به گزارش اصفهان زیبا؛ سیوششمین جشنواره تئاتر استان اصفهان با شور و هیجان به پایان رسید و برترینهای دو بخش صحنهای و خیابانی معرفی شدند. در این جشنواره، آثار نمایشی و هنرمندان با تنوعی قابلتوجه به رقابت پرداختند و درنهایت نفرات برتر از سوی هیئتداوران انتخاب شدند. نکته مثبت اسامی برندگان سیوششمین جشنواره تئاتر استان اصفهان، حضور پررنگ هنرمندان و جوانان تئاتر شهرستان و همچنین حضور بانوان در بخشهای گوناگون است. اتفاقی که البته در سالهای گذشته هم به چشم آمده بود.
آغوش باز جشنواره برای بهترینهای تئاتر صحنهای
در بخش صحنهای، رتبه سوم نمایشنامهنویسی بهطور مشترک به «بدن، مرگ و بیماری در قصههای جدید» نوشته رامین علیزاده و «قرار شام» نوشته مصطفی جعفری خوزانی تعلق گرفت. رتبه دوم بهطورمشترک به «سالهای دور از خوان» نوشته امین داوری و «قرار شام» نوشته ناصر حاجباقری اهدا شد؛ همچنین از نویسندگان محمد سماوات و رضا گشتاسب تقدیر ویژه به عمل آمد.
در بخش کارگردانی، رتبه اول به رامین علیزاده برای نمایش «بدن، مرگ و بیماری در قصههای جدید» اختصاص یافت. رتبه دوم به میلاد معینی برای «قصه ظهر جمعه» و رتبه سوم به محمد ربیعی برای نمایش «سالهای دور از خوان» رسید.در بخش بازیگری مرد، سید اصغر نیبند برای بازی در «قصه ظهر جمعه» جایگاه نخست را کسب کرد. رتبه دوم به محمد ربیعی برای نمایش «سالهای دور از خوان» و رتبه سوم به علیرضا محبی برای «قصه ظهر جمعه» تعلق گرفت. همچنین از مهدی تقیپور برای همین نمایش و از هاشم شمس برای «این خاک» و کوروش عنایتی برای «کروکودیل» تقدیر شد.
در بخش بازیگری زن، رتبه اول به عسل چاروسایی برای نمایش «قصه ظهر جمعه» رسید. رتبه دوم به فرزانه لباف برای «سالهای دور از خوان» و رتبه سوم مشترکا به سماء گیوی برای «قصه ظهر جمعه» و نازنین همایون برای «قرار شام» تعلق گرفت. در این بخش نیز از نرگس اسکندری برای «این خاک» و ستاره حسینی برای «کروکودیل» تقدیر شد.
در بخش طراحی صحنه، نمایشهای «کروکودیل» طراحی بهناز بهادری و «میرزا یعقوب خان» طراحی سمیع شاپ تقدیر شدند. در بخش طراحی لباس، آزاده محسنی برای نمایش «بدن، مرگ و بیماری در قصههای جدید» برنده شد. در بخش طراحی گریم، رضوان حسینی برای نمایش «بدن، مرگ و بیماری در قصههای جدید» و ندا غفاری برای «الگوریتم» بهطور مشترک موردتقدیر قرار گرفتند.
در بخش موسیقی، ایمان خیّری برای نمایش «بدن، مرگ و بیماری در قصههای جدید» رتبه اول، گروه موسیقی نمایش «سالهای دور از خوان» رتبه دوم و محمد نادری برای «این خاک» رتبه سوم را از آن خود کردند. در بخش پوستر و بروشور نیز آزاده محسنی برای پوستر نمایش «بدن، مرگ و بیماری در قصههای جدید» و آرش شمس برای پوستر «میرزا یعقوب خان» جوایز را کسب کردند.
چهار نمایش از بخش صحنهای شامل «بدن، مرگ و بیماری در قصههای جدید»، «قصه ظهر جمعه»، «سالهای دور از خوان» و «راحتطلبها» برای شرکت در جشنواره تئاتر فجر معرفی شدند.
فریاد آشنای تئاتر در خیابانهای اصفهان
تئاتر خیابانی برای مردم اصفهان اتفاقی تازه و غریب نیست. این سبک از نمایش پیشینه تاریخی چند صدساله دارد. در بخش خیابانی جشنواره امسال، رتبه اول پوستر و بروشور به ابوالفضل صادقی برای «رنگ مقدس» تعلق گرفت. در بخش طراحی لباس، ندا ربانیفر برای «شیرین و فرهاد» برگزیده شد.
در بخش موسیقی، محمد نادری برای نمایش «راحتطلبها» رتبه نخست، حسن وحید برای «شاهبابا» رتبه دوم و گروه موسیقی نمایشهای «انا مسلم» و «معرکه سنگ پاخوانی ابوالمشاغل» رتبه سوم مشترک را کسب کردند.
در بخش طراحی فضا، حسین نصر اصفهانی برای «راحتطلبها» رتبه نخست را به خود اختصاص داد. رتبه دوم مشترکا به اکرم خیرخواه برای نمایش «ببخشید بیدارتون کردم» و محمد رادمهر برای «این علامت خوبی است» رسید و رتبه سوم به علی سلیمیان برای «چرخ ابلق» و پریسا کهکشپور برای «انا مسلم» تعلق گرفت.
در بخش طرح و ایده، مصطفی جعفری خوزانی برای «معرکه سنگ پاخوانی ابوالمشاغل» و احمد صمیمی برای «جیمی جامپ» بهطور مشترک رتبه اول را کسب کردند. در بازیگری زن، مارال ایزدبخش برای نمایش «شانههایت را دیر آوردی سرم را باد برد» و پریسا کهکشپور برای «انا مسلم» بهطور مشترک رتبه اول را کسب کردند. رتبه دوم به ندا باشی برای «شاه بابا» و نگار دری برای «ماهیار» تعلق گرفت. رتبه سوم نیز به فاطمه امینی برای «رستاخیز 14:45»، اکرم کریمی و سلیمه حسینی برای نمایش «شیرین و فرهاد» اهدا شد.
در بازیگری مرد، سید پویا امامی برای دو نمایش «جیمی جامپ» و «شانههایت را دیر آوردی سرم را باد برد» و فرزام مختاری برای «معرکه سنگ پاخوانی ابوالمشاغل» بهطور مشترک رتبه اول را دریافت کردند. رتبه دوم مشترکا به محمد رادمهر برای «این علامت خوبی است»، عرفان عمادی برای «آخرین نامه» و امیرمحمد جعفری برای «ببخشید بیدارتون کردم» تعلق گرفت. رتبه سوم نیز مشترکا به اکبر نجارپور و علیرضا امیدی برای «عصر حجار» و علیرضا مومنزاده برای «شاه بابا» رسید.