ده سیب بزرگ که زیر دست ده هنرمند و تصویرگر قرار گرفته و نقوش زیبایی روی آن بسته شده است. از نقوش اسلیمی و گل بتههای قدیمی تا خطوط نستعلیق و مینیاتور و تصویرهای زیبا که هر کدام هنری از اصفهان را به رخ میکشد. سیب به عنوان نماد سفره هفت سین ومقارن شدنش با تولد امام حسین(ع) برای ایام شعبان و عید نوروز انتخاب شده است. سیبها قرار است در مرکز شهر ودر دید عمومی قرار بگیرد و برای عید نوروز نمایی جدید به شهر بدهد.
اجرای 25 المان با طرحهای ویژه
این سیبها جز طرحهای ویژه سازمان زیباسازی است که قرار است در نوروز 1400 در کنار المانهای دیگر در شهر اصفهان اجرا شود. مدیرعامل سازمان زیباسازی شهرداری اصفهان در خصوص اجرای طرحهای مختلف سازمان زیباسازی شهری برای نوروز 1400 گفت: فضاسازی شهری ویژه نوروز به صورت پراکنده در همه مناطق انجام میشود. 25 المان با طرحهای ویژه نوروزی که طی فراخوانی طراحی و داوری شده در مناطق پانزدهگانه در حال ساخت است و نوروز 1400 در شهر نصب خواهد شد. حسن موذنی ادامه داد: تابلوهای ویژه با موضوع معرفی ابنیه اصفهان در عرشه پلهای واقع در حلقه سوم ترافیکی نصب و نورپردازی میشود.
اجرای دیوارنگاره با اشعار با محتوای هویت اصفهان
بنا به گفته موذنی طرحهایی نیز در قالب دیوارنگاره اشعار با محتوای هویت اصفهان برای نوروز امسال اجرا میشود و در فعالیتی مشارکتی با هیئتهای مذهبی نیز فضاسازی ویژه و یکدستی برای اعیاد شعبانیه صورت خواهد گرفت. مدیرعامل سازمان زیباسازی شهرداری اصفهان به نصب تابلوهای طنابی رواق مانند با موضوع میلادهای ماه شعبان اشاره کرد و افزود: اغلب این طرحها در حلقه سوم ترافیکی، محورهای پر تردد گردشگری، چهارراهها و میادین، عرشه پلها و روی پایههای پرچم شهر اصفهان اجرا و نصب میشود.
نورپردازی پلهای مهم شهر
نورپردازی یکی از جلوهای زیبایی شهر در شب است. موذنی از اجرای طرحهای مختلف نورپردازی در مکانهای مختلف شهر سخن گفت و ادامه داد: نورپردازیهای پل آذر، خیابان جابرانصاری، مجموعه پلهای دفاع مقدس، پل خواجو، خانه حکمت، درختان پل شریعتی و میدان شهرداری و منطقه هشت و نورپردازی تکیای تویسرکانی، بروجردی و آرامگاه دهش تا پایان سال جاری آماده بهره برداری است.
اجرای هفتمین سمپوزیوم مجسمهسازی به صورت مجازی
مدیرعامل سازمان زیباسازی شهرداری اصفهان از اجرای هفتمین سمپوزیوم مجسمه سازی اصفهان با حضور 13 هنرمند برجسته خبر داد و افزود: سه ماهه پایانی هر سال سمپوزیومهای ویژهای از سوی سازمان زیباسازی در شهر انجام میشود و امسال نیز با توجه به شیوع کرونا، هفتمین سمپوزیوم مجسمهسازی به صورت مجازی و در قالب ساخت 13 سردیس و المان در کارگاه هنرمندان در حال انجام است. هنرمندان شرکتکننده در این سمپوزیوم در کارگاههای خود به ساخت آثار حجمی اقدام نموده و مراحل ساخت این مجسمهها به صورت تصویری در فضای مجازی و سایت این سازمان منتشر خواهد شد.
موذنی درباره نحوه اجرای سمپوزیوم گفت: به دلیل شیوع ویروس کرونا تصمیم بر این شد، سمپوزیوم امسال به صورت مجازی و از راه دور توسط هنرمندان کشوری اجرا شده و تصاویر مربوط به برگزاری از طریق پایگاه الکترونیکی سازمان زیباسازی و نیز فضای مجازی به نمایش درآید.
بنا به گفته موذنی این سمپوزیوم غیر رقابتی بوده و هنرمندان به مدت یک ماه آثار خود را تکمیل کرده و سپس در معرض دید شهروندان اصفهانی قرار خواهند داد. در این سمپوزیوم هشت سردیس از شهید مصطفی چمران، شهید محمدجواد باهنر، شهید محمد مفتح، دکتر شریعتی، شهید غلامرضا علیخانی، جابرانصاری، میرزاطاهر و استاد محمدعلی صاعد اصفهانی به همراه پنج مجسمه با ترکیب متریال چوب و فلز ساخته میشود. او از نصب سردیسهای مشاهیر در منطقه 5 شهر اصفهان نیز خبرداد و درباره نصب نمادها گفت: سردیس شهید حبیب الهی، نماد چوگان، نماد مادر و نماد حج و المان نوروزی کاشی شکسته فرش اصفهان نیز ویژه نوروز 1400 در شهر رونمایی میشود.
مدیرعامل سازمان زیباسازی شهرداری اصفهان در ادامه از تکمیل مراحل طراحی، اجرا و نصب مبلمانهای خانوادگی، سالمندان، کودکان، نمازخانه پارکی و بازیکده حیوانات در آینده خبر داد و افزود: این مبلمانهای شهری به صورت تخصصی و براساس استانداردهای موجود در حال طراحی و نمونهسازی است.