جشنواره غذاهای سنتی به مناسبت میلاد حضرت علی(ع) در دبستان دخترانه معقولکار 2 برگزار شد. در این جشنواره انواع غذاهای سنتی از جمله: آش، کلهجوش، کوکو، میرزاقاسمی، حلیم، دلمه، الویه، شامی، دمپخت، انواع خورشت همراه با سالاد و انواع ترشی و… با تزئینی زیبا خودنمایی میکرد، تا حدی که هر بازدیدکنندهای را دعوت به چشیدن آنها میکرد.
در توضیح این جشنواره زهره عظیمیپور، مدیر دبستان چنین بیان کرد: این مراسم که با همکاری معلمین و دانشآموزان و والدینشان برپا شد، به منظور ارتقا دانش تغذیهای و اصلاح الگوی غذایی دانشآموزان است. همچنین کاهش عوامل خطر ابتلا بیماریهای غیرواگیر، چاقی و کمبود ریزمغذیها از دیگر اهداف برپایی چنین مراسمی است.
ناهید رحمانی، مراقب سلامت این دبستان نیز که همت زیادی برای اجرای جشنواره داشت، چنین گفت: هر ساله بخاطر بازخورد و استقبال بسیار خوبی که داریم، این جشنوراه را برگزار میکنیم و امید که بتوانیم بیش از پیش در راستای سلامت قدم برداریم.