یک طلا بهتر است یا پنج مدال نقره و برنز؟

اولین مدال‌آوری ورزش اصفهان در پاراالمپیک به اولین حضور ورزشکاران استان در این رویداد برمی‌گردد و علی نادری که افتخار جانبازی در دفاع مقدس را داشته، موفق شد در المپیک آتن رشته دوومیدانی بر سکوی قهرمانی بایستد.

تاریخ انتشار: 09:50 - دوشنبه 1403/06/26
مدت زمان مطالعه: 2 دقیقه
یک طلا بهتر است یا پنج  مدال نقره و برنز؟

به گزارش اصفهان زیبا؛ اولین مدال‌آوری ورزش اصفهان در پاراالمپیک به اولین حضور ورزشکاران استان در این رویداد برمی‌گردد و علی نادری که افتخار جانبازی در دفاع مقدس را داشته، موفق شد در المپیک آتن رشته دوومیدانی بر سکوی قهرمانی بایستد.

چند دوره بین مدال‌آوری ورزشکاران اصفهانی در این رویداد فاصله افتاد؛ تا اینکه علیرضا مختاری در المپیک توکیو رشته دوومیدانی موفق شد به مدال نقره دست پیدا کند که با توجه به تعداد یکسان و ارزش مدالی، کماکان آتن بالاتر از توکیو بود.

روند کسب حداقلی مدال اصفهانی‌ها در پاراالمپیک، در پاریس 2024 تغییر کرد و از جمع شش ورزشکار اعزامی استان به این رویداد، پنج نفر در جمع مدال‌بگیرها قرار گرفتند که دو رشته جدید به رشته دوومیدانی در جمع مدال‌آورها اضافه شد. بر این اساس، میثم بنی‌طبا در رشته پاراجودو، هادی نوری در رشته پاراتیراندازی با کمان و هاجر صفرزاده در رشته پارادوومیدانی مدال نقره کسب کردند و علیرضا مختاری در رشته پارادوومیدانی و حامد حق‌شناس در رشته پاراتکواندو به مدال برنز دست پیدا کردند.

پاریس یا آتن؟

مجموع پنج مدالی که ورزشکاران اصفهان در این رویداد کسب کردند، این سؤال را مطرح کرده که «بهترین نتیجه ورزش نصف جهان در پاراالمپیک آتن به دست آمد یا پاراالمپیک پاریس؟» و در یکی از برنامه‌های ورزشی شبکه اصفهان نیز به‌عنوان سؤال نظرسنجی مطرح شد.

در رویدادهایی مانند المپیک و پاراالمپیک که رتبه‌بندی نهایی کشورها اهمیت زیادی دارد، مدال طلا شاخص مهمی در رنکینگ کشورها در جدول رده‌بندی مدالی خواهد بود؛ تا جایی که گاه چند مدال نقره و برنز هم نمی‌تواند جایگاه یک کشور را ارتقا بدهد؛ ازاین‌رو طلایی که علی نادری در آتن به دست آورد، از اهمیت فراوانی برخوردار است. با این حال پنج مدال پاریس را هم نمی‌توان نادیده گرفت.

علاوه بر رشته دوومیدانی معلولان که در سال‌های اخیر به نام پارادوومیدانی شناخته می‌شود و دو مدال قبلی اصفهان در این رشته به دست آمده، رشته‌های پاراجودو، پاراتیراندازی با کمان و پاراتکواندو نیز در این دوره مدال‌آور شدند که این موضوع نشانگر ظرفیت این رشته‌هاست و با سرمایه‌گذاری در این رشته‌ها می‌توانیم امیدوار به کسب نتایجی بهتر در ادوار آینده باشیم.

از سوی دیگر، اولین مدال ورزش بانوان اصفهان در پاراالمپیک در این دوره به دست آمد و هاجر صفرزاده موفق شد به مدال نقره دست پیدا کند که این مدال‌آوری راه را برای کسب مدال در ادوار این رویداد هموار خواهد کرد.

برچسب‌های خبر
دیدگاهتان را بنویسید

- دیدگاه شما، پس از تایید سردبیر در پایگاه خبری اصفهان زیبا منتشر خواهد‌شد
- دیدگاه‌هایی که حاوی تهمت یا افترا باشد منتشر نخواهد‌شد
- دیدگاه‌هایی که به غیر از زبان‌فارسی یا غیرمرتبط با خبر باشد منتشر نخواهد‌شد

سه + 9 =