به گزارش اصفهان زیبا؛ اگر ذوبآهنیها دو دقیقه بیشتر میتوانستند دروازه خودشان را از گزند حملههای تراکتور دور نگه دارند، بهمانند بازی رفت دو تیم، باز هم شاگردان ربیعی میتوانستند مدعی قهرمانی لیگ را متوقف کنند؛ اما یک شوت تصادفی که در مسیر به پای بازیکن خارجی تراکتور خورد، به داد اسکوچیچ رسید تا تراکتور همچنان جای خودش را در کورس قهرمانی با سپاهان حفظ کند. بازی ذوبآهن و تراکتور از لحاظ فنی آنچنان زیبا و تماشاگرپسند نبود و دو تیم موقعیت آنچنانی روی دروازهها ایجاد نکردند؛ ولی درنهایت تراکتوریها از تجربه خودشان استفاده کردند و با جبران شکست دور رفت، توانستند با دستی پر از اصفهان خارج شوند.
پارسا جعفری 8 از 10: بر خلاف بسیاری از دروازهبانان لیگ برتری که دوضربگیر هستند، پارسا جعفری گلری است که بهراحتی توپها را با آرامشی خاص بهصورت یکضرب مهار میکند و این مسئله در چند مرحله در بازی مقابل تراکتور مشاهده شد. او بدون شک تا اینجای فصل یکی از سه دروازهبان برتر لیگ بوده و در ازای گلی هم که از تراکتور دریافت کرد، مقصر نبود؛ ولی حیف که نمایش خوب او درنهایت منجر به کسب امتیاز برای ذوبآهن نشد.
فریبرز گرامی 8 از 10: بازگشت قریشی به سیستم دفاعی ذوبآهن باعث شد گرامی با اطمینان بیشتری در قلب خط دفاعی تیمش بازی کند؛ باوجوداین، او و همتیمیهایش در دقایق پایانی یارگیری مناسبی در محوطه جریمه نداشتند تا تراکتور به یک گل تصادفی دست پیدا کند و همین موضوع ارزش کار مدافعان ذوبآهن در برابر تراکتور را کم کرد.
رامتین سلیمانزاده 7/5 از 10: یکبار در اوایل نیمه دوم با ضربهای سرضرب پاسخی مناسب به پرتاب دست بلند علیرضا بیرانوند داد و نزدیک بود که توپش تبدیل به گل شود که البته بیرانوند در این صحنه خوششانستر از سلیمانزاده بود.
در صحنه گل تراکتور هم سلیمانزاده خیلی خوب روی خط دروازه تیمش جاگیری کرده بود و البته میتوانست مثل تجربه لوییز سوارز اروگویهای در برابر غنا آن توپ را با دست دفع کند تا شاید موقعیت پنالتی فرصت دوبارهای برای نتیجه تساوی به ذوبآهن بدهد که البته سلیمانزاده این کار را انجام نداد.
سید محمد قریشی 7 از 10: کاپیتان بعد از یک هفته غیبت دوباره به ترکیب ذوبآهن بازگشت تا آرامش دوبارهای به خط دفاعی تیمش بدهد. قریشی علاوه بر اینکه وظیفه پرتابهای بلند اوت را بهعهده داشت، اگر در دقیقه 63 کمی با دقت بیشتر عمل کرده بود، شاید میتوانست یک گل خوشموقع به تیمش هدیه بدهد؛ اما ضربه قریشی از پشت محوطه جریمه و با پای چپ به آسمان کوبیده شد تا این موقعیت از دست ذوبآهن خارج شود.
شایان مصلح 7 از 10: مصلح همان مقدار که در کار دفاعی بازیکنی موفق است، در بحث حمله و اضافهشدن به فاز تهاجمی تیمش بازیکن تأثیرگذاری نیست و از او فقط میتوان انتظار داشت که در لب خط زمین خودی اجازه نفوذ به بازیکنان حریف را ندهد.
محمود قائدرحمتی 7 از 10: بهعنوان یک هافبک دفاعی قلدر و باتجربه در ترکیب اصلی ذوبآهن قرار گرفت تا در برابر هافبکهای فانتزی تراکتور بجنگد. هافبک ذوبآهن هرچند به نظر میرسید از لحاظ بدنی هنوز شرایط ایدئالی ندارد، در آن 75 دقیقهای که درون زمین حضور داشت، نمایش قابلقبولی از خودش بهجا گذاشت.
حسن شوشتری 7/5 از 10: در اصطلاح فوتبالیها او پلیمیکر یا هافبک طراح ذوبآهن است که بهعنوان قلب این تیم وظیفه گلسازی برای مهاجمان تیمش را برعهده دارد؛ اما شوشتری در این مسابقه بیشتر مشغول جنگیدن با هافبکهای تراکتور بود و کمتر فرصت پیدا کرد تا خط حمله تیمش را صاحب موقعیت کند.
فردین یوسفی 8 از 10: تکنیک و حرکتهای پابهتوپ یوسفی بهترین فرصت برای ذوبآهن بود تا بتواند مدافعان تراکتور را از ترس ضدحملات در زمین خودشان نگه دارد؛ اما آنطور که ربیعی در کنفرانس مطبوعاتی پایان مسابقه گفت، خودش درخواست تعویض داد تا از دقیقه 67 به بعد تراکتوریها با آسودگی بیشتری بهسمت دروازه ذوبآهن هجوم بیاورند.
حمیدرضا طاهرخانی 8 از 10: یکی از بهترین بازیکنان تیمش در برابر تراکتور بود که البته در دو مرحله در نیمه اول ضربه پایانی را خوب بهسمت دروازه بیرانوند شلیک نکرد؛ ولی ایکاش محمد ربیعی به او اجازه میداد تا زمان بیشتری در زمین حضور داشته باشد و در دقایق پایانی همچنان تراکتوریها را در زمین خودشان نگه دارد.
امید لطیفی 6 از 10: بازی خوبی در برابر تراکتور نداشت و اصلا خودش را در موقعیت گلزنی قرار نداد تا یک روز آرام را پشت سر بگذارد؛ البته عملکرد خوب مدافعان تراکتور هم در این موضوع بیتاثیر نبود.
مجید علیاری 7 از 10: بهجز یک ضربه سر شیرجهای که در نیمه دوم به سمت دروازه تراکتور زد، در بقیه دقایق مسابقه اصلا به چشم نیامد و همین موضوع باعث شد خط حمله ذوبآهن روز کم فروغی را در برابر تراکتور پشت سر بگذارد.