کنترل عرضه فست فود در مدارس توسط وزارت بهداشت

محسن فرهادی، رئیس مرکز سلامت محیط و کار وزارت بهداشت، اعلام کرد که بازرسان وزارت بهداشت به سرعت با عرضه فست فود در مدارس برخورد می‌کنند.

تاریخ انتشار: ۱۰:۴۵ - دوشنبه ۱۲ آبان ۱۴۰۴
مدت زمان مطالعه: < 1 دقیقه
کنترل عرضه فست فود در مدارس توسط وزارت بهداشت

به گزارش اصفهان زیبا؛ محسن فرهادی، رئیس مرکز سلامت محیط و کار وزارت بهداشت، اعلام کرد که بازرسان وزارت بهداشت به سرعت با عرضه فست فود در مدارس برخورد می‌کنند.

وی گفت: «متأسفانه، در برخی مدارس فست فود عرضه می‌شود، در حالی که این غذاها در فهرست مجاز دفتر بهبود تغذیه وزارت بهداشت قرار ندارند.»

فرهادی افزود که بوفه‌های مدارس معمولا امکانات محدودی دارند و امکان پخت غذا ندارند. بنابراین، آنها فقط می‌توانند مواد غذایی بسته‌بندی‌شده که در فهرست دستورالعمل وزارت بهداشت آمده است را عرضه کنند.

وی تصریح کرد:

  • بوفه‌هایی که غذا پخت می‌کنند معمولا تخم‌مرغ را به صورت آب‌پز یا نیمرو ارائه می‌دهند.

  • بوفه‌هایی که غذای گرم عرضه می‌کنند تنها در صورت رعایت شرایط بهداشتی اولیه و استانداردهای بهداشت محیط مدارس می‌توانند فعالیت کنند.

فرهادی تاکید کرد که تمام بوفه‌های مدارس باید شرایط بهداشتی و استانداردهای سلامت محیطی را رعایت کنند تا سلامت دانش‌آموزان تضمین شود.