او با اشاره به اینکه ورزشهای رزمی مانند رشتههای دیگر در سازمانهای جهانی و فدراسیونهای جهانی صاحب کرسی نیستند، گفت: همین موضوع نشان میدهد که ورزشهای رزمی مورد حمایت نیستند و از طرف مسئولان اولویت به حساب نمیآیند. او افزود: در این رشتهها همچون سایر رشتهها، برای ورزش حرفهای فشارهای مالی وجود دارد؛ چراکه در ایران فشارهای مالی و مشکلات مالی جزئی از ورزش قهرمانی و حرفهای به حساب میآید و تعداد ورزشکارانی که این مشکلات را نداشته باشند بسیار اندک است. این قهرمان رشته ورزشی کیکبوکسینگ در ادامه مشکلات مالی ورزشکاران اظهار کرد: تهیه مسکن، هزینه ازدواج، هزینههای روزمره تمرین و ورزش از جمله هزینههایی هستند که ورزشکاران را دچار چالش و زندگی آنها را با دشواری مواجه کرده است و در این زمینه فدراسیونها نیز کمکی نمیکنند؛ البته نباید فراموش کنیم که ورزشکاران المپیکی دستمزدهای ماهانه دارند و از طرف اسپانسرها نیز برای شرکت در تبلیغات حمایت میشوند؛ وگرنه وزارت ورزش و فدراسیونها به ورزشکاران دیگر توجهی ندارند.
شاهسنایی با بیان اینکه ظرفیتهای کشفنشده در کیکبوکسینگ اصفهان فراوان است، تصریح کرد: وضعیت کیکبوکسینگ اصفهان خوب نیست و تنها کسانی در کیکبوکسینگ اصفهان دارای مسئولیت هستند که باشگاه دارند یا پولدارند یا تا به حال در مسابقهای شرکت نکردهاند. بعضی از افراد دارای سمت در بحث مربیگری بسیار مدعی هستند و از اساتید بزرگ یاد نمیکنند و جالب اینکه برخی از این افراد اعلام میکنند که خودشان مربی خودشان بودهاند.
او ادامه داد: متأسفانه احترام در ورزش مخصوصا رشــتــه کــیـکبوکسیـنـگ از بین رفته است؛ در اصفهان اساتید پیشکسوتی وجود دارند که کولهباری از تجربهاند؛ ولی هیچموقع از این افراد نه در هیئتها، نه در مسابقات و نه در هیچ سازمان و جلسهای استفاده نمیشود، پس به همین دلیل به رشته کیکبوکسینگ در استان اصفهان امیدوار نیستم. این قهرمان رشته کیکبوکسینگ بیان کرد: با مدیریتی که در ورزش وجود دارد و با سیستم هیئت، انتظار تحولی نیست؛ چراکه از دوسال پیش تاکنون اتفاق خاصی رخ نداده و فقط رئیس هیئت انتخاب شده است. شاهسنایی تصریح کرد: در اساسنامههای فدراسیونها و در مجلس، در خصوص ورزش بانوان بهویژه ورزشهای رزمی، رینگی و بوکس نباید تصمیمهای حزبی و سلیقهای گرفته شود. همانطور که بانوان در تمام مسائل مملکت شانهبهشانه آقایان حضور دارند، در رشتههای مختلف ورزشی از جمله رزمی مثل کیکبوکسینگ، بوکس و… نیز شرکت دارند؛ البته چند سالی میشود که رشته ووشو و تکواندو در قسمت بانوان مورد توجه قرار میگیرد.او با انتقاد از برخی اقدامات از افراد ناوارد، افزود: قهرمانی به هیچ عنوان ارتباطی با شانس ندارد. بخشی از قهرمان شدن استعداد است و بخش بزرگی از آن برنامه ریزی، پشتکار و هدفمند بودن است که باعث میشود انسان به جایگاه قهرمانی برسد.این قهرمان رشته کیکبوکسینگ ادامه داد: فرد ورزشکار باید منظم و بیحاشیه باشد، بنده در مباحثی که به من مربوط نبوده وارد نمیشدم و هماکنون به یکسری از افراد و مدیران انتقاد دارم؛ اما هیچ کجا تا به امروز صحبت نکردهام. حق قهرمانان این نیست که پس از 10سال نادیده گرفته شوند و فردی با تأسیس یک باشگاه به مقامی برسد. در ورزش خبری از قهرمان واقعی نیست.
شاهسنایی با اشاره به اینکه تمرین حتی در شرایط کرونا هم نباید فراموش شود و ورزشکار نباید امید خود را از دست بدهد، گفت: تا امروز دو دوره از مسابقات ورزشی در رشته کیکبوکسینگ در کشور اسپانیا و هانمادانگ تکواندو در کرهجنوبی کنسل شده است؛ اما من همچنان مشغول تمرین هستم به امید اینکه روزی که قرار است وارد زمین مسابقه شوم، بتوانم با افتخار برگردم و برای خودم، خانوادهام ودوستانم باعث افتخار باشم و از همه کسانی که باعث شدند در این جایگاه ورزشی باشم صمیمانه تشکر میکنم. او تصریح کرد: اگر اتحاد، دوستی، یکدلی و همدلی وجود نداشته باشد، ورزش رزمی و همه رشتهها سرانجام نخواهند داشت. مهمترین موضوع در ورزش اخلاق خوب است. متأسفانه عدهای در رشتههای بدنسازی، رزمی و توپی گاهی اخلاق را زیر پا میگذارند. این قهرمان رشته کیکبوکسینگ اظهار کرد: بنده هیچ ادعایی در هیچ رشتهای ندارم و افتخار میکنم از جمله ورزشکارانی هستم که از دو فدراسیون در مسابقات جهانی عنوان قهرمانی دارم، اگر کسی دوست دارد به جایگاهی برسد، حتما باید خودش بخواهد وپشتکار داشته باشد.شاهسنایی با بیان اینکه هیچ مصدومیت و اتفاقی جلوی پیشرفت من در ورزش را سد نمیکند، بیان کرد: هر ورزشکار با تمرین درست، استراحت به موقع و پشتکار به آنچه میخواهد قطعا خواهد رسید.