شهرداری منطقه ۱۱ ازجمله مناطق کمبرخوردار و کمدرآمد شهرداری اصفهان است؛ اما در دوره ششم مدیریت شهری اصفهان توجه ویژهای به توسعه این منطقه صورت گرفته که با دورههای پیشین مدیریت شهری قابل قیاس نیست.
محله ماشاده از آن محلههای قدیمی رهنان است که شاید بتوان گفت تاریخ رهنان از کوچهپسکوچههای آن شکلگرفته و تاریخی عمیق در پشتوانه دارد.
بازارچه همدلی به کمک جمعی از بانوان اصفهانی برای کمک به جبهه مقاومت و مردم ستمدیده لبنان و غزه برپا شد. هدف از راهاندازی این بازارچه، ارسال کمکهای نقدی به مردم لبنان و غزه بود.
زینب (س) در هر دورهای تکرار میشود. صبر و استقامتش. وقتی که زنان و مادران این سرزمین همچون زینب شاهد شهادت جگرگوشههایشان میشوند؛ اما چیزی جز زیبایی نمیبینند و همچون زینب (س) راوی روایتشان میشوند. حاجخانم فاطمه بیگم حسینی، یکی از زنان این سرزمین است و مادر دو شهید، سید جمال و سید مهدی حسینی.
هنر صنایعدستی ظروف مسی در اصفهان وابسته به یک سنت قدیمی با تاریخی عمیق است و یکی از گوهرهای چشمانداز فرهنگی و هنری این شهر تلقی میشود.
محله ماشاده باوجود کمبودهای ورزشی دارای بانوان ورزشکاری است که در رشتههای مختلف خوش درخشیدهاند.
اینجا همه با جانودل آمدهاند تا عشق و ارادت خود را به خاندان عصمت و طهارت نشان دهند. نوای دلنشین مداحی، مرثیه و ثناگویی دلها را به آسمان میبرد. اینجا جایی است که دلها از دنیا جدا میشود و فقط به یاد خدا، حضرت زهرا(س) و اهلبیت میتپد.
این هفته در «هممحله» قرار است به بررسی فعالیتهای یکی از مساجد محله ماشاده، محلهای که یکی از چهار محله منطقه رهنان اصفهان است، بپردازیم.
پدر، کشاورز بود و متدین. در جوانی دعای کمیل را با صوت زیبا از حفظ میخواند. همین، بهانهای شد تا مادر همسرش قبول کند و دختر عزیزدردانهاش را به او بدهد.
محلهها قدیمی قرارگرفته در منطقه ۱۱ شهرداری اصفهان است که به محلههای طاحونه، ماشاده، زاجان، درب میدان و محله جهانشاه تقسیمبندی میشود.
در طول مبارزههای 200 سال گذشته ملت ایران همیشه مساجد پایگاه اصلی انقلابیون بود و در انقلاب مشروطه و قیام مردم علیه شاه در ۳۰ تیر ۱۳۳۱ به رهبری آیتالله کاشانی، روشنگریها همه از مساجد نشئت میگرفت؛ در انقلاب بزرگ اسلامی نیز مساجد محور مبارزه علیه رژیم طاغوت بود و بعد از انقلاب در زمان جنگ تحمیلی نیز یکی از مهمترین پایگاههای اعزام نیرو و پشتیبانی از جبهههای نبرد، مساجد بودند.
سالن مطالعه درخشان در 1386 تأسیس شد و فعالیت خود را آغاز کرد؛ چنانچه به خاطر فعالیتهای پربارش به درخشندگی خاصی رسید. به همین مناسبت با مائده ملکزاده، مدیر آن، گفتوگویی داشتیم.