها با حدود ۶۰درصد از ظرفیت واقعی خود فعالیت می‌کنند.

۴هزار و ۸۰۰ نانوایی در خدمت مردم اصفهان

مدیرکل غله استان همچنین گفت: در حال حاضر چهارهزار و ۸۰۰ نانوایی ثبت‌شده در سطح استان به صورت منظم فعالیت می‌کنند

و بدون وقفه در حال ارائه خدمات پخت نان به شهروندان هستند.

وجود این حجم از نانوایی‌ها نقش مهمی در تأمین نان روزمره مردم و ایجاد امنیت غذایی ایفا می‌کند.