حمایت ویژه شورای شهر اصفهان از حوزه درمان

با تـصــویــب شورای اسلامــی شهــر، شهرداری اصفهان ۱۰میلیارد ریال به حوزه سلامت اصفهان برای تهیه اقلام بهداشتی، کمک کرد. این اقلام با نظارت دانشگاه علوم‌پزشکی توزیع خواهد شد.    یکشنبه هفته گذشته در چهارمین جلسه علنی شورای اسلامی شهر اصفهان همچنین مقرر شد در یک جلسه فوق‌العاده با حضور نماینده دانشگاه علوم‌پزشکی اصفهان و تیم مدیریت شهری، هماهنگی‌های لازم برای پشتیبانی و حمایت شهرداری اصفهان از کادر درمان برای تبلیغات سطح شهر، کاهش مشکلات واکسیناسیون مردم شهر و… انجام شود.

تاریخ انتشار: 09:40 - یکشنبه 1400/05/31
مدت زمان مطالعه: 4 دقیقه

اعضای شورای شهر تأکید کردند که این اقلام در بخش تجهیزاتی که مورداستفاده عمومی داشته و جنبه سرمایه‌ای برای بخش بهداشت و سلامت دارد، خریداری شود تا درخواست‌های گذشته حوزه بهداشت و درمان اصفهان هم بدون پاسخ نماند. در این جلسه، همچنین مبلغ پنج‌میلیارد ریال در راستای کمک مؤمنانه برای ترویج فرهنگ حسینی و توزیع بین هیئت‌های شهر تصویب شد. نحوه تخصیص این مبلغ توسط کمیسیون فرهنگی انجام می‌شود.

تأمین نیروی انسانی برای واکسیناسیون

در جلسه هفته گذشته شورای شهر اصفهان، رئیس دانشگاه علوم‌پزشکی اصفهان توضیحاتی را درباره کمبود نیرو برای نظم‌بخشی مراکز تجمیعی واکسیناسیون سطح شهر ارائه داد. سرپرست شهرداری اصفهان در پاسخ به این مسئله گفت: برای تأمین نیروی انسانی به شبکه بهداشت و سلامت کمک می‌کنیم تا فرایند واکسیناسیون مردم شهر تسریع شود. علیرضا بوژمهرانی ادامه داد: شهرداری به‌عنوان ارگان عمومی، بخشی از هزینه‌های ناشی از کنترل شیوع کرونا را متحمل شده است که موارد آن‌ها زیاد است؛ اما به چشم نمی‌آید.
او افزود: در این ایام، مراکز فرهنگی و تفریحی شهرداری تعطیل‌ و از تمام درآمدهای پیش‌بینی‌شده صرف‌نظر شد؛ زیرا حفظ جان مردم و سلامتی آن‌ها در اولویت قرار داشت؛ همچنین مجموعه‌های سیاحتی صفه و ناژوان به دلیل عدم وصول درآمدها دچار زیان شدند و برای ضدعفونی مبلمان شهری هم هزینه‌های زیادی بر شهرداری تحمیل شد. بوژمهرانی با انتقاد از حضور پرخطر مردم در اماکن تفریحی تعطیل‌شده زیرمجموعه شهرداری اصفهان مثل ناژوان و پارک صفه، تصریح کرد: شهرداری اصفهان در حد توان برای جلوگیری از تجمع مردم و شیوع کرونا اقدامات لازم را انجام می‌دهد؛ اما به ثمر نشستن این اقدامات منوط به همکاری شهروندان و فرهنگ‌سازی برای آن‌هاست. سرپرست شهرداری اصفهان تأکید کرد: سفرهای بین‌استانی توسط ستاد مقابله با کرونا ممنوع شده، اما لازم است برای محدودیت تردد بین‌شهری نیز اقدام شود. بوژمهرانی با اشاره به همکاری خواهرخوانده‌های اصفهان برای کنترل کرونا، گفت: فرایبورگ بر اساس روابط خواهرخواندگی، ۵۰ هزار یورو تجهیزات به حوزه بهداشت و سلامت اصفهان اهدا کرد که این امر از نتایج توجه به روابط بین‌الملل در شهرداری بوده است.

