گفت‌وگو با سمیرا نوروزی، بانوی کارآفرین

امید و تلاشی که با صیفی‌‌‌جات به ثمر نشست

سمیرا نوروزی بانویی است که در مواجهه با واقعیت‌های سخت زندگی تصمیم به کمک به اقتصاد خانواده گرفته و زمانی که درآمد همسرش، محسن موحدی، به‌سختی کفاف زندگی آن‌ها را می‌داد، آستین همت را بالا زد تا کاری کند؛ هرچند کوچک.

تاریخ انتشار: 11:34 - سه شنبه 1403/11/30
مدت زمان مطالعه: 2 دقیقه
امید و تلاشی که با صیفی‌‌‌جات به ثمر نشست

به گزارش اصفهان زیبا؛ سمیرا نوروزی بانویی است که در مواجهه با واقعیت‌های سخت زندگی تصمیم به کمک به اقتصاد خانواده گرفته و زمانی که درآمد همسرش، محسن موحدی، به‌سختی کفاف زندگی آن‌ها را می‌داد، آستین همت را بالا زد تا کاری کند؛ هرچند کوچک.

15 سال پیش و در یک روز گرم تابستانی سمیرا با یک کیسه سبزی شروع کرد و با خود گفت که فکر کنم می‌توانم سبزی پاک کنم و به مغازه‌ها بفروشم.
بعد از چند ساعت، سبزی‌های تمیز و آماده را به مغازه‌های محله برد. مغازه‌دارها از کیفیت کارش راضی بودند و سفارش‌های بیشتری دادند.
کم‌کم کارش رونق گرفت. مادر سمیرا هم به آن‌ها پیوست و دونفری با هم کار می‌کردند و سفارش‌های بیشتری را می‌گرفتند. با اضافه‌شدن همسایه‌ها و فامیل کار وسیع‌تر شد و یک روز، یکی از مغازه‌دارها پیشنهاد داد که شماره‌شان را به کارخانه‌های فراوری صیفی‌‌ بدهد.

این مسئله نقطه عطفی برای کارش بود. کارخانه‌ها شروع به دادن سفارش‌های بزرگ‌تر کردند و کارشان از مغازه‌ها به کارخانه‌ها کشیده شد. حالا حیاط خانه‌شان را تبدیل به یک کارگاه کوچک کردند و همه باهم در آنجا صیفی‌جات را پاک می‌کردند.

حالا سال‌ها گذشته و سمیرا یک زن کارآفرین موفق و مستقل است. او نه‌تنها توانسته وضعیت خانواده‌اش را بهبود ببخشد؛ بلکه برای چندین زن سرپرست خانوار و بی‌بضاعت دیگر هم شغل ایجاد کرده است. زنانی که مانند خودش روزی با مشکلات مالی دست‌وپنجه نرم می‌کردند، حالا در کارگاه کوچک او مشغول به کار بودند. آن‌ها از ساعت ۷ صبح تا ۴ بعدازظهر صیفی‌جات را پاک می‌کنند و درآمدی هرچند کم، اما ثابت دارند.

سمیرا هرروز صبح که به کارگاه می‌رسد، با دیدن زنان سخت‌کوشی که با همکاری و تلاش خودشان را از مشکلات مالی نجات داده‌اند، احساس خرسندی می‌کند.
او حالا نه‌تنها یک کارآفرین است؛ بلکه الهام‌بخش بسیاری از زنان دیگر شده است. نوروزی می‌داند که راهی که شروع کرده، نه‌تنها زندگی خودش، بلکه زندگی بسیاری دیگر را تغییر داده و این‌گونه بود که از یک زن جوان که تنها با یک کار ساده کوچک شروع کرده بود، به یک زن قوی و مستقل تبدیل‌شده که نه‌تنها خانواده‌اش، بلکه محله‌اش را هم تحت تأثیر قرار داده است.
کارگاه او حالا پانزده‌ساله است و خانم نوروزی به همه ثابت کرده که با اراده و تلاش می‌توان بر هر مشکلی غلبه کرد.

برچسب‌های خبر
اخبار مرتبط
دیدگاهتان را بنویسید

- دیدگاه شما، پس از تایید سردبیر در پایگاه خبری اصفهان زیبا منتشر خواهد‌شد
- دیدگاه‌هایی که حاوی تهمت یا افترا باشد منتشر نخواهد‌شد
- دیدگاه‌هایی که به غیر از زبان‌فارسی یا غیرمرتبط با خبر باشد منتشر نخواهد‌شد

دو + نوزده =