وضعیت وخیم شهر

رئیس دانشگاه علوم‌پزشکی اصفهان به‌عنوان مهمان ویژه چهارمین جلسه علنی شورای اسلامی شهر اصفهان، وضعیت بستری بیمار در بیمارستان‌های اصفهان را وخیم‌تر از شرایط جنگ تحمیلی دانست و گفت: اگر تولید بیمار به همین روش ادامه یابد، شبیه هندوستان خواهیم شد و باید در فضاهای بیرون بیمارستان بیماران را پذیرش کنیم.
طاهره چنــگیــز بــا تــأکیــد بر رعایت پروتکل‌های بهداشتی و پرهیز از حضور در تجمع‌ها، اظهار داشت: تا تکمیل واکسیناسیون در اصفهان فاصله زیادی داریم. او افزود: طبق آخرین آمار ۲۳درصد جمعیت استان دز اول واکسن و 7درصد هم هر دو دز واکسن را دریافت کرده‌اند. به گفته او، هرچند آمار واکسیناسیون در اصفهان از متوسط کشوری بالاتر است، اما تا رسیدن به هدف که واکسیناسیون ۷۰درصد جمعیت اصفهان است، فاصله زیادی وجود دارد.چنگیز با اعلام آمادگی برای واکسیناسیون شبانه‌روزی و سه شیفت توسط دانشگاه علوم‌پزشکی، تأکید کرد: اگر مقدار واکسن دریافتی کافی باشد ازنظر محل‌های واکسیناسیون مشکلی نداریم؛ بنابراین سیاست ما اضافه‌کردن محل‌های تجمیعی واکسیناسیون نیست؛ چون با افزایش محل‌های واکسیناسیون، نظارت و نگهداری واکسن‌ها و حفظ زنجیره سرد هم دشوارتر می‌شود.
او درباره تعداد بستری‌ها نیز گفت: تعداد بیماران بستری در ۲۲ شهرستان از 3200 بیمار فراتر رفته و این در حالی است که در شهرستان‌های تحت پوشش دانشگاه علوم‌پزشکی اصفهان هفت‌هزار تخت بیمارستانی وجود دارد و برای بستری سایر بیمارها به‌شدت با مشکل مواجه‌ایم و به همین دلیل اقدامات غیراورژانسی ممنوع شده است. چنگیز با بیان اینکه وضعیت اصفهان در طول دوره پاندمی کرونا تا به این حد وخیم نشده بود، گفت: در هر شبانه‌روز به‌طور متوسط ۲۰۰ نفر به تعداد بستری‌ها افزوده می‌شود و تراکم بیماران رو به افزایش است. تاکنون کسی پشت در بیمارستان‌های استان نمانده است؛ ولی اگر این روند همچنان ادامه داشته باشد، ممکن است برخی دست به خشونت و رفتارهای نامناسب بزنند. چنگیز، مراجعه بی‌نوبت را مهم‌ترین دلیل ایجاد بی‌نظمی روزهای اخیر در مراکز واکسیناسیون دانست و از کاهش فوت جامعه سالمندان پس از تزریق واکسن کرونا خبر داد.

به زیرساخت پیشرفته نیاز داریم

معاون بهداشتی دانشگاه علوم‌پزشکی اصفهان نیز در این جلسه با بیان اینکه اصفهان ۱۳ مرکز واکسیناسیون دارد که هشت مرکز آن ثابت است، اظهار کرد: با پوشش بیش از ۷۵درصدی واکسیناسیون می‌توان فعالیت‌های اجتماعی را آغاز کرد. کمال حیدری تأکید کرد: باید همکاری دستگاه‌ها و مشارکت مردم بیشتر جلب شود تا برای انجام واکسیناسیون به آرامش و نظم بیشتری برسیم. او ادامه داد: این احتمال وجود دارد که شیوع کرونا یک جنگ بیوتروریسمی باشد؛ بنابراین باید زیرساخت‌های موردنیاز برای موارد مشابه در آینده را داشته باشیم تا بتوانیم با کشف یک بیماری نوپدید اقدامات اولیه را در کمترین زمان آغاز کنیم. حیدری گفت: برای ازدحام جمعیت در اتوبوس و مترو دغدغه جدی داریم؛ هرچند باید مباحث اقتصادی در این زمینه نیز مدنظر باشد. او تأکید کرد: برای مدیریت شرایط شیوع کرونا همکاری مطلوبی وجود ندارد و مکاتبات بی‌نتیجه می‌ماند و با این همکاری ضعیف نمی‌شود در مقابله این ویروس حرکت ملی انجام داد.

واکسیناسیون کارکنان شهرداری

در این جــلــســه، صــادقیــان، رئیس کمیسیون بهداشت و سلامت، با تأکید بر لزوم همگرایی همه مسئولان استان برای فائق آمدن بر کرونا، خواستار جلوگیری از تجمع مردم در پارک‌ها و تفرجگاه‌ها شد. او همچنین درخواست کرد که جمعیت پنج‌هزار نفری کارکنان شهرداری به دلیل مواجهه با مردم واکسینه شوند. سامع، عضو هیئت‌رئیسه شورای شهر، نیز با تقدیر از کارهایی که شهرداری اصفهان در طول دوران پاندمی کرونا انجام داده است، بر ضدعفونی اماکن عمومی و اطلاع‌رسانی وضعیت کرونا به‌صورت پیام‌های هشدار در سطح شهر تأکید کرد.
حاج رسولیها، رئیس کمیسیون اقتصاد، هم از فعالیت باغ رضوان  با 2.5 برابر ظرفیت خود خبر داد. او درخواست کرد که از بخشی از نیروهای شهرداری که به دلیل شرایط کرونا بیکار شده‌اند، برای پشتیبانی نیروهای بهداشتی استفاده شود.نباتی‌نژاد، رئیس مرکز پژوهش‌ها، هم پیشنهاد داد که در ایام تعطیل با انجام فراخوان، نیروهای شهرداری برای کار داوطلبانه پیش‌قدم شوند.

برچسب‌های خبر
اخبار مرتبط